Šta je novo?

LG G2

Pa hoce da mu posaljem i da ga nosi u servis da ga pogledaju.
Pitao sam ga da mi vrati novac, ili da mu vratim telefon i on meni da posalje drugi ili skuplji pa da mu doplatim.
Video sam da ima Galaxy Note 3, pa sam hteo da mu dodam 60e i uzmem njega. Ali prvo da vidi ovaj da popravi ako ne dobicu drugi ili ce da mi posalje skuplji..

Pa hoce da mu posaljem i da ga nosi u servis da ga pogledaju.
Pitao sam ga da mi vrati novac, ili da mu vratim telefon i on meni da posalje drugi ili skuplji pa da mu doplatim.
Video sam da ima Galaxy Note 3, pa sam hteo da mu dodam 60e i uzmem njega. Ali prvo da vidi ovaj da popravi ako ne dobicu drugi ili ce da mi posalje skuplji..
Klasika-uvalio ti pa se pravi lud

Pa drugog resenja nema. I ovako je mogao da se ne javi na telefon i da ga boli uvo. Ja od telefona koji ne radi nemam nista.
Zato cu prvo na sve moguce nacine da probam sam da ga popravim. Poslao sam i mail Lg-u da vidim da me usmere na neki ovlasceni servis da ga pogledaju i da mi kazu koliko ce to da kosta..

Poslednja izmena:
Iskreno, ne pokusavaj nista. Pozuri i vrati ga, kako vreme prolazi teze ce ti prihvatiti da ga vratis

Pa drugog resenja nema. I ovako je mogao da se ne javi na telefon i da ga boli uvo. Ja od telefona koji ne radi nemam nista.
Zato cu prvo na sve moguce nacine da probam sam da ga popravim. Poslao sam i mail Lg-u da vidim da me usmere na neki ovlasceni servis da ga pogledaju i da mi kazu koliko ce to da kosta..
Koliko si platio telefon ? Uzeo si ga polovnog ?

Ja sam dao iphone 4s al mene tip zeznuo,verovo mu na rec.kad sam uzeo i kuci stigo da probam ne radi mikrofon nije otkljucan na sve mreze bio i najgore sto se restuje stalno cim se zakljuca.I naravno vise se nejavlja,ali ne brinite ovaj je iz Sarajeva

Ovlasceni servis milim da je Pin computers, a odmah ti to vracaj i trazi novac nazad.Ja ne bo nista sam popravljao ako ti je prodavac dao radnu garanciju.

Molim Vas, gde gresim. Imam CloudyG3 2.1 rom. Instalirao sam kako je napisano kao ovde na slici 1.

Posle toga mi kamera izgleda kao na slikama 2. i 3.

Nigde nemam opciju za Slow motion snimanje, a imam normalno za UHD.

Gde sam pogresio?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419186737239.jpg
    uploadfromtaptalk1419186737239.jpg
    324.9 KB · Pregleda: 175
  • uploadfromtaptalk1419186888525.jpg
    uploadfromtaptalk1419186888525.jpg
    157 KB · Pregleda: 180
  • uploadfromtaptalk1419186899251.jpg
    uploadfromtaptalk1419186899251.jpg
    136.8 KB · Pregleda: 175
Moram jos jednu stvar da napisem. Bas mi malo pre skrenulo paznju. Telefon je danas radio normalno celog dana. I resih da upalim kameru.. I naravno odmah je zabo.
Ali udjem u instagram, pokrenem kameru i sve normalno radi.
Sl. stvar. Resim i da ubacim Sim karticu i naravno telefon zabode na lock screen-u.
Ali posle par restarta telefon sa Engleskog predje na Srpski iz nekog razloga.
To je neki softverski problem onda. I ne mogu da skontam u glavi sta tu moze da bude.

Ma šta se mucis. Uzimaj pare nazad i ne gubi živce ili uzmi drugi telefon, mada ne bi ja od toga više ništa uzimao. Svesno ti dao pokvaren telefon. Verovatno je nešto sa pločom, ali tebe nista ne treba da zanima. Ti si dao čiste pare, ne neke lažne ili bilo šta.

Pa u tome je i fora, jer ulazim u rizik da mu vratim telefon a mozda ga ne dobijem nazad.
I generalno ako mi ga vrati isto pokvareno mogu samo da ga nosim u servis. Ovako se bar trudim da nesto izvucem iz toga.

Pa u tome je i fora, jer ulazim u rizik da mu vratim telefon a mozda ga ne dobijem nazad.
I generalno ako mi ga vrati isto pokvareno mogu samo da ga nosim u servis. Ovako se bar trudim da nesto izvucem iz toga.
Jesi ti to uzeo tel na nevidjeno? Msm poslao ti je?

Ne cu jos uvek da pisem podatke jer mozda ispadnu pozitivni utisci.
Uzeto je na KP, i ima covek oko 40ak pozitivnih i ni jednu negativnu. Sve tako prodaje telefone.
I kad sma ga pitao da li je znao da je fon ovakav, rekao je da se sve super radilo ali daj e mozda *****ao nesto u ricaveriju dok je brisao odredjene stvari.

Mislio sam ako mozes da odes da se nadjete i da on pogleda taj telefon da se uveri da ne radi i da ti vrati pare.. Jer svaka druga budzevina mi nije ok, ipak si dao velike pare za telefon a dobio si krs...

Uzeo si na neviđeno polovan telefon od nepoznatog čoveka? Hm.

Ima tema na benchu prevaranti sa domaceg e-trzista. Ostavi njegov nick i sajt sa koga si uzimao tel. Posto ipak lik jeste prevarant da se ne zezne jos neko.

Upravo sam primetio zutu liniju na displeju sa desne strane-dosad nije bila sta je to jel zna neko?

Saljem telefon drugaru pa ce on njemu da odnese. Ako nista ne bude kako smo se dogovorili napisacu sve njegove podatke.

Vrh Dno