Šta je novo?

LG G2

Za zvuk viper čini čuda. Najjednostavniji je za instalaciju i ima podešavanja za valjda svaku osobinu zvuka koja postoji.

Reci kakva je znaci, full su i boje a i sigurno je osecaj u ruci mnogo bolji nego ove gumene i plasticne, bas mi je krivo sto nigde kod nas ne mogu da nadjem... :(

Mene brine da li ce ostetiti plastiku prilikom stavljanja i skidanja. Moze se desiti da ga 3 meseca ne skidam, a nekad 5x dnevno. Imao sam problem sa tim ostecenjem na s2 od metalne obloge. Zagrebe jednostavno.

Valjda imaju neku gumu po obodu, nije valjda da cist metal ide na plastiku? Lepo izgledaju. Voleo bih da vidim da li su i funkcionalne, mada cisto sumnjam.

Blokira signal sigurno,zaobidjite te metalne case-ove.
Ja sam imao na note 2 i bacio sam je prvi dan,cesto sam bio nedostupan jer telefon ostane bez signala.
Samo original spigen i pevajte :)

Zapravo ne mora da znaci. Zavisi gde je antena postavljena i da li je preko nje metalna obloga. Tacno je da je na vecini telefona antena pozadi dole, ali to zavisi od modela do modela. Na s2 mi je radila bez tih problema. Posle nikad nisam imao metalnu.
Treba da ima penu, ali kao da je nema.

Zulu ako bi narucivao uzeo bih i ja jednu, ali ja nemam nikakav racun niti kartice da bih mogao da narucim preko ovog alija :S

Koliko vam baterija izvuce sot-a? Kakva je kamera u odnosu na s4? Kakva je podrska zajednice sto se tice romova?

meni treba nesto 1mm debelo cisto da ne ostacuje ledja i da bude hrapavo. Ne mora da stiti od padova i samim tim dodaje duplu debljinu telefonu.

Zulu ako bi narucivao uzeo bih i ja jednu, ali ja nemam nikakav racun niti kartice da bih mogao da narucim preko ovog alija :S
Odes u neku banku i izvadis deviznu. Naravno ako si punoletan. Ja ne mogu narucivati do sredine meseca, taman do tad i da razmislim.

Koliko vam baterija izvuce sot-a? Kakva je kamera u odnosu na s4? Kakva je podrska zajednice sto se tice romova?
Meni oko 5-6 h, a sto se tiče podrške, odlična je, bar 5 romova koji su odlični što STOCK što G3 portova, i naravno nezaobilazni Dorimanx kernel.

Hvala na odgovorima, meni na s4 baterija izvuce oko 2.5-3h, tako da ce mi i 3.5-4h biti i vise nego odlicno! A kako stoji sa AOSP-om(SlimLP, Cyanogen, Paranoid, AOKP, ..)?
I koja je razlika izmedju Gorilla Glass 2 i 3? Na s4 imam trojku i nemam foliju a telefon nema ni jednu ogrebotinu(cak ni one male sitne neprimetne na prvi pogled).
Da li G2 moze da "uci" IR komande?

Mislim da cu na kraju da kupim g2, mnogo mi se svidja telefon :D

Jel ima g2 neke generalne mane? Kao sto je na s4 npr da se home dugme zaprlja i da onda kvrcka

Samo kamera, ali onda ubacis mod od xdabbeb-a, za to ti treba 3 minuta ako nije rutovan ili ako hoces da rutujes pa da imas i 4K snimanje jedno 15 minuta... Onda je ugodjaj kompletan

Hvala na odgovorima, meni na s4 baterija izvuce oko 2.5-3h, tako da ce mi i 3.5-4h biti i vise nego odlicno! A kako stoji sa AOSP-om(SlimLP, Cyanogen, Paranoid, AOKP, ..)?
I koja je razlika izmedju Gorilla Glass 2 i 3? Na s4 imam trojku i nemam foliju a telefon nema ni jednu ogrebotinu(cak ni one male sitne neprimetne na prvi pogled).
Da li G2 moze da "uci" IR komande?
Ako ga pazariš i odlučiš da ga rootuješ, javi se opet ovde i imaćeš svu potrebnu podršku. ;)

Jos jednom hvala na odgovorima, bice rutovan sigurno, svaki Android uredjaj mi je bio rutovan, isto ce i biti sa g2, inace Android zbog toga i volim, zbog slobode menjanja svega, javljam kad ga kupim :D

Jel vidite vi neku razliku sa fixom i stock kamerom vs xcam 524? Meni to iste slike pravi?

Sutra mi stize G2 i dosta me zanima kamera.
Da li moze neko da mi napise sta sve da iradim da slike budu sto bolje ( root, koji rom, koju kamera app)
Ako mogu i linkovi za skidanje, uputsvu....
Hvala puno...

Vrh Dno