Šta je novo?

LG G2

^ Videh i ja da podrzavaju drajveri 4k :D

Ako je leaked 12.01.2015 kad pre mu je instalirao toliko aplikacija(igrica). Meni je ovo mnogo sumnjivo.

Niste se valjda primili, pa ovo je fejk. Mada me cudi koliko ste tu, da ste pali ovako lako...

Sto nije spustio status bar, a i gde je animacija lolipopa?

Aj ostali sto su pali, ali zar i ti Bender? :)

qnzJx1Z.png

Nisam ni gledao :), na mobu sam. Vidiš da nisam ni znao da piše d802 dok mi nisu rekli :D.

Ima li još neki sajt za otključavanje G2?
unlockcode247 ne radi, nema LG da se izabere.

E navodno je server pao(vjerojatno je nešto drugo u pitanju) . neki su pokušali pa neće, moraš pričekati malo. Nek potvrdi još netko.

:) mene i ne zanima. Ja cu ga samo flashati, čisto jer moram sve probati, jače je od mene. I onda se vraćam na aosp jer mi se ovo nikako ne svidja.

Pa nadam se da je konacno ispravljena kamera. Posto je to bilo must have posle 4.2.2 update, dosao 4.4, a oni nisu ispravili. Ako ni sad ne isprave ja ne znam ko moze LG smatrati nekim proizvodjaces kad moras uz pomoc "stapa i kanapa" da namestis nesto sto bi trebalo da radi out of the box. Mislim to je flagship telefon, nije to low entry...

Ni ja mu nisam verovao,ali rekao je da ce opet uvece duzi klip snimiti. Pa videcemo. Ali svakako do kraja Januara tu je lolipop. Moje misljenje

Pa nadam se da je konacno ispravljena kamera. Posto je to bilo must have posle 4.2.2 update, dosao 4.4, a oni nisu ispravili. Ako ni sad ne isprave ja ne znam ko moze LG smatrati nekim proizvodjaces kad moras uz pomoc "stapa i kanapa" da namestis nesto sto bi trebalo da radi out of the box. Mislim to je flagship telefon, nije to low entry...
99% minor razlike. Po libovima vidim da su novi ali ne mora nista značiti. Meni je jadno kako au za g3 odmah spicili update. Kolega hoće da mu vratim na 4.4.2 ...

Poslaće mi izgleda onu stvar-poludeo sam. Taman kad ga vrate izaći će m9

Iskreno meni je g2 odličan. Najbolji phon koji sam imao, volim prckati. Trenutno nemam planova, dok ne vidim turbo recimo. Ostatak 5.5" me ne zanima. Nisam gledao dalje, par njih odavde je naručilo droida pa pitam kakav je. Posebice baterija

Meni se jako sviđa turbo i koliko sam video m9 ako bude takav kao što su najavili

Poslednja izmena:
Moze li neko da mi sibne na PP apk za XCam? Uzeh G Pro 2 ali mi pada fps kod snimaka u low lightu.

Meni je taj telefon prilično ružan :)
Nekako ima dizajn kao što su imali telefoni pre par godina ...

Poslednja izmena:
Nemoze svima sve isto da se sviđa [emoji1] - pure android bez primesa

Poslednja izmena:
nije
OS Android OS, v4.4.4 (KitKat), planned upgrade to v5.0 (Lollipop)
Chipset Qualcomm Snapdragon 805
CPU Quad-core 2.7 GHz Krait 450
GPU Adreno 420
3900 mAh battery

Poslednja izmena:
Vrh Dno