bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
hmm...koliko ti imas tih defektnih ? 
Za sada dva, jedan radi bez greske a drugi pokusavam da sredim. Na ovom drugom sam uspeo sve osim display-a. Touch radi, ali se ne vidi nista. Cuje se zvuk, moguce da neki konektor nije legao kako treba. Provericu sutra pa javljam.hmm...koliko ti imas tih defektnih ?![]()
Pozdrav kolege G2-ovci!
Izvinjavam sto cu pisati pomalo kao da sam pao sa Marsa, ali toliko ima da se procita ovde i na XDA, a strpljenja nema dovoljno
Imam tajvansku verziju telefona sa 32GB sa V20C firmwareom. Da li je bezbedno flashovati EURO OPEN verziju v20H?
Pre ovoga sam koristio Optimus 2X i Optimus G na kojima je ovo bilo sasvim bezbedno, ali sam na par mesta video da na G2 ljudi to ne rade, nego cekaju update za svoju verziju.
Probaj G3 tweaksbox. Ima da isključi notifikacije za to. Pretpostavljam da onda nema ni zvuka.Ima li neki način (xposed, podešavanje, šta god) da se disable - uje zvučna notifikacija kada se telefon stavi na punjač i kada se napuni baterija? Jedino što sam u podešavanjima našao su silent hours. Na Cloudy-ju sam
Ima li neki način (xposed, podešavanje, šta god) da se disable - uje zvučna notifikacija kada se telefon stavi na punjač i kada se napuni baterija? Jedino što sam u podešavanjima našao su silent hours. Na Cloudy-ju sam
jel to može i sme i na stocku da se briše?Ima. Nađi folder system/media/audio/ui i u njemu je fajl lg cable connect. Obriši ga.
Tu su i drugi dosadni tonovi, battery full, battery low itd. pa briši šta ti smeta.
jel to može i sme i na stocku da se briše?
vidim folder system u total commander-uNe može bez root-a, ne vidi se /system "folder".
jel to to?
Ukljucen ti je nocni mod garant.Ajde kad smo kod zvucnih notifikacija..desava li se nekome kao i meni... stavim telefon uvece na silent mode on ujutru ukljuci na sound..ne znam kako sam prebaci taj mod?
biće do kraja meseca-a sigurno su im važnija ostala tržišta od KorejeNece skoro,mrzi ih. Korea im je broj 1 za to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari