Šta je novo?

LG G2

uh nee, ovo mi ne izgleda na dobro krenuo sam sa procedurom i na drugom koraku mi izbaci da nesto serveri nisu dostpuni i da probam kasnije... u medjuvremenu je poceo nesto da mi vrti tamo u download mode-u i na nekih 40 postao stao i tada sam verovatno napravio kobnu gresku i ugasio telefon i kao ispocetka cu... i sad nmg da udjem u download mode samo lg logo i to je to :(

Drzi power dugme malo duze dok se ne iskljuci telefon. Pa onda probaj opet kdz...
Nije mi jasno kakvi serveri? Jesi li radio offline metodom

Poslednja izmena:
Stigao mi je G2 koji iznova i iznova vrti lg logo. Uspem da ga ugasim, ali kad ga stavim na punjac ili ga povezem sa kompom desava se to da se kao upali pojavi se logo lg i onda se ugasi i sve ispocetka, i nista se ne desava kada ga povezem na komp. Nov sam u ovome, kupio sam telefon u ovakvom stanju i pokusacu naravno uz vasu pomoc da ga dovedem u ispravo stanje :). Nadam se!!!
Ovo sam sve napisao dok nisam video neciji post gde pise da drzim VOL+i prokacim ga na komp. To sam upravo i uradio. Usao mi je u download mode i nasao mi je gomilu particija HDD-a.
Moze li me neko uputiti sta dalje
Hvala unapred

Stigao mi je G2 koji iznova i iznova vrti lg logo. Uspem da ga ugasim, ali kad ga stavim na punjac ili ga povezem sa kompom desava se to da se kao upali pojavi se logo lg i onda se ugasi i sve ispocetka, i nista se ne desava kada ga povezem na komp. Nov sam u ovome, kupio sam telefon u ovakvom stanju i pokusacu naravno uz vasu pomoc da ga dovedem u ispravo stanje :). Nadam se!!!
Ovo sam sve napisao dok nisam video neciji post gde pise da drzim VOL+i prokacim ga na komp. To sam upravo i uradio. Usao mi je u download mode i nasao mi je gomilu particija HDD-a.
Moze li me neko uputiti sta dalje
Hvala unapred
Vrati se nazad par postova i pročitaj - imas linkove za kdz metodu

nasao sam zadnju metodu koju mogu da uradim isti sintomi kao sto ja imam na xda podrazumeva flashovanje iz linuxa kojeg nemam ali cu morati da ga stavim preko usb, smislicu nesto...

Druze trazicu ovo do sutra, moze li neka pomoc. U pitanju je G2 32gb

nasao sam zadnju metodu koju mogu da uradim isti sintomi kao sto ja imam na xda podrazumeva flashovanje iz linuxa kojeg nemam ali cu morati da ga stavim preko usb, smislicu nesto...

samo preko linuxa sad mozes da ga vratis-bar tako mislim nisi trebao da diras

Poslednja izmena:
ima folder image i unutra gomila fajlova a izbaci particija jedno 10tak

houston we have a problem! :(
Uspeo sam da brickujem svoj G2, dok sam flashovao novu dorimax 9.6...
Ispisuje mi sledece:
fastboot mode started
udc_start

Da li se nekom ovo desavalo? Neki predlog? Citam po netu neki su uspeli da udju u recovery mode kombinacijom pwr+down ali ja ne uspevam stalno mi ispisuje ovu poruku...
Da problem bude veci ne prepoznaje mi device kada ga prikacim za komp u cmd mi ispisuje ?fastboot kada zadam komandu fastbooot devices
Ne treba ti download mode. Ti još uvijek imaš recovery. Samo trebaš ući u njega. Jel ovo sredjeno?
- a vidim..napravio si veće zlo.
Skini vmware i slax. Ili vidi na xda za unbrick qhusb 9006(ne 9008). Javi

Poslednja izmena:
Ma nemam nisam uspeo da udejm u recovery nikako pokusao preko 20 puta...
sad vise nemam ni dowload mode, sta mi je sad ciniti?
@zota81
ono ne pali, stalno se vrti isto...

bilo bi da nije prekinuo u pola posla
@bender procitaj 2 strane unazad pa ce ti biti jasno sta je radio

Poslednja izmena:
da isao sam na cse i onda u jednom momentu izbaci mi da serveri nisu dostupni... :( a na fonu je bilo 40% i ja prekinuo mozda sam nesto drugo trebao (imao sam u glavi da cu moci ispocetka sve pa ici na normal)

I meni se desilo kad sam flesovao da zakoci na nekom procentu, otkacio sam usb, ponovo upalio fon i sam je usao u download mod.

Znaci da napisem jos jednom ovo su simptomi:
No Download mode
No recovery mode
When you boot your device it shows only LG logo with secure booting error, then the screen goes black while your phone is still on.

Uploadam ti paket.

Skini teamviewer pa mi posalji id i sifru da isprobamo :)

EDIT:

ovako..okacit cu link u novi post.

U postu ce biti opisano sta i kako - ovo ce biti za sve KK d802 (znaci ovaj nas novajlija koji ima d805 nek se ne priblizava :) )

Ako bas hoce nek mi posalje imei pa cemo iskombinirati nesto. Ali nasa tema je prvenstveno d802.

Poslednja izmena:
Na LG Flash Tool-u 2014 koji ja koristim (a to je onaj sa xda koji vecina koristi ovde :D ), kada pokrenem flash, iskoci mi dijalog da je izgubljena konekcija sa serverom, samo sacekas da zavrsi do 100%, telefon se restartuje a lg flash tool ostane u not responding stanju :D.

Unbrickanje LG G2 - d802

- nece u download mode
- ne radi fastboot
- spojite ga na windows komp i izbacuje vam da treba formatirati particije ?

Paket - samo za d802

Desni klik na my computer, manage ---> disk management.

Vidjet cete Disk0 (kod mene i Disk 2)

Sljedeci se podrazumijeva da je LG-

Znaci ako imate Disk0 i Disk1 kao ja sto imam (zbroj je 2) - dvokliknete na 2harddisk

Vecina ima samo 1 disk i dvoklikne na 1harddisk.

Flashanje ce trajati max 1 minutu..nakon toga odspojiti, ugasiti uredjaj. Drzati volume up i spojiti na komp.

lg1.jpg
Da li da pritisnem dva upitnika ili cetiri, nadam se da ovako treba?

Vrh Dno