Sta te konkretno privlacu kod roma?
To nisam primetio, nisam se nesto puno dopisivao sa wp ali mislim da je ok. Meni je poceo da se zaglupljuje kada sam hteo da slusam muziku nbt koji player 3 sam probao i nisam uspeo... Extra je fluidan ali i veoma bugovit, nzm ocu docekati oficialni lolipop ili cu se vracati na kk nzm ni ja sta da radim... Zao mi mog Nexusa sve viseDa li se nekom desava na najnovijem aicp-u da sa whatsapp-a kasne notifikacije dok se zvuk poruke uredno cuje, i to samo dok je upaljen ekran, kada je ugasen sve stize odmah, bilo da je u pitanju wifi ili mobilni net..
Iskljuci u developer options onaj nuplayer i instaliraj npr powerampTo nisam primetio, nisam se nesto puno dopisivao sa wp ali mislim da je ok. Meni je poceo da se zaglupljuje kada sam hteo da slusam muziku nbt koji player 3 sam probao i nisam uspeo... Extra je fluidan ali i veoma bugovit, nzm ocu docekati oficialni lolipop ili cu se vracati na kk nzm ni ja sta da radim... Zao mi mog Nexusa sve vise![]()
Ne razumem pitanje? Ako si odradio rut i autorec, onda imaš TWRP pomoću koga možeš da flešuješ romove i slično, jel na to misliš?Install sam sve i rekao je da je install sve ali se nista nije promenilo...sve je isto![]()
Šta se desilo?*** me dan kad sam uzeo filter od cigare i pastu za zube i upustio se u poliranje kamere. Uzas! :-( :-( :-( :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari