Šta je novo?

LG G2

Ako je to onaj flash 2014 onda nije do jezika mislim. Nego je stvar u support toolu (nadogradili su ga)

Unbrickanje LG G2 - d802

- nece u download mode
- ne radi fastboot
- spojite ga na windows komp i izbacuje vam da treba formatirati particije ?

Paket - samo za d802

Desni klik na my computer, manage ---> disk management.

Vidjet cete Disk0 (kod mene i Disk 2)

Sljedeci se podrazumijeva da je LG-

Znaci ako imate Disk0 i Disk1 kao ja sto imam (zbroj je 2) - dvokliknete na 2harddisk

Vecina ima samo 1 disk i dvoklikne na 1harddisk.

Flashanje ce trajati max 1 minutu..nakon toga odspojiti, ugasiti uredjaj. Drzati volume up i spojiti na komp.
Svaka cast bender_007 na ovom postu posluzi ce svima koji uspeju da zeznu fon na ovaj nacin ÷1

pa ako ti je fon u download modu i nije zapocet flash (ne puni progress bar), smes

Ne mogu da uradim kdz, dodjem do one slike od malopre i kaze da mi telefon nije povezan sa racunarom.
Znaci, prvi korak mi je vol+ i usb i tu udjem u download mode, posle toga mi izbaci one silne HDD-ove i ja onda startujem LG Flash Tool i dodjem do onog dela gde mi trazi da povezem tel na usb

Ne mogu da uradim kdz, dodjem do one slike od malopre i kaze da mi telefon nije povezan sa racunarom.
Znaci, prvi korak mi je vol+ i usb i tu udjem u download mode, posle toga mi izbaci one silne HDD-ove i ja onda startujem LG Flash Tool i dodjem do onog dela gde mi trazi da povezem tel na usb
Dali si instalirao drajvere?

Pardon

Download mode je samo ako imas sliku software download, bijeli krug i 2 strelice.

Plavi krugovi ili točke su znak da nesto nije u redu.

A izbacivanje drajvova, particija je znak da uopce nemas download mode.

Sta ti pise na ekranu ?

LGUnitedMobileDriver_S51MAN312AP22_ML_WHQL_Ver_3.12.3
LGPCSuite_Setup
LG Flash Tool 2014
i skinuo svoj kdz
sve odavde

onda neznam pomoci ce vam bender
@bender dali onaj stari flash tool valja ili ne? onaj sto sam dosad radio kdz

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto se mesam.Zmijuga probaj ovako da uradis:
Iskljuci telefon.Duze drzi na power dugme.
Drzi dugme za utisavanje i prikljuci telefon na komp.Na kompu treba da imas otvorenu sledecu aplikaciju sa ubacenim softw.na primer v20.h.kdzlgflashtool_step1.png
Ako je sve u redu treba da krene fles.Tako sam radio na l7,a lg je lg i nije strasno i ako se brikne,sve se da popraviti.

Nema veze, zelis pomoci. Da pojasnim stvar - on nema download mode i ne moze flashati kdz.

Vrh Dno