Šta je novo?

LG G2

Što se tiče kamera telefona:
1.Nokia 808
2.Nokia Lumia 1020
3.svi ostali

Ja lepo kazem telefon je telefon a ako hoćete prave slike kupite fotoaparat a kamera na telefonu moze samo da vam posluži kad vam nije pri ruci i glupo je raspravljati vise koja je kamera bolja i koji je tel u pitanju jer to što skoro svi vi tražite od slika na telefonu to možete samo da dobijete sa fotoaparatom-moje mišljenje

Ja lepo kazem telefon je telefon a ako hoćete prave slike kupite fotoaparat a kamera na telefonu moze samo da vam posluži kad vam nije pri ruci i glupo je raspravljati vise koja je kamera bolja i koji je tel u pitanju jer to što skoro svi vi tražite od slika na telefonu to možete samo da dobijete sa fotoaparatom-moje mišljenje
+1 To sam i ja rekao malo pre

Neznam sta očekuju od slika na telefonu - mogu da budu dobre ali ne savršene kao što svi traže

Svi mi dobro znamo da je najbolje fotoaparat ali telefon je uvek tu, a fotoaparat nije.
Velika je razlika na slikama slikanim odredjenim modelima telefona zato se i raspravlja stalno.
Moj predlog ko moze i ne smetaju mu dva telefona nokia 808+drugi telefon koji ce biti glavni (android, ios, windows ko sta voli).

Pogledati njegov datum regitracije,i broj post-ova,sve ce biti time jasno

Poslednja izmena:

Ja samo podrzavam coveka i kazem mu realnu situaciju. Kamera nije nesto sto krasi ovaj telefon. Problem je sto je ovde lazno stanje koje neki priznaju (cast izuzecima) i ostali koji su vecina koji ne vide sta je dobro, a sta lose i jednostavno ne znaju. Ljudi su zadovoljni sa onim sto su dobili i ne znaju za bolje.

Uzmi ti, pa budi realan. Kakav je to flagship telefon kojem kamera polovicno radi? Bez flesovanja, bez icega? Ja sam izvadio i dao 400 eura. Ja hocu da radi kako pise 30fps, hocu auto focus da hvata kako bog zapoveda.

Super je to sto se fleska i sto moze da se popravi donekle. Zasto bih ja provodio sate, ucio o androidu, kernelima, flesovanju i ostalim stvarima. Kupio sam telefon i ocekujem da mu sve radi.

Evo budi realan.

A fazon je sto se stalno isti ljudi javljaju i skacu, znaju da je to problem i smeta im cim se neko javi, ali cute o tome i covek kad bi pogledao temu, mislio bi da je telefon best buy, ali onda kad kupi vidi da mora prvo da provede par sati na xda, pa onda da koristi telefon.

Forum sluzi i da se kaze i lose strane telefona, a ne samo hvalospevi. Dolazis valjda na forum da procitas iskustva. Evo vam slucaj Ibre, covek mislio bau vau i razocarao se kamerom. Da bi mu kasnije dosao strucnjak i rekao mozda ne znas da fotkas? Daj bender o cemu pricamo...

Ako vam toliko smetaju moji postovi, imate ignore opciju, pa eto. Sve eto stavite na ignore ko kaze nesto lose o telefonu, a ostali ljudi ce lepo moci da procitaju i druge strane telefona. Necete citati, nervirati se kada neko kaze lose o kameri i svi zadovoljni.

Poslednja izmena:
Ne znam odakle ti samo 400e, mnogo je manje.
Svako ima pravo izbora i ja pre kupovine dobro procitam o telefonu pa ga onda kupujem ili ne kupujem.
Sam biram da li cu da kupim i budem spreman da odmah budzim ili necu.Ja sam dao predlog u proslom postu ali neko hoce u jednom urejaju sve.

Probao sam tu kombinaciju ali mi slike imaju onaj crveni šum i to poprilično. To je kod raw-a normalno da ima ali ono je baš previše. Možda ja negde grešim...
Na stock se vraćam samo po pitanju garancije. Pu, pu, pu, daleko bilo. :)
Sada sam na CloudyG3 2.1 i koristim Xcam 5.2.4. pa bi možda pazario taj njegov dodatak ako je raw bolji nego na miRaw.

Ne znam odakle ti samo 400e, mnogo je manje.
Ajde sad i da djilkos troluje, nemojte pisati gluposti kao da ste mala deca, tel. se kod nas pojavio otprilike krajem septembra 2013. i išao je do 450€, ja sam moj kupio sredinom oktobra, cena još uvek nije bila ispod 400. Kod mene sve stock, 20c zadnja verzija - singapurska, sve radi i mnogo bolje nego sam očekivao od jednog telefona, a budite realni. Da je napravljena savršena kamera, ko bi kupio drugi telefon? To se tako radi, uvek se ostavi neka sitnica, neki crv da ždere one koji hoće da imaju nešto savršeno i uvek nezadovoljni, uvek menjaju - trguju, ljudska priroda. Od takvih oni žive, a ne ovakvih kao ja. Što se mene tiče, ako dođe neki abdejt, kad svi vi izguslate, ja procenim jel treba ili ne, pa ovisno o tome i radim. Ne trčim pred rudu, ne menjam dnevno 5 romova, za to treba imati i vremena i živaca, na tom Vam jedino odajem priznanje. Ali, ni jedan problemčić nisam imao s telefonom i što se mene tiče, ako će trajati još 5 god. nek traje, da bacam pare na neki drugi - sigurno neću.

Poslednja izmena:
Telefon sad kosta mnogo manje, to sto je kostao 450e kad se pojavio to je bilo tada.....

Ma bre troluje Denika šta vam je :D

Telefon je mašina i nema boljeg za 250 €, još će pre dobiti i update na lolipop nego neki samsung koji je 3x skuplji ;)

Na g3 romu i mts sam i poruke nece da se salju. Tj. tesko. Do cega li je? Ostalo radi.

Djilkosh je zaista u pravu, zaista treba kritikovati stock kameru kada su u pitanju neke stvari, ali ni tu ne treba preterivati. Samo je u jednoj stvari pogrešio, G2 jeste best buy, i kultni telefon, uz malo modifikacija se bez problema uporedjuje sa najboljim uređajima danas, hardver je takav, tu ubrajam i njegov izgled, da i danas nema telefona sa boljim odnosom veličina ekrana, veličina telefona, i sa tako dobrim ležanjem u ruci, tu je neprevaziđen, jedan od najbolji na svetu. Najveća mana je ips ekran, crna i uglovi vidljivosti noću ne priliče jednom flagshipu.

Imaš na Play store aplikacije za raw. Photo mate za edit a imaš i za pregled samo, potraži.

Uf da sam znao ne bih rasplamsavao strasti... nisam troll a i ne gledajte mi broj postova. Nije merodavno. Tvrdim da je kamera na g2 stock gora nego bilo sta sto sam imao ranije. Šta je bre ovaj LAG na low light...

Nisam rekao tebi da si trol. A verovatno ti je telefon pokvaren kada imas lag bas toliki.
Uradi oficijalni update na 20h. Ako imas takav bas lag telefon ti je neispravan. Ako slikate u potpunom mraku sa blicom, koristite aplikaciju Snap HDR Camera...

Jel moze neko da mi okaci apk za Quick Remote sa stock-a, cini mi se da je neko kacio ovde posto ovaj na G3 romu nema pola uredjaja.

Hvala na brzom odgovoru.Vidim da je izasla verzija pre par dana a na you tube izgleda lepo.

Ja samo podrzavam coveka i kazem mu realnu situaciju. Kamera nije nesto sto krasi ovaj telefon. Problem je sto je ovde lazno stanje koje neki priznaju (cast izuzecima) i ostali koji su vecina koji ne vide sta je dobro, a sta lose i jednostavno ne znaju. Ljudi su zadovoljni sa onim sto su dobili i ne znaju za bolje.

Uzmi ti, pa budi realan. Kakav je to flagship telefon kojem kamera polovicno radi? Bez flesovanja, bez icega? Ja sam izvadio i dao 400 eura. Ja hocu da radi kako pise 30fps, hocu auto focus da hvata kako bog zapoveda.

Super je to sto se fleska i sto moze da se popravi donekle. Zasto bih ja provodio sate, ucio o androidu, kernelima, flesovanju i ostalim stvarima. Kupio sam telefon i ocekujem da mu sve radi.

Evo budi realan.

A fazon je sto se stalno isti ljudi javljaju i skacu, znaju da je to problem i smeta im cim se neko javi, ali cute o tome i covek kad bi pogledao temu, mislio bi da je telefon best buy, ali onda kad kupi vidi da mora prvo da provede par sati na xda, pa onda da koristi telefon.

Forum sluzi i da se kaze i lose strane telefona, a ne samo hvalospevi. Dolazis valjda na forum da procitas iskustva. Evo vam slucaj Ibre, covek mislio bau vau i razocarao se kamerom. Da bi mu kasnije dosao strucnjak i rekao mozda ne znas da fotkas? Daj bender o cemu pricamo...

Ako vam toliko smetaju moji postovi, imate ignore opciju, pa eto. Sve eto stavite na ignore ko kaze nesto lose o telefonu, a ostali ljudi ce lepo moci da procitaju i druge strane telefona. Necete citati, nervirati se kada neko kaze lose o kameri i svi zadovoljni.
Da ne duljim, slažem se s većinom napisanog. No, imaš li ti u rukama danas g2? Ja evo više nemam ni htc sensation, ni s3 i ne bakcem se u te forume samim time vise. Gledam naprijed, kako poboljšati. Krajnji korisnik ne bi morao poboljšavati, realno. Zadnji 20g i 20h su poboljšali kameru. Tako da preko dana sabija..znaci, ne moramo tu ni nametati neke samsunge itd. Po noći je slika takva kakva je. Da je phone za slikati djecu...ne.

Nazad
Vrh Dno