- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
koji clan jel znas? a u stvari dzabe gledam sigurno ste u pravu a i vratice mi tel do 23
Poslednja izmena:
Strana 32, clan 56...
:-D Srecno
Obavezno im trazi produzetak garancije, ako te smaraju prvo im spomeni da si odgovor dobio od pravnika iz ministarstva trgovine kada si ih pozvao telefonom, pa tek onda im spomeni da nije problem ni trzisnu pozvati...
Da -sad sam racunao da im 30 dana istice 21.januaraPa tesko, zvao si ti njih ja mislim u tom periodu pa su ti rekli da cekaju deo...
Dobio sam ali na nekom kineskom/korejskom/whatever jeziku![]()
Hehe, bilo bi baš interesantno da si dobio korejski kao apsolutni G2 rookie, a ovi što mu dušu poznaju uzduž i popreko ne mogu nigde da ga iskopaju....Dobio sam ali na nekom kineskom/korejskom/whatever jeziku![]()
Netačno.Sto se tice zakona on je kupio po starom, ne moraju da ga obaveste u roku od 8 dana, a sto se tice vracanja tada je bilo 45 dana. Novi zakon vazi za one koji su kupili po novom.
Malo sam se raspitao i neko mi kaže ovako a neko onako. Nazvacu danas kolegu koji ima brata u tržišnoj inspekciji pa će mi on reći tačno šta mogu a šta ne. Ali mislim da ce telefon stići do 21. januara tako da mi verovatno ništa neće vredeti ali hvala vam u svakom slučaju na informacijamaNetačno.
Novi zakon važi i za one koji su kupili po starom.
Stari zakon je zamenjen sa novim i kao takav nepostojeći pa ne može važiti.
Kupio sam pre godinu i nešto-ali sad sve to nista ne važi zato što sam pričao sa tržišnim inspektorom i rekao mi je da im ne mogu ništa sem da tražim produžetak garancije za taj period što je bio kod njih i nisu u obavezi da mi vrate tel u 30 dana ili da mi daju drugi zbog rupa u zakonuPoolmarker,
Ne vazi za one koji su kupili po starom, nije retroaktivan. Ja ne znam kada je Dejan kupio...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari