Odes u neku banku i izvadis deviznu. Naravno ako si punoletan. Ja ne mogu narucivati do sredine meseca, taman do tad i da razmislim.Zulu ako bi narucivao uzeo bih i ja jednu, ali ja nemam nikakav racun niti kartice da bih mogao da narucim preko ovog alija :S
Meni oko 5-6 h, a sto se tiče podrške, odlična je, bar 5 romova koji su odlični što STOCK što G3 portova, i naravno nezaobilazni Dorimanx kernel.Koliko vam baterija izvuce sot-a? Kakva je kamera u odnosu na s4? Kakva je podrska zajednice sto se tice romova?
Ako ga pazariš i odlučiš da ga rootuješ, javi se opet ovde i imaćeš svu potrebnu podršku.Hvala na odgovorima, meni na s4 baterija izvuce oko 2.5-3h, tako da ce mi i 3.5-4h biti i vise nego odlicno! A kako stoji sa AOSP-om(SlimLP, Cyanogen, Paranoid, AOKP, ..)?
I koja je razlika izmedju Gorilla Glass 2 i 3? Na s4 imam trojku i nemam foliju a telefon nema ni jednu ogrebotinu(cak ni one male sitne neprimetne na prvi pogled).
Da li G2 moze da "uci" IR komande?
Ja imam g3 rom, i vidim razliku u odnosu stock i xcamJel vidite vi neku razliku sa fixom i stock kamerom vs xcam 524? Meni to iste slike pravi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari