Šta je novo?

LG G2

U roku od 30 dana moraju da ti poprave, ako ne vracaju pare ili ti daju drugi. 3 puta ako nosis u servis za isti kvar onda imas pravo na drugi telefon pod uslovom da si propisno koristio taj...

Je li neko probao sa Titanium Backup da prebaci aplikacije sa podacima na Lollipop? Meni nije htelo pre par nedelja. Sada bih se prebacio na LL ali nemam živaca da sve podešavam ako ne radi.

Novi zakon iz prosle godine. Mislim da su smanjili. Vrlo moguce da je 30. Po prethodnom je bilo 45. Secam se toga sigurno. Proverite. Ako je 30, samo zvrcnete trzisnu. Odmah ce reagovati vip. Ako pocnu da pricaju da je u ugovoru stajalo 45, zakon je promenjen. On je jaci pravni akt. A i trzisna ce doci odmah. Tako da ako je prosao zakonski rok, trazi novi telefon i drzi se toga! Zakon je u tom slucaju na tvojoj strani.

Bilo je 45, pa u razumnom, pa sada 30, radim u servisu nekih drugih stvari pa znam ...

Pa svakako moram da čekam onda do 23 a ako im je danas stigao displej kao što su rekli onda će verovatno sledeće nedelje da mi vrate - videću u ponedeljak dali im je stigao

Tako je. Imamo buduce pravnike i politikologe (govorim vrlo neskromno u svoje ime) :D Tako da i mi navijamo da bude 30 dana :D

Ako si predao 23. 12. Idi 22 :D I ako do tada nije dosao u tvoje ruke. Ne prihvataj ga.

Dejane, slusaj me. Sigurno ce ti zavrsiti pre 23. Trazi im da ti produze garanciju za vreme za koje je telefon bio na servisu...Idi koliko sutra u VIP kako bi mogli odmah da kontaktiraju servis i da to zahtevaju...

Tako će i biti samo moram da proverim-tražim na netu ali nisam jos našao

Da, gleda se zakon koji je stupio na snagu 22.09.2014. Zakon o zastiti potrosaca

Ili poropisi.net :-D malo konkurencije ili na ovom linku, skini prvi file u pdf

Nazad
Vrh Dno