Ja samo podrzavam coveka i kazem mu realnu situaciju. Kamera nije nesto sto krasi ovaj telefon. Problem je sto je ovde lazno stanje koje neki priznaju (cast izuzecima) i ostali koji su vecina koji ne vide sta je dobro, a sta lose i jednostavno ne znaju. Ljudi su zadovoljni sa onim sto su dobili i ne znaju za bolje.
Uzmi ti, pa budi realan. Kakav je to flagship telefon kojem kamera polovicno radi? Bez flesovanja, bez icega? Ja sam izvadio i dao 400 eura. Ja hocu da radi kako pise 30fps, hocu auto focus da hvata kako bog zapoveda.
Super je to sto se fleska i sto moze da se popravi donekle. Zasto bih ja provodio sate, ucio o androidu, kernelima, flesovanju i ostalim stvarima. Kupio sam telefon i ocekujem da mu sve radi.
Evo budi realan.
A fazon je sto se stalno isti ljudi javljaju i skacu, znaju da je to problem i smeta im cim se neko javi, ali cute o tome i covek kad bi pogledao temu, mislio bi da je telefon best buy, ali onda kad kupi vidi da mora prvo da provede par sati na xda, pa onda da koristi telefon.
Forum sluzi i da se kaze i lose strane telefona, a ne samo hvalospevi. Dolazis valjda na forum da procitas iskustva. Evo vam slucaj Ibre, covek mislio bau vau i razocarao se kamerom. Da bi mu kasnije dosao strucnjak i rekao mozda ne znas da fotkas? Daj bender o cemu pricamo...
Ako vam toliko smetaju moji postovi, imate ignore opciju, pa eto. Sve eto stavite na ignore ko kaze nesto lose o telefonu, a ostali ljudi ce lepo moci da procitaju i druge strane telefona. Necete citati, nervirati se kada neko kaze lose o kameri i svi zadovoljni.