Šta je novo?

LG G2

I ja sam na debloat-ovanom 20h, stavio sam messenger za sms novi kao na lolipopu i google tastaturu, 3.2fix i cekam da se lizalica unormali, a kako vidim morace bender da uzme stvari u svoje ruke :D
Textra mi je nezamenjljiva sto se tiče sms/mms... I naravno SwiftKey u poslednjih 2,3 meseca, navika verovatno

Imao sam problem na stock message, kad mi se nagomila u jednoj konverzaciji sms-ova pocne da brljavi iako je bilo limitirano da brise > 1000.. Sad sam stavio ovu da probam a i customizacije radi :) kod stock tastature mi smeta mali space :)

Imao sam problem na stock message, kad mi se nagomila u jednoj konverzaciji sms-ova pocne da brljavi iako je bilo limitirano da brise > 1000.. Sad sam stavio ovu da probam a i customizacije radi :) kod stock tastature mi smeta mali space :)
Stavi g3 keyboard, od cloudy i bendera :)
Za grinify znam otprilike sta je, ali sta je ovo: adaway i bbs
Bbs je better battery stats cisto da vidim koji se wakelockovi javljaju da ih uklonim ako mogu (Google service), a adaway program koji blokira reklame..

Daj neki link do te tastature :) ovu koristim zbog space-a, ali nije bas funkcionalna jer nema .!:;' ispod slova :)

Instaliraj xcam. Ja sam sad probao na cloudy romu i daje znacajno bolje detalje. Iznenadilo me je. Pre nije bilo tako.

Bruce rom jeste stock rom. Instalirao sam fix za kameru sa prve strane g2 teme. Ali nikakva poboljsanja u vidu brzeg slikanja nocu nije bilo.

Moze li mali info sta i kako ubaciti na stock 20h od fixeva za kameru. Imam samo XCAM LG 5.1.2 instaliran ali sem malo vise opcija tipa 4k, 60fps video itd, ne vidim razliku u kvalitetu...skinuo sam neke drajvere sto su ovde stavili, zip fajl, unutra neki folderi-gde to snimiti. Tel nije rutovan, sve original :)
Pa videcu da ga vratim liku koji mi je prodao.
Nije ga taj dzabe prodao...garant je znao da zeza.

Momci, nabavih i ja ovaj telefoncic, pa, obzirom da ovde ima skoro 1000 strana i nema sanse da ih sve pregledam :), da li mozete da mi preporucite neku futrolu (na prethodnom L9 sam imao futrolu ciju sliku saljem u prilogu, ima reljef sa strane i nema sanse da se telefon ispusti, tako da bih zeleo istu/slicnu za G2), pa ako mozete da mi kazete da li ima da se kupi u BG i gde. Isto mi treba i folija za ekran, i to je to :)

Prilozi

• l9.JPG
    l9.JPG
    7.7 KB · Pregleda: 175
Sto se i uklapa u ono sto je lg i izjavljivao.
I zar nije kamera ista za sve modele G2? Ako je isti modul, trebalo bi znaciti da sa ovim kdz-om imamo drajvere za kameru?

Poslednja izmena:
Momci, nabavih i ja ovaj telefoncic, pa, obzirom da ovde ima skoro 1000 strana i nema sanse da ih sve pregledam :), da li mozete da mi preporucite neku futrolu (na prethodnom L9 sam imao futrolu ciju sliku saljem u prilogu, ima reljef sa strane i nema sanse da se telefon ispusti, tako da bih zeleo istu/slicnu za G2), pa ako mozete da mi kazete da li ima da se kupi u BG i gde. Isto mi treba i folija za ekran, i to je to :)

ja koristiim spigen neo i obicnu
350623_spigen-sgp-neo-hybride-case-for-lg-g2-optimus-back-phone-cover-d802-d801-bags-gold-real-s.jpg

i ovu EsGEK0Zh.jpg

Aj ja da pitam nesto drugo. Na Prestigio sam koristio MIUI rom i znam da je najlepse okruzenje. Hteo sam da pitam jel probao neko MIUI rom na G2 i kakav je. Znam da uvek kod njega dizajn ide na ustrb performansi, ali bitnije mi je da je lepo. Mislim da na MIUI camera fix nece moci.

Ma... Ja imam sve to samo drugi pack ikonica-Miui v5 :-D Zna sve to o modi i trendovima, ali ja ne volim material designe pa to ti je. Kada pogledam ovaj UI na G3, sa ovom aqua-tirkiznom bojom place mi se. Meni je 3D dizajn i dalje najlepsi :-D
Trazio sam ja kompletan UI(GUI) od verzija G2, stock verzije ali ga nema, ima samo obrnuto, oni koji zele da im G2 izgleda kao G3 :)
Ne znam za tebe, ali meni je ovo taman :),

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419173848777.png
    uploadfromtaptalk1419173848777.png
    387.7 KB · Pregleda: 210
@Danilo Pantelic
Ma... Ja imam sve to samo drugi pack ikonica-Miui v5 :-D Zna sve to o modi i trendovima, ali ja ne volim material designe pa to ti je. Kada pogledam ovaj UI na G3, sa ovom aqua-tirkiznom bojom place mi se. Meni je 3D dizajn i dalje najlepsi :-D
Trazio sam ja kompletan UI(GUI) od verzija G2, stock verzije ali ga nema, ima samo obrnuto, oni koji zele da im G2 izgleda kao G3 :)

Poslednja izmena:
QuickMemo _2014-12-21-17-07-24_1.jpgJel radi nekome uopšte ova opcija? Rutovao sam i imam xposed module, nemam donation package ali bih rekao da za ovu opciju i nije potreban.

@shanac

Jel hoce taj lik da ti vrati pare? Telefon ocito baguje zbog hardvera...

Vrh Dno