Šta je novo?

LG G2

Ne mora da znaci.
Pregledaj dobro konektore sve,mozda neki nije zakacen kako treba pa nema slike.

Pozdrav kolege G2-ovci!

Izvinjavam sto cu pisati pomalo kao da sam pao sa Marsa, ali toliko ima da se procita ovde i na XDA, a strpljenja nema dovoljno :)

Imam tajvansku verziju telefona sa 32GB sa V20C firmwareom. Da li je bezbedno flashovati EURO OPEN verziju v20H?
Pre ovoga sam koristio Optimus 2X i Optimus G na kojima je ovo bilo sasvim bezbedno, ali sam na par mesta video da na G2 ljudi to ne rade, nego cekaju update za svoju verziju.

hmm...koliko ti imas tih defektnih ? :)
Za sada dva, jedan radi bez greske a drugi pokusavam da sredim. Na ovom drugom sam uspeo sve osim display-a. Touch radi, ali se ne vidi nista. Cuje se zvuk, moguce da neki konektor nije legao kako treba. Provericu sutra pa javljam.
Hvala svima

Pozdrav kolege G2-ovci!

Izvinjavam sto cu pisati pomalo kao da sam pao sa Marsa, ali toliko ima da se procita ovde i na XDA, a strpljenja nema dovoljno :)

Imam tajvansku verziju telefona sa 32GB sa V20C firmwareom. Da li je bezbedno flashovati EURO OPEN verziju v20H?
Pre ovoga sam koristio Optimus 2X i Optimus G na kojima je ovo bilo sasvim bezbedno, ali sam na par mesta video da na G2 ljudi to ne rade, nego cekaju update za svoju verziju.

Bezbedno jeste, ali nećeš videti neki boljitak :)
Cloudy v2.2 ili ostani na tome i čekaj Lollipop .

To je bukvalno isto neki brze dobijaju ispravke i to mi sa tajvana smo dobili sa 20C Knock a ostali tek sa D ili F verzije ukoliko se ne varam.

Ima li neki način (xposed, podešavanje, šta god) da se disable - uje zvučna notifikacija kada se telefon stavi na punjač i kada se napuni baterija? Jedino što sam u podešavanjima našao su silent hours. Na Cloudy-ju sam

Ajde kad smo kod zvucnih notifikacija..desava li se nekome kao i meni... stavim telefon uvece na silent mode on ujutru ukljuci na sound..ne znam kako sam prebaci taj mod?

Ima li neki način (xposed, podešavanje, šta god) da se disable - uje zvučna notifikacija kada se telefon stavi na punjač i kada se napuni baterija? Jedino što sam u podešavanjima našao su silent hours. Na Cloudy-ju sam
Probaj G3 tweaksbox. Ima da isključi notifikacije za to. Pretpostavljam da onda nema ni zvuka.

Ima. Nađi folder system/media/audio/ui i u njemu je fajl lg cable connect. Obriši ga.
Tu su i drugi dosadni tonovi, battery full, battery low itd. pa briši šta ti smeta.

Kad smo kod zvuka, može li kako da se namjesti da kad tel priključim na zvučnike bude zvuk jači, detektuje da kao da su slušalice pa je zvuk dosta slab (znam da je to fora da ne "popucaju uši")?

^Viper4android za fina podešavanja, ili dorimanx kernel samo za jači zvuk, mada je pitanje koliko će to imati uticaja na eksterni zvučnik.

jel to može i sme i na stocku da se briše?

Može ako je telefon rutovan. Sme da se briše, bekapuj taj ton negde ako nekada budeš hteo da ga vratiš.

nije root - kopiracu ga na komp pa ako treba vratiću

jel to to?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423214194778.png
    uploadfromtaptalk1423214194778.png
    367.5 KB · Pregleda: 168
  • uploadfromtaptalk1423214201963.png
    uploadfromtaptalk1423214201963.png
    376 KB · Pregleda: 154
  • uploadfromtaptalk1423214212693.png
    uploadfromtaptalk1423214212693.png
    419 KB · Pregleda: 151
  • uploadfromtaptalk1423214220948.png
    uploadfromtaptalk1423214220948.png
    255.3 KB · Pregleda: 152
  • uploadfromtaptalk1423214227944.png
    uploadfromtaptalk1423214227944.png
    549 KB · Pregleda: 142
Neka preporuka za rom? Imam Cloudy Flex i nisam u potpunosti zadovoljan. Imam utiska da baterija traje krace nego na stok, a zvuk na slusalicama je tisi

ok - nisam pri kompjuteru pa ću probati posle ali ako nemoze kako kažeš onda ništa-neću sad da radim root dok ne stigne lizalica -

Drustvo jel ima neko neku dojavu kad ce taj lolipop oficijalno da puste, ako vec nisu? :D

Nece skoro,mrzi ih. Korea im je broj 1 za to

Poslednja izmena:
^ Nece da bude,Koreja im je najvaznija ;)

I kitkat su pustili u januaru '14te, nama mart :)

do kraja prvog kvartala :) racunajte tamo 30-ti mart posle ponoci :D

Nazad
Vrh Dno