Šta je novo?

LG G2

Ovo ti simple ROM ? Ja nisam imao ove opcije... Mada, imam 2 rutera, pokusacu na extenden mode da ih uradim. :D

Cloudy G2. Ne prelazim na lizu bez xposed-a. :)

Video sam da je beta verzija. Nemam sada vremena da se zezam sa bagovima ako bi ih bilo. Sačekaću nešto stabilnije. Već sam mesec na Cloudy G2. Toliko još nisam izdržao sa jednim romom. Ako ništa makar bih opet isti instalirao posle 2 nedelje. :)

Koji Cloudy je najbolji? Izgleda mi da na 2.2 brže curi baterija, mnogo brže.

Koji Cloudy je najbolji? Izgleda mi da na 2.2 brže curi baterija, mnogo brže.
Ja imam 2.0, fantastično radi, nikakvih problema nema. A na osnovu iskustva, verujem da je 2.0 najbolje zaokružen, i da su uglavnom pozitivna iskustva, dok sam za 2.1 i 2.2 našao nešto više negativnih iskustva, ako se ne varam. Baš sam zbog toga i ostao na 2.0.

Meni je Cloudy 2.2 skroz ok. U mom slučaju bolji od prethodnih.
Od modula meni je najbitniji G3 tweakbox. U njemu podesim sve što mi treba.

Odlučno radi 2.2. Ali baterija curi.

Da, baterija bas curi. A sto se tice ovog AdBlocka, prilikom instalacije sam oznacio sa ga zelim, medjutim nista mi ne blokira, i u igrama i u programima pa i u Chrom-u se pojavljuju i dalje reklame. Jel treba tu nesto da se cacka?

Probaj da azuriras host fajlove iz AdBlock app, pa kad ih skine i namesti, restartuj fon. I proveri da li ima root access preko SuperSU.

Poslednja izmena:
Najjace sto mi nema ikonice adblocka kad sam instalirao Cloudy. Ja sam mislio da je to nekako implementirano u njega,bez da mi stoji ikonica gore od AB stalno i slicno. Zakleo bi se da na proslom verzijama jer sve bilo OK,bez da sam ista instalirao. Cloudy se navuko na pajdo i kako koja verzija,on sve vise usere.[emoji2]

Pa kakve veze to ima - možeš da instaliraš ako hoćeš - https://f-droid.org/repo/org.adaway_51.apk ...
Ako nećeš i ne moraš jer je već sve ubačeno u okviru roma :)

To ti je isto kao kod windows-a i njegovog host fajla (C:\Windows\System32\drivers\etc) samo se upišu adrese koje koriste aplikacije (kojima želiš da uskratiš pristup netu)

Dobro je imati adaway aplikaciju na telefonu zbog apdejta ...

Poslednja izmena:
Gde ima da se skine verzija 2.0?
U temi na xda ima link samo za 2.2. Baterija ne može da pređe 3 sata displeja, baš očaj na 2.2.

@markoskjk, izbrisan je fajl.

Skinuli ga. Nisam znao. Ja ga imam, ali u kompu, a net mi nije toliko brz da bih aploadovao 1,2 gb.

8249421f9a3e5a79529391a48825099d.jpg

Cist Cloudy. Koliko ja nemam srece sa njim. A i adaway ocigledno ne umem da podesim,posto i dalje se patim sa reklamama.

Sada nešto gledam na mom cloud-u, Cloudy G3 2.0 je navodno inficiran virusom i ne može se preuzeti. Možda je zato i sa G drive skinut, ne vidim drugi razlog.
Ali eset ne nalazi ništa...
@gerix, jesi li pobrisao sve pre flešovanja? Ukloni taj widget za vreme, pa vidi sta se dešava. Jesi li flešovao kitkat modem?

Cist flash odradjen. Moguce da ovaj vremenski vidzet pravi problem. Ima se vratim na stock, 'ebes mi sve. Valjda ce i LL da pozuri.

Jel ima neko da je trenutno na portovanom stock LL ? Sinoc dok sam pricao na telefon provalim da ne sija dugme pozadi a nisam siguran da li je sijalo kad sam flashovao rom. Takodje kad se otkljucava zablinka nekako dva puta (kao da ima dve diode, leva i desna).

Nadam se da se ovde vidi. Izgleda mi kao da se upali prvo desna strana pa leva.

I kod mene isto, mada da nisi postavio ne bih provalio, ne znam kako je na stock-u.

Kod par drugova na stocku sve redovno, vetovatno je do roma nesto.

Nazad
Vrh Dno