Šta je novo?

LG G2

Ovde kod coveka u gradu, prodaje ga jeftino, nesto mi cudno, ovde svi imaju D802. :d

Z1 za brazilsko trziste je imao tv tuner. Sta li taj g2 ima :D Ako se mreze poklapaju, uzmi. Kom gradu izvini? :D

Pogledaj na gsm areni ili tako negde frekfencije. I pogledaj frekfencije lte-a. Radi buducnosti. Koliko trazi za taj? Bas mi zanimljivo.

^ Pogledaj pod software info

Imam jedan "problem", ne mogu da nadjem nigde sufix mog G2, tj kojoj zemlji pripada, inace, kupljen je u Telenoru.

IMEI broj je: 354198063507184

Ovo mi pise kada izlistam informacije preko csmg koda

<response req_cmd="auth_model_check" status="OK">
<auth_model_check>
<result>2</result>
<esn>354198063507184</esn>
<model>LGD802</model>
<suffix>A6NHWH</suffix>
<msn>410KPRW350718</msn>
<esn_date/>
<sw_version/>
<sw_url/>
<sw_locale_url/>
<sw_recommand_uri/>
<app_version/>
<app_url/>
<cs_em_flag>N</cs_em_flag>
<cs_em_uri>N</cs_em_uri>
<chip_type/>
<prod_type/>
</auth_model_check>
</response>

Sto je jos interesantnije, nemam nikakvih podataka o poslednjem firmware-u.

Takodje, imam problem sa signalom, da li i vama poprilicno cesto varira jacina signala, kao na klipu dole?

https://www.youtube.com/watch?v=cNpi_m5KwTQ

Zanima me da li je sve to medjusobno povezano?

houston we have a problem! :(
Uspeo sam da brickujem svoj G2, dok sam flashovao novu dorimax 9.6...
Ispisuje mi sledece:
fastboot mode started
udc_start

Da li se nekom ovo desavalo? Neki predlog? Citam po netu neki su uspeli da udju u recovery mode kombinacijom pwr+down ali ja ne uspevam stalno mi ispisuje ovu poruku...
Da problem bude veci ne prepoznaje mi device kada ga prikacim za komp u cmd mi ispisuje ?fastboot kada zadam komandu fastbooot devices

houston we have a problem! :(
Uspeo sam da brickujem svoj G2, dok sam flashovao novu dorimax 9.6...
Ispisuje mi sledece:
fastboot mode started
udc_start

Da li se nekom ovo desavalo? Neki predlog? Citam po netu neki su uspeli da udju u recovery mode kombinacijom pwr+down ali ja ne uspevam stalno mi ispisuje ovu poruku...
Da problem bude veci ne prepoznaje mi device kada ga prikacim za komp u cmd mi ispisuje ?fastboot kada zadam komandu fastbooot devices
Bender će ti pomoći-jel možeš u download mode?

Poslednja izmena:
Ako mozes onda nije problem-ugasi ga i volume up držiš i onda ga prikaci na kompjuter i ako ga vidi uradi kdz

Poslednja izmena:
Mogu ali nista se ne desava pise rooted i stoji procenat na 0...

Moras da skineš kdz file za tvoj tel ja nemam sad likove nisam kući-znaci treba da uradiš kdz metodu ima nazad nekoliko puta je pisano

Mogu ali nista se ne desava pise rooted i stoji procenat na 0...
Skini prvo kdz posle toga uradi sve po uputstvu sa xda i nećeš imati problem - ja sam to radio bar 20 puta
I ugasi telefon da se ne isprazni dok skineš kdz jer je onda gotov

Poslednja izmena:
Vazi nasao sam na xda dovoljno mi je bilo ono kdz metodom da uradim sto ste mi odma napisali, snalazim se sa xda tako da fala jos jednom, back to work now :D

Sad ni necu moci da vidim koji sam flashovao posto ce mi sav inernal storge otici u nepovrat ali verovatno sam pogresio model... Nisam jos imao telefon sa toliko verzija... A na g2 sam tek skoro mesec dana :)

Sad ni necu moci da vidim koji sam flashovao posto ce mi sav inernal storge otici u nepovrat ali verovatno sam pogresio model... Nisam jos imao telefon sa toliko verzija... A na g2 sam tek skoro mesec dana :)
Nemora sve da se izbriše-procitaj malo bolje ne xda
Nemoras cse flash

Poslednja izmena:
uh nee, ovo mi ne izgleda na dobro krenuo sam sa procedurom i na drugom koraku mi izbaci da nesto serveri nisu dostpuni i da probam kasnije... u medjuvremenu je poceo nesto da mi vrti tamo u download mode-u i na nekih 40 postao stao i tada sam verovatno napravio kobnu gresku i ugasio telefon i kao ispocetka cu... i sad nmg da udjem u download mode samo lg logo i to je to :(

E sad neznam - što si dirao? Čekaj Bendera on će ti reći šta dalje

Nazad
Vrh Dno