Šta je novo?

LG G2

Novi Android sa novim nexusom valjda. Samo da sklone senke iz status i nav bara, da produze bateriju jos ako je moguce sve to pod uslovom da lepo ispeglaju L, a ne kao sony sto unistio telefone 2011/12te

Zasto kad pokusam da rutujem tel.onim fajlovima koje je blender postavio na prvoj stranici,ispise mi da tel.nije podrzan.Imam poljsku verziju ovog tel.i poslednji kitkat na njemu.

Sta sam napisao,izvinjavam se coveku,znam da je bender.Ajd sad da mi kazete kako da rutujem.

Instalirao sam port LL za GPro2. Radi ok, ali sada ne mogu da uđem u recovery. Ako sam dobro shvatio, treba da odradim nešto preko ADB-a. Je li neko imao sličan problem?

Mozes li napisati kako si ga instalirao.Ja kad sam ga instalirao usao u fastboot i brikovao telefon.U recovery probaj vol- i pover,kad izadje logo pusti pa stisni vol + i vol-.

Mozes li napisati kako si ga instalirao.Ja kad sam ga instalirao usao u fastboot i brikovao telefon.U recovery probaj vol- i pover,kad izadje logo pusti pa stisni vol + i vol-.

Bio sam na CloudyG2 2.2, imao sam Philz recovery, instalirao port rom, pa supersu i to je to. Podigne sistem ali kada hoću da uđem u recovery, izbaci grešku kao na slici. Sa tom kombinacijom mi uđe u safe mode.

pogledaj moj zadnji post

Probao sam ali ne ide. Ne pomaže ni kombinacija sa tasterima. Opet dobijem grešku kao na slici.

DSCN5835-small.jpg

Ja sam imao isti problem. Bender je resio stvar za 20 min...

Ali rom ti radi.

- Flashify (playstore)
- blastagators TWRP za d802 (raspakiraj i uzmi IMG iz tog zipa)
- pomocu flashify'a flashas taj recovery.img ili kako god se zvao

--- a cek, jesi instalirao kk bootloader pack ?

Poslednja izmena:
Ali rom ti radi.

- Flashify (playstore)
- blastagators TWRP za d802 (raspakiraj i uzmi IMG iz tog zipa)
- pomocu flashify'a flashas taj recovery.img ili kako god se zvao

--- a cek, jesi instalirao kk bootloader pack ?

Vratio sam recovery sa ovom metodom. Hvala ti! :)

Posle ovog mog glupiranja mi pokazuje slobodno 9,79GB. Ne može da odradi factory reset iz roma. Mora preko twrp. Itd... Kako da se vratim na staro? Probao sam da instaliram Cloudy i aicp ali ne ide.

Obrisi samo cache i dalvik. Hmm..ali previse free imas. Otisao ti je i sys onda izgleda?

Uspeo sam da se vratim na stock. Nešto me je zezalo ali je sada ok. Sledi root, autorec i cloudy, jel da? :)

Da li na nekom romu je moguce u quick memk odseci jedan deo slike i prilepiti ga drugoj slici?

Samo da javim da sam zamenio staklo,sada imam manje,marke comicell i leze perfektno. I touch reaguje bolje.

Poslato.
Ipak za touch povlacim,jeste malo bolje od one,ali nije kao bez stakla...

Meni je bolje sa staklom, jedino sto moram je jednom nedeljno da ga ocistim...

Ja sam uzeo veceras kod prodavca kod kog je Ivica preporucio, pa cu staviti posle.

Drugari, jedno pitanje. Rutovao sam tel., hocu da instaliram cloudy 2.2. Na poslednjem sam kitkatu. Sad, skinuo sam autorec da instaliram recovery. To mi je jasno, jedino mi nije jasno(negde sam procitaco da autorec spusta bootloader na prethodnu verziju).Moje pitanje da li kad instaliram recovery treba da flesujem kitkat bootloader pa onda cloudy ili instaliram recoveru i flesujem cloudy odmah. Izvinjavam se ako se pitanje ponavlja ali ne mogu da nadjem odgovor nigde. Hvala.

Drugari, jedno pitanje. Rutovao sam tel., hocu da instaliram cloudy 2.2. Na poslednjem sam kitkatu. Sad, skinuo sam autorec da instaliram recovery. To mi je jasno, jedino mi nije jasno(negde sam procitaco da autorec spusta bootloader na prethodnu verziju).Moje pitanje da li kad instaliram recovery treba da flesujem kitkat bootloader pa onda cloudy ili instaliram recoveru i flesujem cloudy odmah. Izvinjavam se ako se pitanje ponavlja ali ne mogu da nadjem odgovor nigde. Hvala.
Koliko znam, Cloudy koristi JB bootloader.

Vrh Dno