Šta je novo?

LG G2

Ovde su tako napisali, inace treba da pise npr. D80220H i da ima link za download.

Poslednja izmena:
Moj je takodje tajvanac, 02.2014 (ja kupio aprila, ali piše zadnji firmware i link, 20C. S obzirom da je izašla H, zašto je stara za moj?

Korejska verzija dobila lolipop, lik na xda napisao da je pitao ,,LG Romania" kad ce za nas i dobio odgovor kao za 2-3 nedelje stize nama. Inace posto mene mrzi sad da vracam telefon na stock putem kdz-a, a i nikad to nisam radio jer mi je ovo prvi LG, koliko trebam da cekam da izadje neka flashable verzija Lolipopa sa rutom...? Znam da za htc to bude isti dan-2 dana od kad developer dobije ,,RUU"....

@bender_007 da li nakon izlaska lizalice za nas D802 i instaliranja ostajemo zaglavljeni bez roota, custom recovery-a? Da li mozemo da vratimo stock KK? Nije na odmet da se zna[emoji53]

Ima li neko predstavu zasto se poruke pozivi i ostalo pojavljuju samo u notification baru...posle ih nema ni u porukama ili Viberu... posle restarta isto.

Edit
Desilo se nakon sto se baterija totalno istrosila...a nakon toga resetovalo se vreme i datum.

Poslednja izmena:
Sta se sprdate, ozbiljno pitam, posto sam ga nabavio od preprodavca koji ga je ko zna gde nabavio, da nije kakva kopija i slicno

Sve je po propisu nemoj da se cimaš 😀
Tako sam se i ja iscimao kada sam otvorio kutiju, a tamo neke HAMA aplikacije na kineskom 😀
Uzimaju od Tajvanaca ...

@bender_007 da li nakon izlaska lizalice za nas D802 i instaliranja ostajemo zaglavljeni bez roota, custom recovery-a? Da li mozemo da vratimo stock KK? Nije na odmet da se zna[emoji53]
Mislim da za nas nisu nista dirali, tj bump još vrijedi pa možemo bumpati.
A download mode moramo imati da se možemo na lg support Tool spojiti. Tako da sigurno da ce se moći vratiti na staru verziju.

Sad malo o hardware-u. Da podelim nesto i sa vama, a ne samo da smaram bendera. Kupio sam neki brickovan g2 i nismo uspeli da ga ubrickujemo, pa sam posle toga kupio g2 sa razbijenim display-om i od ta dva napravio jedan koji radi bez greske 🙂. E sad, ostao sam na polomljenom display-u i brickovanoj ploci. Dalje, kupio display na ebay-u koji je stigao sa sve frame-om, montirao sve ispocetka cam, ear speaker i sve ostalo. Kada sam ga sklopio i pokusao da upalim desilo se to da mi blinka crvena lampica, nekih 7-8 puta pa napravi malu pauzu i tako u kruga(samo kada je na punjacu, kada nije fon je skroz mrtav). Usput, narucio sam na ebay-u plocu koja treba da stigne za nekih desetak dana, pa cemo da vidimo.
Eto, nije to ni lose polovican uspeh, nadam se da cu i ovaj drugi da sredim, ako imate neku ideju ili sugestiju ne ustrucavajte se.
Jos jednom da se zahvalim kralju benderu 🙂

Ima li ko ideju kako ukloniti glupost sa slike.. Znam da je sa fb messengera probao sam delete 2,3 puta svaki put ih vrati....

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421448923126.png
    uploadfromtaptalk1421448923126.png
    882.1 KB · Pregleda: 246
Pronadji folder i napravi fajl .nomedia u njemu, nece ti prikazivati u galeriji

Na AICP romu, citam postupak instalacije i zanima me sta ovo znaci.

"You must be on a pure (not modded) 4.4.2 modem"

Trenutno mi je instaliran Cloudy G3 2.1, da li moram na stock, pa da instaliram AICP ili moze direktno?

Poslednja izmena:
Ne mogu iscekati Lolipop, umorili su me kerneli i romovim. Vratim se na Dorija 9.6, trosi bateriju ko ludo, procenti samo padaju.

Mada kako vidim po njegovoj galeriji nisu mu slike za pohvaliti mozda ja i gresim 🙂

Video mu je full nema greske 🙂

Ljudi pa to je ipak za koreju cekajte da vidimo hoce li nama tako lepo sljakati kao njima ipak oni nisu imali problem ni sa KK 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno