Ako je usmeni u pitanju i profa pita sto nisi ucio, ti reci - @bender_007 daje tako dobar support, prosto je nemoguce odvojiti se od LG G2Fleshovao sam app ali nemam nista u listi proizvodjaca. Ima na xda sta treba da se radi u tom slucaju, ali veceras cu se pozabaviti tim kad zavrsim sa ucenjem.
Na kom si ti romu ?Čega nightly? Aicp? Ja svako jutro iz kreveta flasham novi, ne moraš wipe nista.
Kakva mu je baterija? Sad si me zaintrigiraoPa ja se držim podalje od cm čistog. Trenutno aicp ima tonu vise podešavanja. A onaj RR još vise. Recimo double tap home za gašenje ekrana itd. To mi je fora.
o kom se aicp romu radi? Malo pre sam skinuo čist CM12 sa njihovog sajta, mislio sam sutra da ga probam, ali ako nije nešto, da se ne zezam.Pa ja se držim podalje od cm čistog. Trenutno aicp ima tonu vise podešavanja. A onaj RR još vise. Recimo double tap home za gašenje ekrana itd. To mi je fora.
Novi sam ovde, pa imam jedno pitanje na koje se sigurno odgovaralo milion puta - koji fix instalirati za kameru. Stock 4.4.2. Pozdrav
Jel na artu bolja baterija?
Imas XCAM na xda, mislim da je verzija 5.2.4 ali nisam siguran, ako hoces mogu da ti nadjem link
Sta fali skajpu na artu?
Čega nightly? Aicp? Ja svako jutro iz kreveta flasham novi, ne moraš wipe nista.
Ako je nadjes, postavi je ovde molim te.@bender_007 jesu li na AICP-u popravljali kameru ili da search-ujem ono tvoje uputstvo za kameru sto se tice lizalice? p.s. srecna nam hiljadita strana na temi (gledano sa PC-ja)![]()
Jesi li ti to na cm12?Sa 30 poruka po strani.
Yes I'm. You like it?Jesi li ti to na cm12?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari