bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Ako je to onaj flash 2014 onda nije do jezika mislim. Nego je stvar u support toolu (nadogradili su ga)
Svaka cast bender_007 na ovom postu posluzi ce svima koji uspeju da zeznu fon na ovaj nacin ÷1Unbrickanje LG G2 - d802
- nece u download mode
- ne radi fastboot
- spojite ga na windows komp i izbacuje vam da treba formatirati particije ?
Paket - samo za d802
Desni klik na my computer, manage ---> disk management.
Vidjet cete Disk0 (kod mene i Disk 2)
Sljedeci se podrazumijeva da je LG-
Znaci ako imate Disk0 i Disk1 kao ja sto imam (zbroj je 2) - dvokliknete na 2harddisk
Vecina ima samo 1 disk i dvoklikne na 1harddisk.
Flashanje ce trajati max 1 minutu..nakon toga odspojiti, ugasiti uredjaj. Drzati volume up i spojiti na komp.
LG_Flash_Tool_2014.zip - 3.1 MbAko je to onaj flash 2014 onda nije do jezika mislim. Nego je stvar u support toolu (nadogradili su ga)
Sve je to ok, ali smem li ja da stopiram ovo sto trenutno radim?Imam ja onu proslu verziju mogu da uplode kad budem kod kuce
Imam ja onu proslu verziju mogu da uplode kad budem kod kuce
Kod mene radi stara verzija savrseno ako ce pomoci mogu je okaciti
Dali si instalirao drajvere?Ne mogu da uradim kdz, dodjem do one slike od malopre i kaze da mi telefon nije povezan sa racunarom.
Znaci, prvi korak mi je vol+ i usb i tu udjem u download mode, posle toga mi izbaci one silne HDD-ove i ja onda startujem LG Flash Tool i dodjem do onog dela gde mi trazi da povezem tel na usb
LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3Dali si instalirao drajvere?
Da, plavi krugovi i tackePardon
Download mode je samo ako imas sliku software download, bijeli krug i 2 strelice.
Plavi krugovi ili točke su znak da nesto nije u redu.
A izbacivanje drajvova, particija je znak da uopce nemas download mode.
Sta ti pise na ekranu ?
LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3
LGPCSuite_Setup
LG Flash Tool 2014
i skinuo svoj kdz
sve odavde
E tako reci..ti nemas downlaod modeDa, plavi krugovi i tacke
Hahaha, nisam ja bas toliko strucan kao sto ti mislis. Ima li neki tutorial ili neka druga opcija?E tako reci..ti nemas downlaod mode, nelogicno da imas download mode a izbacuje ti particije.
Treba ti kdz, extractor, slax i vmware.
Da d802 32gbJel ti imas isto d802 ili ?
Nisam pratio skroz.
Skinuo sve i instalirao vmWare
Samo da se javim i konstatujem da je ovo najbolja tema na forumu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari