Šta je novo?

LG G2

Mislim bolja je nego na pocetku. Svj. ima fix, a ljudi se opet odluce za g3 rom jer je lepsi. Ne verujem da ce LL doneti nesto revolucionalno na tom polju.

Tu mi lg nije jasan, kad su mogli za korejsku zasto i za ostale verzije nisu odradili kameru kako treba?:wall:

Lg made in Korea :) sve jasno

Oduvek kao dan :)

Nego imam ideju ko zna korejski neka se javi da napisemo zajednicku zalbu lg-u "Jao Pao" i onaj drugi kako se vec zove "Kakwasaki" da malo porade vise na evropskim verzijama g2 :):):)[emoji14]

Poslednja izmena:
Cekaj, jel cloudyg3 ima vec fix i sve? Jes kamera brza i bolja ali i dalje nije ni za porediti sa ajfonom 5 (pa na dalje). O fokusu pricam

Imam cloudyg3, jel on ima advanced driver za kameru, ili nema? Zanima me koju verziju xcama da skidam.

Taj xcam isti kao default camera. Drugi interfejs a sve ostalo isto. Ima vise suma do duse ali ostrina ista, fokus isti. Koja je svrha xcam-a na cloudy-u??

Rece da nije. U toku noci izbacice duzi klip.
Sto kaze bender,mislim da vec postoji kdz,ali se uspesno krije

Navodno je developer,pa je pre nas dosao u posed.
Kaze da ce 18-og biti i za nas. Jedino ako lik zeli da malo skupi preglede. Videcemo

Trenutno samo developer bar tako kaze

1- the navigation (soft) buttons can be chosen between the lg standard and the nexus style(like G3 5.0)
2- about the camera, it isnt yet updated, im using google cam right now, bu it will be updated definitivly bcs of the same cam sensor used in g2 and g3
3- yes with google plus account info picture and name
4- both qouck window and dual window / wiev
5- yes ^
6- korea will be the first, india of course will follow

Pise leaked..znaci negdje ima mirror od lgbbs.net . hoće tko pronaći ?/;) ili on ima korejski?

Napisao je d802 koliko vidim na kanalu

Zota hteo je da kaze da kamera po opcijama nije menjana. Ocekivao je 4k snimanje

Nazad
Vrh Dno