"blender" [emoji23] [emoji23] [emoji23]Zasto kad pokusam da rutujem tel.onim fajlovima koje je blender postavio na prvoj stranici,ispise mi da tel.nije podrzan.Imam poljsku verziju ovog tel.i poslednji kitkat na njemu.
Sta sam napisao,izvinjavam se coveku,znam da je bender.Ajd sad da mi kazete kako da rutujem.
naravno da su normalni i da namerno neće da puste update-zbog g3Pa dal su oni normalni?
Izaci ce android pekmez do tad.
Instalirao sam port LL za GPro2. Radi ok, ali sada ne mogu da uđem u recovery. Ako sam dobro shvatio, treba da odradim nešto preko ADB-a. Je li neko imao sličan problem?
Mozes li napisati kako si ga instalirao.Ja kad sam ga instalirao usao u fastboot i brikovao telefon.U recovery probaj vol- i pover,kad izadje logo pusti pa stisni vol + i vol-.
pogledaj moj zadnji post
--- a cek, jesi instalirao kk bootloader pack ?
Ali rom ti radi.
- Flashify (playstore)
- blastagators TWRP za d802 (raspakiraj i uzmi IMG iz tog zipa)
- pomocu flashify'a flashas taj recovery.img ili kako god se zvao
--- a cek, jesi instalirao kk bootloader pack ?
Koliko znam, Cloudy koristi JB bootloader.Drugari, jedno pitanje. Rutovao sam tel., hocu da instaliram cloudy 2.2. Na poslednjem sam kitkatu. Sad, skinuo sam autorec da instaliram recovery. To mi je jasno, jedino mi nije jasno(negde sam procitaco da autorec spusta bootloader na prethodnu verziju).Moje pitanje da li kad instaliram recovery treba da flesujem kitkat bootloader pa onda cloudy ili instaliram recoveru i flesujem cloudy odmah. Izvinjavam se ako se pitanje ponavlja ali ne mogu da nadjem odgovor nigde. Hvala.
Jel probao neko sa stock-a?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3035523
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari