Šta je novo?

LG G2

Pa bar izboksujes produzetak garancije. Nece ti to dati sami. Takav je vip.

:) decki pročitajte zadnje 2 strane, nemojte dopustiti da važni postovi plivaju u moru OT'a. Treba napraviti Topic o tome ako je problem bas

Eno korejci dobili official update, netko kaže verzija 30. Sto znaci danas, sutra, preksutra, za 10 dana, 2, 3 mjeseci i mi ćemo :). Svašta, na s3 sam navikao prvo probavati leaked verzije pa onda tek official(koji je 99% isti kao leaked a uvjeravali smo se da ti bugovi koje smo našli u leaked beta verziji da ce biti popravljeni)
Drze nas u neizvesnosti :) dok sam jedno vreme bio na iphone-u, izbacivali su beta verzije za ios7 koje su bile bolje od oficijalnih :D

Zakon nikad nije na strani potrosaca, zivimo u Srbiji. Kupio je po starom i vazi mu stari zakon, takvu garanciju je dobio. Dakle 15 dana za dijagnostiku kvara i 30 za otklanjanje. Naravno 15 radnih dana. Nisam pravnik ali imam u porodici pravnika. I skoro sam nosio lap na servis, ne vredi trzisna. Vrti te gde ko moze. Na zapadu dobijes godinu dana garancije ali se zna kakva je.

Hehe, bilo bi baš interesantno da si dobio korejski kao apsolutni G2 rookie, a ovi što mu dušu poznaju uzduž i popreko ne mogu nigde da ga iskopaju....

Telefon je pri paljenju bio na korejskom (ili kojem već) jeziku, o jadu sam se zabavio dok sam potrefio da ga prevedem :D Inače dobio sam u pakovanju onaj punjač za američku struju.

Objašnjavao sam jednom lokalcu kako nije svaki d802 international. Hong kong ima svoju verziju. I pazite kad sa ebaya narucujete svakako. Jedan grk ima d802, imei je od lg vu itd itd :)

Nije. T je Australija. I nekim čudnim okolnostima cak i Indija. G2 ima preeeevise modela. A kanadjani imaju na nekim providerima d803 a na nekim d801, pa ti flashaj :)

Zar to generalno nije praxa za gotovo sve modele koji imaju za cilj gotovo sva trzista. Sony i samsung premium mode koji imaju milion verzija. Cak se kod samsunga i osnovni hardver razlikuje, a model se zove isto npr. Ne zivimo u jednom svetu ipak :)

Ljudi malo ste me zabrinuli sa svom tom pricom, jeli sve u redu sa mojim telefonom? :D

Sta se sprdate, ozbiljno pitam, posto sam ga nabavio od preprodavca koji ga je ko zna gde nabavio, da nije kakva kopija i slicno

I CPU-Z. Napravi snimak ekrana (istovremeno pritisnes taster za zakljucavanje i onaj za smanjivanje zvuka).
I postavi ovde.

Probaj 3845#*802# ako udje onda je oridjidji(možda * ide na kraju, ne sjećam se)

Ili ugasis ga, drzis volume up i spojis na komp ili neki izvor napajanja(još drzis volume up) i pišu ti informacije. Ili spojis ma lg support Tool.

Poslednja izmena:
Uspio sam da udjem u taj hidden menu.
Evo screenova za ovo gore:
1.jpg
2.jpg
3.png
4.png
5.png

Eto, pa nek mi neko dešifruje :D
Izvinite još jednom zbog glupih pitanja, al pljunuo sam dosta para pa se tripujem :D

@bulldozerNS Mob ti je tajvanac.

Radjen je za chunghwa telecom.

Poslednja izmena:
Ljudi sad sam i ja skinuo tu app cisto radoznalosti i primetim nesto zanimljivo

3661b1c980338fd73a07e4f8ba478e0d.jpg

Pise poslednji fw N?wtf? :)

Vidim da nekima nece da izbaci podatke o softveru na koji god sajt proveravali, verovatno je tako i ovde.

Nazad
Vrh Dno