Šta je novo?

LG G2

Ala se nižu postovi - polude mi telefon, samo javlja da ima novih i ne prestaje ...

Svaka čast...

Jesmo hvala veliko benderu ovo nisam ocekivao da ce mi se neko muciti oko brickovanog fona koga ni ne poznajem, svaka mu cast! Ja sam mislio da je na Nexus temi najbolja ekipa ali sam se prevario :D

Moze li sad benderu detaljno objasnjenje sta se i kako radi sa programima koje si preporucio.Da i drugi znaju kako da se vade kad se desi krah.Moze i sutra sad je vec kasno.

:) ja nisam upoznao boljeg covjeka od Saleta, tko ga zna moze potvrditi. Na s2/s3/s5 temi :), neat rom.

Sale je one and only :)

Mnogo mi zao sto mnogi nisu cenili taj rad, pogotovo kada mi je pricao da su mu Albanci slali pare i castili ga, a od nasih 5 para nije dobio.

Bender svaka cast na skromnosti :) Dok sam imao s2 neat rom je bio mama. Mislim da na onoj xda temi kad su je nazvali unbrickable, nazvali su jer si ti tu :D

Bender is king :)
Samo da mi posalje jos onu kameru sto testira. Najjaci si kralju

Neko je spomenuo ovde variranje signala. Primetio sam danas i ja, iako samo primam 2g-gsm signal. Stojim u mestu i signal varira sa pune 4 crte na jedva jednu...

Neko je spomenuo ovde variranje signala. Primetio sam danas i ja, iako samo primam 2g-gsm signal. Stojim u mestu i signal varira sa pune 4 crte na jedva jednu...
Signal ide u vidu talasa. Kao i svaki talas ima svoju frekfenciju i lako dolazi do interferencija. Kisa, sunce, em zracenje itd. Nije to do telefona.
Probah sinoc cm 12. Radi odlicno za sada, ali stv nervira sto nema silent mod. Kad sam probao prvi put nisam se bavio tim, video da nema i rekoh mora da su promenili kako se pali u podesavanjima i mrzelo me da trazim :D
Fluidan, radi bez greske do sada. Danas cemo videti bateriju. Jedina boljka je kamera.

Posto mi je edit istekao, provalio sam silent mod. Mozda ima na google-u. Ali kad se pritisne dugme za pojacavanje ili smanjivanje tona tu imate prioritete i nijedan. Meni je na sprskom. I odaberete prioritet i ispodesavate sta zelite. Alarm je jedino omogucen stalno. A kad odaberete nijedan, sama rec govori :D Tada ni alarm nece raditi.

Signal ide u vidu talasa. Kao i svaki talas ima svoju frekfenciju i lako dolazi do interferencija. Kisa, sunce, em zracenje itd. Nije to do telefona.
Probah sinoc cm 12. Radi odlicno za sada, ali stv nervira sto nema silent mod. Kad sam probao prvi put nisam se bavio tim, video da nema i rekoh mora da su promenili kako se pali u podesavanjima i mrzelo me da trazim :D
Fluidan, radi bez greske do sada. Danas cemo videti bateriju. Jedina boljka je kamera.
I moje su impresije bile iste, radi kao stock, fluidnije od bilo kog Optimusa i koji cega... Odlican je player za muziku koji dolazi sa cm12, baterija takodje odlicna...
Ali ne radi nekolicina app sa LG.. Daljinac fm radio itd... Camera prilicno losa ali upotrebljiva. Sta znam ja sam se vratio na Cloudy G3 ali cim izadje lolipop naravno ponovo se bacam na flesovanje :D

I moje su impresije bile iste, radi kao stock, fluidnije od bilo kog Optimusa i koji cega... Odlican je player za muziku koji dolazi sa cm12, baterija takodje odlicna...
Ali ne radi nekolicina app sa LG.. Daljinac fm radio itd... Camera prilicno losa ali upotrebljiva. Sta znam ja sam se vratio na Cloudy G3 ali cim izadje lolipop naravno ponovo se bacam na flesovanje :D
Radi ir. Samo da popravim app i javicu da li radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno