Di je @krele90 sad nestao![]()
Vidis bender nikad te nisam pitao treba li tebi ikakva pomocPojasnimo za vikend
Sljedeci je na redu sad![]()
+1Zvezdane kapije ovde se otvaraju respekt za bendera_007![]()
Sale je one and only![]()
Mnogo mi zao sto mnogi nisu cenili taj rad, pogotovo kada mi je pricao da su mu Albanci slali pare i castili ga, a od nasih 5 para nije dobio.
[emoji1]Pojasnimo za vikend
Sljedeci je na redu sad![]()
Signal ide u vidu talasa. Kao i svaki talas ima svoju frekfenciju i lako dolazi do interferencija. Kisa, sunce, em zracenje itd. Nije to do telefona.Neko je spomenuo ovde variranje signala. Primetio sam danas i ja, iako samo primam 2g-gsm signal. Stojim u mestu i signal varira sa pune 4 crte na jedva jednu...
I moje su impresije bile iste, radi kao stock, fluidnije od bilo kog Optimusa i koji cega... Odlican je player za muziku koji dolazi sa cm12, baterija takodje odlicna...Signal ide u vidu talasa. Kao i svaki talas ima svoju frekfenciju i lako dolazi do interferencija. Kisa, sunce, em zracenje itd. Nije to do telefona.
Probah sinoc cm 12. Radi odlicno za sada, ali stv nervira sto nema silent mod. Kad sam probao prvi put nisam se bavio tim, video da nema i rekoh mora da su promenili kako se pali u podesavanjima i mrzelo me da trazim![]()
Fluidan, radi bez greske do sada. Danas cemo videti bateriju. Jedina boljka je kamera.
Radi ir. Samo da popravim app i javicu da li radi bez problema.I moje su impresije bile iste, radi kao stock, fluidnije od bilo kog Optimusa i koji cega... Odlican je player za muziku koji dolazi sa cm12, baterija takodje odlicna...
Ali ne radi nekolicina app sa LG.. Daljinac fm radio itd... Camera prilicno losa ali upotrebljiva. Sta znam ja sam se vratio na Cloudy G3 ali cim izadje lolipop naravno ponovo se bacam na flesovanje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari