Drze nas u neizvesnostiEno korejci dobili official update, netko kaže verzija 30. Sto znaci danas, sutra, preksutra, za 10 dana, 2, 3 mjeseci i mi ćemo. Svašta, na s3 sam navikao prvo probavati leaked verzije pa onda tek official(koji je 99% isti kao leaked a uvjeravali smo se da ti bugovi koje smo našli u leaked beta verziji da ce biti popravljeni)
Hehe, bilo bi baš interesantno da si dobio korejski kao apsolutni G2 rookie, a ovi što mu dušu poznaju uzduž i popreko ne mogu nigde da ga iskopaju....
Ajde pogledaj na kutiji koja je verzija telefona...Telefon je pri paljenju bio na korejskom (ili kojem već) jeziku, o jadu sam se zabavio dok sam potrefio da ga prevedemInače dobio sam u pakovanju onaj punjač za američku struju.
Znači isti ko našD802, jel to?
Je l to onaj sa oznakom d802t?Objašnjavao sam jednom lokalcu kako nije svaki d802 international. Hong kong ima svoju verziju. I pazite kad sa ebaya narucujete svakako. Jedan grk ima d802, imei je od lg vu itd itd![]()
Hahahahahahahahahaha, ali ja ne mogu...Nije, prodaj ga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari