Šta je novo?

LG G2

Znam to, nego ako si čitao ovaj post, dr. Rev kaže da ima problema sa vraćanjem na ranije verzije... To me interesuje sta se dešava

QUOTE=bender_007;4065872]Mislim da za nas nisu nista dirali, tj bump još vrijedi pa možemo bumpati.
A download mode moramo imati da se možemo na lg support Tool spojiti. Tako da sigurno da ce se moći vratiti na staru verziju.[/QUOTE]

Poslednja izmena:
Đavo mi nije dao mira, pa rekao da proverim i ja da li mi je telefon ok, pogledam bateriju pa videh nešto što mi se nije uopšte svidelo:

c3b3306864dbfaedcf922ed3bfe3541a.jpg

Jel baterija krenula da crkava? Meni se činilo da je malo slabija, ali sam mislio da je do roma

Đavo mi nije dao mira, pa rekao da proverim i ja da li mi je telefon ok, pogledam bateriju pa videh nešto što mi se nije uopšte svidelo:

Jel baterija krenula da crkava? Meni se činilo da je malo slabija, ali sam mislio da je do roma
Evo i ja instalirao cpu-z da proverim na ovom mom zamenskom telefonu lg p710 i u specifikacijama mu piše da ima bateriju od 2460 a u cpu-z piše da je od 1500 tako da možda laže ili nemam pojma sta je

Evo i ja instalirao cpu-z da proverim na ovom mom zamenskom telefonu lg p710 i u specifikacijama mu piše da ima bateriju od 2460 a u cpu-z piše da je od 1500 tako da možda laže ili nemam pojma sta je

Cpu-z uglavnom ne čita bateriju kako treba.

Edit-sad sam proverio i na zeninom s3 neo koji bi trebao da ima 2100 i tako i pokazuje pa verovatno da baterije nisu odgovarajuće ni kod tebe ni kod mene
Sorry za dupli post nikako da se naviknem na ovo *****

Poslednja izmena:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421491677177.png
    uploadfromtaptalk1421491677177.png
    115.8 KB · Pregleda: 227
Ja sam trenutno na Resurrection romu i normalno mi pokazuje CPU-Z bateriju. Jedno drugo pitanje, da li se AICP romovi na isti način flešuju kao i ove koje sam do sada radio, Cloudy, Mahdi, LS,BP,DB...

Prilozi

• Screenshot_2015-01-17-13-14-17.png
    Screenshot_2015-01-17-13-14-17.png
    110.4 KB · Pregleda: 185
Ja sam trenutno na Resurrection romu i normalno mi pokazuje CPU-Z bateriju. Jedno drugo pitanje, da li se AICP romovi na isti način flešuju kao i ove koje sam do sada radio, Cloudy, Mahdi, LS,BP,DB...

da, samo sto moras da flesujes gapps nakon flesovanja roma

Poslednja izmena:
Smor, znači baterija odlazi, opala za 15 ak % za godinu dana. Da li ima smisla menjati bateriju? Koje su otprilike cene za to?

pa sada je kapacitet baterije na 2600 a bio je 3000, sto je 85 % originalnog kapaciteta

^ Tako bude kada strucnjak uzme da ubaci kdz :)

Neću sada svakako, nego ako mi bude kroz vreme više smetalo, čisto bih voleo da znam upravo koliko to košta i koliko se isplati... :)

Neću sada svakako, nego ako mi bude kroz vreme više smetalo, čisto bih voleo da znam upravo koliko to košta i koliko se isplati... :)

Secam se kad sam imao htc one x, oko 2000 je kostala baterija u ovlasecnom servisu, i to da mi stave jacu od htc one x+, nesto sumnjam da se isplati da sad bacis 2-3000 ako ti ne curi baterija kao luda, a mozda ti je to samo placebo efekat od brojki koje si video u cpu-z :D , sacekaj sad lolipop i onda vidi sta ces i kako ces, baterija je na art-u bolja, sad cemo da vidimo da li ce to biti i kod nas slucaj.

Da ali cini mi se da na LL postoji battery drain... Nije nesto ptestrasno ali nesto postoji...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421503325280.png
    uploadfromtaptalk1421503325280.png
    143.2 KB · Pregleda: 194
Tt nesto baguje...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421503509960.png
    uploadfromtaptalk1421503509960.png
    107.4 KB · Pregleda: 180
Lol, taj lollipop battery drain je tako ironična stvar, a obzirom da su toliko pričali o volta projektu... :)

Da ali cini mi se da na LL postoji battery drain... Nije nesto ptestrasno ali nesto postoji...

Pa onda ti nije problem u bateriji....Znam da je i sa drugim telefonima slucaj da aosp/cm/aokp...romovi vise trose bateriju od stock/stock based rom-a

Vrh Dno