Šta je novo?

LG G2

Ovde su tako napisali, inace treba da pise npr. D80220H i da ima link za download.

Poslednja izmena:
Moj je takodje tajvanac, 02.2014 (ja kupio aprila, ali piše zadnji firmware i link, 20C. S obzirom da je izašla H, zašto je stara za moj?

Poslednja verzija za Tajvan je 20C, jos nisu dobili 20H.

Korejska verzija dobila lolipop, lik na xda napisao da je pitao ,,LG Romania" kad ce za nas i dobio odgovor kao za 2-3 nedelje stize nama. Inace posto mene mrzi sad da vracam telefon na stock putem kdz-a, a i nikad to nisam radio jer mi je ovo prvi LG, koliko trebam da cekam da izadje neka flashable verzija Lolipopa sa rutom...? Znam da za htc to bude isti dan-2 dana od kad developer dobije ,,RUU"....

@bender_007 da li nakon izlaska lizalice za nas D802 i instaliranja ostajemo zaglavljeni bez roota, custom recovery-a? Da li mozemo da vratimo stock KK? Nije na odmet da se zna[emoji53]

Ima li neko predstavu zasto se poruke pozivi i ostalo pojavljuju samo u notification baru...posle ih nema ni u porukama ili Viberu... posle restarta isto.

Edit
Desilo se nakon sto se baterija totalno istrosila...a nakon toga resetovalo se vreme i datum.

Poslednja izmena:
Sta se sprdate, ozbiljno pitam, posto sam ga nabavio od preprodavca koji ga je ko zna gde nabavio, da nije kakva kopija i slicno

Sve je po propisu nemoj da se cimaš :D
Tako sam se i ja iscimao kada sam otvorio kutiju, a tamo neke HAMA aplikacije na kineskom :D
Uzimaju od Tajvanaca ...

@bender_007 da li nakon izlaska lizalice za nas D802 i instaliranja ostajemo zaglavljeni bez roota, custom recovery-a? Da li mozemo da vratimo stock KK? Nije na odmet da se zna[emoji53]
Mislim da za nas nisu nista dirali, tj bump još vrijedi pa možemo bumpati.
A download mode moramo imati da se možemo na lg support Tool spojiti. Tako da sigurno da ce se moći vratiti na staru verziju.

Sad malo o hardware-u. Da podelim nesto i sa vama, a ne samo da smaram bendera. Kupio sam neki brickovan g2 i nismo uspeli da ga ubrickujemo, pa sam posle toga kupio g2 sa razbijenim display-om i od ta dva napravio jedan koji radi bez greske :). E sad, ostao sam na polomljenom display-u i brickovanoj ploci. Dalje, kupio display na ebay-u koji je stigao sa sve frame-om, montirao sve ispocetka cam, ear speaker i sve ostalo. Kada sam ga sklopio i pokusao da upalim desilo se to da mi blinka crvena lampica, nekih 7-8 puta pa napravi malu pauzu i tako u kruga(samo kada je na punjacu, kada nije fon je skroz mrtav). Usput, narucio sam na ebay-u plocu koja treba da stigne za nekih desetak dana, pa cemo da vidimo.
Eto, nije to ni lose polovican uspeh, nadam se da cu i ovaj drugi da sredim, ako imate neku ideju ili sugestiju ne ustrucavajte se.
Jos jednom da se zahvalim kralju benderu :)

Ima li ko ideju kako ukloniti glupost sa slike.. Znam da je sa fb messengera probao sam delete 2,3 puta svaki put ih vrati....

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421448923126.png
    uploadfromtaptalk1421448923126.png
    882.1 KB · Pregleda: 246
Pronadji folder i napravi fajl .nomedia u njemu, nece ti prikazivati u galeriji

Na AICP romu, citam postupak instalacije i zanima me sta ovo znaci.

"You must be on a pure (not modded) 4.4.2 modem"

Trenutno mi je instaliran Cloudy G3 2.1, da li moram na stock, pa da instaliram AICP ili moze direktno?

Poslednja izmena:
Ne mogu iscekati Lolipop, umorili su me kerneli i romovim. Vratim se na Dorija 9.6, trosi bateriju ko ludo, procenti samo padaju.

Mada kako vidim po njegovoj galeriji nisu mu slike za pohvaliti mozda ja i gresim :)

Video mu je full nema greske :)

Ljudi pa to je ipak za koreju cekajte da vidimo hoce li nama tako lepo sljakati kao njima ipak oni nisu imali problem ni sa KK :)

Poslednja izmena:
Kazu stavili su drivere za UHD a aplikacija nema opciju...Haos od gluposti

Vrh Dno