160€ sa tragovima koriscenja. Trebalo bih danas da odem da ga proverim.Pogledaj na gsm areni ili tako negde frekfencije. I pogledaj frekfencije lte-a. Radi buducnosti. Koliko trazi za taj? Bas mi zanimljivo.
Ne cini mi se kao oficijelni LL, isto neki fake 100%
Bender će ti pomoći-jel možeš u download mode?houston we have a problem!
Uspeo sam da brickujem svoj G2, dok sam flashovao novu dorimax 9.6...
Ispisuje mi sledece:
fastboot mode started
udc_start
Da li se nekom ovo desavalo? Neki predlog? Citam po netu neki su uspeli da udju u recovery mode kombinacijom pwr+down ali ja ne uspevam stalno mi ispisuje ovu poruku...
Da problem bude veci ne prepoznaje mi device kada ga prikacim za komp u cmd mi ispisuje ?fastboot kada zadam komandu fastbooot devices
Skini prvo kdz posle toga uradi sve po uputstvu sa xda i nećeš imati problem - ja sam to radio bar 20 putaMogu ali nista se ne desava pise rooted i stoji procenat na 0...
[emoji1]Vazi nasao sam na xda dovoljno mi je bilo ono kdz metodom da uradim sto ste mi odma napisali, snalazim se sa xda tako da fala jos jednom, back to work now![]()
houston we have a problem!
Uspeo sam da brickujem svoj G2, dok sam flashovao novu dorimax 9.6...
Nemora sve da se izbriše-procitaj malo bolje ne xdaSad ni necu moci da vidim koji sam flashovao posto ce mi sav inernal storge otici u nepovrat ali verovatno sam pogresio model... Nisam jos imao telefon sa toliko verzija... A na g2 sam tek skoro mesec dana![]()
Znam video sam nemam nista posebno da izgubim... Ionako cu posle da vratim beckup...Nemora sve da se izbriše-procitaj malo bolje ne xda
Nemoras cse flash
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari