Šta je novo?

LG G2

@fingon postoji i otkljucavanje preko neceg sto se zove box(ako sam lepo razumeo). Ubodu ti kabel u telefon i preko kompa ga otkljucaju. Ako je otkljucan preko boxa, operater to moze prometiti i mozda ti nece priznati garanciju. Kod je fabricki, tom metodom ne mogu provaliti dal si ga otkljucao ili ga oni nisu zakljucali.
Aha,to mu dodje brute force metoda? Ok,hvala. Ja sam razumeo kao da postoje telefoni koji ne mogu da se otkljucaju preko unlock koda.

Kad probam da udjem u twrp nece nikako odmah izaje fastboot not started.Za download kad probam pise ono iz prethodnog posta da ne prepisujem ponovo.Uglavnom fastboot not started.

Volume + i ustekas USB. Da ne mislis da filozofiram, probaj opet.. Ja sam iz 2-3 puta uspeo da udjem u download.

Prvo i nas zanima, trebalo bi skorije.
Drugo,ako moze preko koda,onda ebay.
Trr
Trece,pomeris skroz levo toggles i ima edit,pa tu iskljucis.

Inace,desila mi se mnogo cudna stvar. Budim se, uzimam telefon,kad ono nema mreze uopste,samo vrti ono i trazi... Nemam pojma od kad je tako. Odradim airplane on - off, nista.... Restartujem telefon, dodje mreza, sve uredu...

I meni se to povremeno desi, mrdnem malo slot za sim i sve ok. Nešto se verovatno pomeri, pa izgubi signal

Ortaku se razbio touch i ne radi. Da li je moguce promeniti samo to? I vidim da imaju neke tanke i siroke konektore? Kao razlikuje se.

meni otvori - piše da će se u Indiji pojaviti između 1 aprila i 30 juna i ostale ******stine
A tweet sent out by LG India on Friday reveals that the LG G2 will be updated to Android 5.0 in the country some time next quarter. The Android 5.0 update includes the new Material Design, the 64-bit ART compiler to help apps open faster, and Project Volta to increase battery life. The update also includes the 'Recent Apps' menu, Lock Screen notifications, the ability to access the Quick Settings menu from any page and more.

Since this is coming directly from LG India, those with the former flagship model can pretty much expect the update to appear between April 1st and June 30th. Since the update has been a rather hefty one, we would recommend that when the notification arrives you hook up to a Wi-Fi network before downloading and installing it. You should also make sure that your battery is charged to at least 50%.

While the LG G3 is LG's current flagship (with the LG G4 to be unveiled possibly as soon as next month) the LG G2 is still a serviceable device with a 5.2-inch screen carrying a 1080 x 1920 resolution, powered by a quad-core 2.3GHz Snapdragon 800 CPU. The Adreno 330 GPU handles graphics and 2GB of RAM is on board. A 13MP camera adorns the back and a 2.1MP camera handles selfies and video chats. A 3000mAh battery keeps the lights on.

Poslednja izmena:
Ortaku se razbio touch i ne radi. Da li je moguce promeniti samo to? I vidim da imaju neke tanke i siroke konektore? Kao razlikuje se.
Mislim da nece moci sam da zameni samo touch. Moze se zameniti ceo display sto i nije neki problem. Neka vidi koji je model da li je ovaj nas d802, po tome se i trazi display.

Sam da menja samo touch nema sanse, a komplet display sa touchem bez problema. Vec sam pisao da sam kod kineza porucio komplet sa frejmom i bez problema i posledica ga zamenio i evo i sad ga koristim.

Koliko si platio displej, da ne trazim po proslim porukama? Kakav je u poredjenju sa originalnim

Imas na Aliexpress-u od 45$ pa na gore sa sve frame-om, samo kucas d802 display with frame

Ne mogu da verujem da je tako jeftin. Da sam znao, kupio bih jedan sa skrcanim displejem pre par meseci po smesnoj ceni

Pre svega blede boje, los DPI, cak i losiji odziv na dodir...ko zna sta sve moze biti.

Ima li kakav servis da mu odradi to za normalnu sumu? Identican je kao moj, kupili smo zajedno D802, UAE :D Gledao sam na yt kako lik skida touch, muci se, ali je uspeo. Jedino gde bas ne mozes kod kuce da uradis to je sony. Nije meni tesko da rasklopim fon, ali ako ima neki servis neka oni preuzimaju odgovornost :D

U gomili stvari moze biti razlika u kvalitetu displeja. Odziv, reprodukcija boja, preciznost toucha, ujednacenost i snaga osvetljenja...

Poslednja izmena:
Meni je zapao odlican primerak, iskreno. Do juce sam imao jedan iz Mts za originalnim displejem i ovaj moj sa zamenjenim i iskreno ama bas nikakve razlike nema. E sad da li moze da zapadne los primerak pa verovatno. Uostalom moze doci do ostecenja u transportu uvek. Ja sam platio sa frejmom 45$.
Da, zaboravio sam da kazem-iskreno ne verujem da je otporan na grebanje kao original-to samo pretpostavljam, na mom jos nema ogrebotina doduse ali kapiram da ce tesko da prodaju kinezi Gorila staklo sa sve frejmom i displejem za te pare :)

Poslednja izmena:
Ma znam,kazem ovako,ako se otegne do juna stvarno je previse.
Doduse telefon radi bez greske i ovako,radio je i na JB,ali se isto cekalo sto godina da puste update.

Jel postoji neka fora da se skloni sat sa sredine ekrana sa lockscreena, tj. da bude gore u cosku? Kitkat cloudyg2 je u pitanju

Nazad
Vrh Dno