Šta je novo?

LG G2

Kamera je nesto malko ispeglana na LL al nista preterano tako da cemo opet morati fix xcam sto se systema tice to je vec druga prica radi mnogo brze,bolje i fluidnije od kk :)

Odradili su fenomenalan posao sa LL

Poslednja izmena:
E ljudi imam G2 pa me interesuje nesto sam procitao da moze da se resi kamera, neki fix da postoji, ali ne nadjem ovde stvarno ima puno stranica za procitati. :)

Ukratko da mi objasnite sta i kako ili samo da mi ostavite link de je objasnjeno...i da mi kazete jel ima lolipop official ili vi to nesto budzite :D

Flesnuo sam onu 4.0.0 ili kako vec za portovani g3 rom sa prve strane ove teme i losija je od ove koja dolazi uz cloudyg2, probacu ovaj apk, nadam se da je bolja...

Onda probaj bruceov rom s njegovim kernelom ili probaj cloudyg2 ili ovaj lollipop port.

Da li se nekom desava na najnovijem aicp-u da sa whatsapp-a kasne notifikacije dok se zvuk poruke uredno cuje, i to samo dok je upaljen ekran, kada je ugasen sve stize odmah, bilo da je u pitanju wifi ili mobilni net..

Da li se nekom desava na najnovijem aicp-u da sa whatsapp-a kasne notifikacije dok se zvuk poruke uredno cuje, i to samo dok je upaljen ekran, kada je ugasen sve stize odmah, bilo da je u pitanju wifi ili mobilni net..
To nisam primetio, nisam se nesto puno dopisivao sa wp ali mislim da je ok. Meni je poceo da se zaglupljuje kada sam hteo da slusam muziku nbt koji player 3 sam probao i nisam uspeo... Extra je fluidan ali i veoma bugovit, nzm ocu docekati oficialni lolipop ili cu se vracati na kk nzm ni ja sta da radim... Zao mi mog Nexusa sve vise :(

Poslednja izmena:
To nisam primetio, nisam se nesto puno dopisivao sa wp ali mislim da je ok. Meni je poceo da se zaglupljuje kada sam hteo da slusam muziku nbt koji player 3 sam probao i nisam uspeo... Extra je fluidan ali i veoma bugovit, nzm ocu docekati oficialni lolipop ili cu se vracati na kk nzm ni ja sta da radim... Zao mi mog Nexusa sve vise :(
Iskljuci u developer options onaj nuplayer i instaliraj npr poweramp

Meni radi normalno i plejer koji je dosao uz rom a i poweramp, ali ovo sa wa me uzasno nervira, a i valjda ce uskoro taj official :D

@cvejk
Probao tvoju kombinaciju zasad radi fino. Dok sam opet probao i onaj njegov Music i opet se zakucalo. Dugo nisam koristio poweramp imam i full verziju tako da super :)

Poslednja izmena:
Install sam sve i rekao je da je install sve ali se nista nije promenilo...sve je isto :)

*** me dan kad sam uzeo filter od cigare i pastu za zube i upustio se u poliranje kamere. Uzas! :-( :-( :-( :-(

Rekli su mi da samo root i autorec install, i posle toga skinem sa sajta onu xcam ili kako god i to je to. Jel moram da flash romove ili to nije pod moranje?

Sada kada double tap na ekran nece da mi pokaze homescreen. Hmmmm....

Poslednja izmena:
Ljudi prestao je da mi radi double tap ali samo na paljenju...kada je telefon upaljen vec i kada double tap on se ugasi normalno...ali nece da se upali. Sta se desava.???

*Problem resen ulaskom u hiden menu i update touch firmware* :)

Poslednja izmena:
Jesi pretrazio temu, mozda se nekome dogadjalo vec. Kucas 3845#*802#
Settings, touchscreen firmware upgrade

Ja dok nisam stavio malo Kolinos paste za zube nije se nista ispoliralo, trljao sam do besvesti pre toga.

kad ce vise lizalica!!! :D nikako je docekati...

Ako bude bagovana kao na S5 baš imate čemu da se radujete.
Nikom ne bi preporučio 5.0. Možda 5.1 popravi silne bugove

Mogu da potvrdim, drug je instalirao na S4, radi bolje i brze nego ikad! Jos ako za nas LP bude dobar kao Simple ROM odlicno! Mada, hteo sam da pitam kako da iskljucim da me ne izbacuje sa WiFi kad ima crticu-dve? To je meni normalno zivim u kuci na 3 sprata a na prvom je ruter, mali je signal ali je brz internet.

Pogledaj u podešavanjima za wifi.
uploadfromtaptalk1424502135950.png
Ja sam skoro prebacio ruter na centralnu tačku u kući i sada svuda imam normalan signal.

Nazad
Vrh Dno