Šta je novo?

LG G2

I meni je isto. Koja je ovo maska? :)
Maska je Nillkin Scrub (čini mi se da se tako zove). Ne štiti nešto naročito telefon (nije mi pao al pretpostavljam) od padova ali dovoljno štiti leđa od grebanja. Po mom mišljenju nema lepše maskice za G2 i još nije ni skupa. [emoji4]

Da li svima sa portovanim romom nedostaje default lg widget (sat i vreme)? Prilicno je lepo izgledao i bio veoma funkcionalan, pa reko da vidim da li je do "mene", ili ga jednostavno nema :(

Da li svima sa portovanim romom nedostaje default lg widget (sat i vreme)? Prilicno je lepo izgledao i bio veoma funkcionalan, pa reko da vidim da li je do "mene", ili ga jednostavno nema :(
Nije valjda da nekom to nedostaje :D imas toliko dobrih app sa tom vrstom widgeta da mozes da biras... Recimo Amber whether, whether timeline itd...

Nema ga. Ja se taman navikao na Cloudy-jev G3 widget koji je lepo izbacivao i podsetnik na propustene pozive i sve. A imas alternativa nekih na Play Store cini mi se.

Verujte mi probao sam brdo toga (stalno zapravo isprobavam), a inace bas ne volim default stvari, ali ovaj widget je zapravo odlican... Nisu poenta vreme i sat, vec dodatna linija koja pokriva razne stvari.

Nzm meni je to smetalo. Imas u notifikacijama sve sto je bitno sto bi jos sve duplirao na vidzetu...

Poenta je kada imas pun kalendar sastanaka i rodjendana, pa cak imas i ceo jedan screen posvecen tome, ali ipak i na pocetnom imas sve sazeto. To je poenta. Nije bio savrsen, ali je prvi sa malo drugacijim priatupom od standarda koji uglavnom svi nude.

Ja se ladno pre par dana ponadao da ce biti do kraja februara pa se vratio sa porta sa F320 na stock, reko da uradim regularan update preko pc suite medjutim sad kad si ovo postovao, vracam se ponovo na port.
Samo ako neko moze da potvrdi da li xcam lg i xcam settings rade na lolipop portu ?

hvala

Sta ce ti xcam na ll. Iskreno ti savetujem da probas bar nedelju dana stock kameru. Ja sam i na 4.4 h odusevljen, a na ll je jos bolja. Mnogo se ljudi primilo na xcam, a ja mislim da je potrebno jedno detaljno testiranje i uporedjivanje jer mislim da stock kamera uopste ne kaska.

Sta ce ti xcam na ll. Iskreno ti savetujem da probas bar nedelju dana stock kameru. Ja sam i na 4.4 h odusevljen, a na ll je jos bolja. Mnogo se ljudi primilo na xcam, a ja mislim da je potrebno jedno detaljno testiranje i uporedjivanje jer mislim da stock kamera uopste ne kaska.
+1

Ni ja nesto ne vidim promenu. Mozda brze okida, ali i to je subjektivno.

Pa valjda nece bas oduziti do aprila.... i na kraju ispade Samsung najbolji sa update-ima, cak 4 telefona ima 5.0 :D :D

Samsung 4,htc 2,lg isto 2 :D
Ne računam nexuse kod lg :D

Koja 4 telefona ima Samsung ?
U najboljem slučaju tržište jedne zemlje - npr za Note 4 je to Poljska (biće dobro ako je tu prodato 1% Samsung telefona) i to ej to ...
Sve ima ovde - http://www.sammobile.com/firmwares/

Polako doći će Lollipop na G2 ;)

Poslednja izmena:
Nije bitno tržište, bitan je model, ti nisi poljak pa imaš lp jer imaš isti model :)

Imam ali moraš da budžiš + izgubiš garanciju kada rutuješ telefon :D
Ogromna većina ljudi neće to da radi (čeka ota) + nije iz Poljske ...

Poslednja izmena:
Ne moraš okidati knox ako radiš flash sa sammobile, zar ne? :)

Pa ajde ne moraš za to, ali treba da budu informisani, da znaju gde i kako da skinu, pa kako da flešuju, pa factory reset ...
Ma idi, to 90% ljudi neće i ne zna da uradi ...

ps. Menja ti se i tržište telefona - npr naše ima kod SEE (jugo-istočna evropa), a kada odradiš ovo gore bude Poljak XEO - to je vrv veliki + kod servisera :D

Poslednja izmena:
Je li u pitanju custom rom ili fabručki?

To je stock sto posto, tako je kod njega. ***, izuzetno glupa stvar koja te tera da stavis neku drugu aplikaciju za javljanje ili da ubacujes neki drugi custom rom.

Bilo je to i na nekim custom romovima za G2.

Ako se dobro sećam, imao sam tu pauzu na portovanim romovima od Gpro2 i Flex. Na Cloudy G3 i Optimus G3 nije bilo pauze i na onim cm, aicp i sl.

Ja sam na stocku i nemam taj problem, ili ja nisam primetio. Dok ga izvadim iz dzepa upali se valjda...

Nazad
Vrh Dno