Maska je Nillkin Scrub (čini mi se da se tako zove). Ne štiti nešto naročito telefon (nije mi pao al pretpostavljam) od padova ali dovoljno štiti leđa od grebanja. Po mom mišljenju nema lepše maskice za G2 i još nije ni skupa. [emoji4]I meni je isto. Koja je ovo maska?![]()
Nije valjda da nekom to nedostajeDa li svima sa portovanim romom nedostaje default lg widget (sat i vreme)? Prilicno je lepo izgledao i bio veoma funkcionalan, pa reko da vidim da li je do "mene", ili ga jednostavno nema![]()
Da li svima sa portovanim romom nedostaje default lg widget (sat i vreme)? Prilicno je lepo izgledao i bio veoma funkcionalan, pa reko da vidim da li je do "mene", ili ga jednostavno nema![]()
+1Sta ce ti xcam na ll. Iskreno ti savetujem da probas bar nedelju dana stock kameru. Ja sam i na 4.4 h odusevljen, a na ll je jos bolja. Mnogo se ljudi primilo na xcam, a ja mislim da je potrebno jedno detaljno testiranje i uporedjivanje jer mislim da stock kamera uopste ne kaska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari