Šta je novo?

LG G2

Fleshovao sam app ali nemam nista u listi proizvodjaca. Ima na xda sta treba da se radi u tom slucaju, ali veceras cu se pozabaviti tim kad zavrsim sa ucenjem.

Fleshovao sam app ali nemam nista u listi proizvodjaca. Ima na xda sta treba da se radi u tom slucaju, ali veceras cu se pozabaviti tim kad zavrsim sa ucenjem.
Ako je usmeni u pitanju i profa pita sto nisi ucio, ti reci - @bender_007 daje tako dobar support, prosto je nemoguce odvojiti se od LG G2 :D

Komada vise usmenih :D Izasao nov nightly i kako ga flesujem? Samo wipe cache and dalvik, i je l' treba opet gapps?

Čega nightly? Aicp? Ja svako jutro iz kreveta flasham novi, ne moraš wipe nista.

Hvala. Nisam brisao nista i samo sibnuo. Nema problema za sada. Kakav je aicp vs cm12? Tj. sta donosi. Ako si probao cm12. Ti najkompetentniji da pitam :D

Pa ja se držim podalje od cm čistog. Trenutno aicp ima tonu vise podešavanja. A onaj RR još vise :). Recimo double tap home za gašenje ekrana itd. To mi je fora.

Pa ja se držim podalje od cm čistog. Trenutno aicp ima tonu vise podešavanja. A onaj RR još vise :). Recimo double tap home za gašenje ekrana itd. To mi je fora.
Kakva mu je baterija? Sad si me zaintrigirao :D Poslednji put kad sam aicp koristio nije bio za svaki dan.
Edit: I treba li neki modem da fleshujem? I koje gapps koristis?

Poslednja izmena:
To se i meni desava, takodje mi je samo 2G signal ukljucen i u sobi imam 4-5 crte, a kad stavim telefon na uvo dok pricam s nekim cuje se da zvuk nije bas kvalitetan, i ja pogledam ekran u toku razgovora imam 1 crtu signala...
Inace sam na custom rom-u, nije cloudy trenutno ne mogu da se setim kako se zove, ali je 4.4.2 stock based, nije cloudy g3. A taj cloudy g3 sam promenio samo zbog laga u home launcheru kada iz neke aplikacije stisnem home, nije se uvek desavalo da mi reloaduje sve widgete, ali kad se desi ceo telefon je usporen te 2-3 sekunde...

Poslednja izmena:
o kom se aicp romu radi? Malo pre sam skinuo čist CM12 sa njihovog sajta, mislio sam sutra da ga probam, ali ako nije nešto, da se ne zezam.

Novi sam ovde, pa imam jedno pitanje na koje se sigurno odgovaralo milion puta - koji fix instalirati za kameru. Stock 4.4.2. Pozdrav

Imas XCAM na xda, mislim da je verzija 5.2.4 ali nisam siguran, ako hoces mogu da ti nadjem link

Novi sam ovde, pa imam jedno pitanje na koje se sigurno odgovaralo milion puta - koji fix instalirati za kameru. Stock 4.4.2. Pozdrav

Poslednja izmena:
I 500-ta sa tapatalka-u zavisnosti kako ko podesi. šala mala [emoji1]

1500 Tapatalk, 1000 na računaru :D

cheers :banana: cheers

Poslednja izmena:
Sa 30 poruka po strani.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1421261654847.png
    uploadfromtaptalk1421261654847.png
    217.7 KB · Pregleda: 195
Nazad
Vrh Dno