Šta je novo?

LG G2

:-D Srecno
Obavezno im trazi produzetak garancije, ako te smaraju prvo im spomeni da si odgovor dobio od pravnika iz ministarstva trgovine kada si ih pozvao telefonom, pa tek onda im spomeni da nije problem ni trzisnu pozvati...

:-D Srecno
Obavezno im trazi produzetak garancije, ako te smaraju prvo im spomeni da si odgovor dobio od pravnika iz ministarstva trgovine kada si ih pozvao telefonom, pa tek onda im spomeni da nije problem ni trzisnu pozvati...

ok hvala-a mogu li da ih ribam za ovo 8 dana sto me nisu obavestili?

Pa tesko, zvao si ti njih ja mislim u tom periodu pa su ti rekli da cekaju deo...

Pozdrav, danas sam kupio g2 32 gb, fantastičan telefon, super zadovoljan i tako to... E sad, s obzirom da mi je ovo prvi pametni telefon, imam glupih pitanja :D
Za početak, čemu služe ove dve opcije NFC i Sinhr.? Da li da ih uključim/isključim?
Screenshot_2015-01-15-23-38-35.png
Drugi pitanje, rekoše mi da je moguće da se kontakti iz imenika nekako sinhronizuju sa google nalogom, tako da pri eventualnom menjanju telefona mogu kontakte da skinem sa google naloga...kako to da sinhronizujem?
Biće još pitanja, al za sad je to to :D Hvala :)

Nfc ti je za prenos podataka. To ti je npr. bus plus, ili pay pal kartice. Taj sistem. Iskljuci, ne treba ti. A sinh. je odgovor na tvoje drugo pitanje :) Samo u google play ubacis svoj gmail i NE iskljucuj sinh.

Tu smo pomoci :) Ali i google je tu :D Kao i manual koji si dobio uz telefon :D Pod uslovom da si ga dobio :)

Sto se tice zakona on je kupio po starom, ne moraju da ga obaveste u roku od 8 dana, a sto se tice vracanja tada je bilo 45 dana. Novi zakon vazi za one koji su kupili po novom. I jos nesto, sto se tice novog zakona nemojte se mnogo uzdati u njega. Pun je rupa i potrosaca prodavac moze da vrti kako mu dune.

Druze ne znam da li si pravnik ili ne da ima rupa ima i uvek ce ih biti ali zakon je uvek na strani kupca

Najgore je to sto na kraju ugovora skroz dole sa sitnim slovima pise uvek nesto sto niko zivi ne obraca paznju na to a jos manje cita :)

Poslednja izmena:
Sto se tice zakona on je kupio po starom, ne moraju da ga obaveste u roku od 8 dana, a sto se tice vracanja tada je bilo 45 dana. Novi zakon vazi za one koji su kupili po novom.
Netačno.
Novi zakon važi i za one koji su kupili po starom.
Stari zakon je zamenjen sa novim i kao takav nepostojeći pa ne može važiti.

Eno korejci dobili official update, netko kaže verzija 30. Sto znaci danas, sutra, preksutra, za 10 dana, 2, 3 mjeseci i mi ćemo :). Svašta, na s3 sam navikao prvo probavati leaked verzije pa onda tek official(koji je 99% isti kao leaked a uvjeravali smo se da ti bugovi koje smo našli u leaked beta verziji da ce biti popravljeni)

Netačno.
Novi zakon važi i za one koji su kupili po starom.
Stari zakon je zamenjen sa novim i kao takav nepostojeći pa ne može važiti.
Malo sam se raspitao i neko mi kaže ovako a neko onako. Nazvacu danas kolegu koji ima brata u tržišnoj inspekciji pa će mi on reći tačno šta mogu a šta ne. Ali mislim da ce telefon stići do 21. januara tako da mi verovatno ništa neće vredeti ali hvala vam u svakom slučaju na informacijama

Poslednja izmena:
Poolmarker,

Ne vazi za one koji su kupili po starom, nije retroaktivan. Ja ne znam kada je Dejan kupio...

Poolmarker,

Ne vazi za one koji su kupili po starom, nije retroaktivan. Ja ne znam kada je Dejan kupio...
Kupio sam pre godinu i nešto-ali sad sve to nista ne važi zato što sam pričao sa tržišnim inspektorom i rekao mi je da im ne mogu ništa sem da tražim produžetak garancije za taj period što je bio kod njih i nisu u obavezi da mi vrate tel u 30 dana ili da mi daju drugi zbog rupa u zakonu
To se može desiti kad nemaju deo kao u mom slučaju i kad čekaju da im isporuče i stoga oni nisu krivi

Poslednja izmena:
Jesu krivi. Po tom zakonu koji vazi za tebe moraju da ga zavrse u "razumnom roku". To je deo koji cesto odlazi i 30 dana je i vise nego razumni rok. Ali napravice ga sigurno...Obavezno trazi produzetak garancije...

Telefon ti se pokvario kada je zakon odavno bio na snazi. To mora biti uredjeno zakonom. I da, duzni su imati deo. To tebe ne zanima. Ne saosecaj sa njima.

Da ne davim temu više-jedino što mogu da uradim je da se nadam da ce biti što pre i da tražim produžetak garancije

Budi malo borbeniji :) U najgorem slucaju dobijas popravljen tvoj telefon. U najboljem nov. Pa da li ti se isplati ti vidi. I da znas, ako dobijes nov telefon, nova ti je i garancija. To znam sigurno. Po kom god zakonu da si kupio.

Ma to znam nego će ga sigurno završiti do 21 pošto su juče rekli da im stiže deo i da očekujem sledeće nedelje - možda i ponedeljak ili utorak-mogu ja da budem borben koliko hoćeš ali nista ne vredi

Poslednja izmena:
Vrh Dno