Šta je novo?

LG G2

Evo kako sam malo ugasio tel zuta boja se polako gubi jos malo se vidi-jel to prvi stadium ili nesto drugo?

Nisam igrao nego sam jedno pola sata citao neke vesti i pisao ovde? Jedino to i nije bio vruc telefon

Uglavnom ta zuta mrlja se javlja zbog pregrevanja jer se istopi lepak.

Ljudi zabo mi je telefon na boot-u. Imao sam CloudyG3 2.1 i uradio wipe dalvika, data i cacha, kao i sto je normalno. Pitao me je pre reboota da li hocu da mi istalira root posto ga kaze nema i ja rekao yes i sada stoji samo na logo.

U medjuvremenu vec pala ispravka na original. Radi. Ali ostaje pitanje zasto se zabo iz TWRP kada sam uradio wipe i reboot?

Poslednja izmena:
kod mene je bila i sad je skoro skroz nestala-sad se jedva nazire-mozda nije to taj problem nego nesto drugo-ako neko zna nesto nek napise

Žao mi je što imaš problem sa telefonom koji je inače odličan. Zbog sličnih loših iskustava, bežim i zaobilazim kupovinu bilo čega preko oglasa. Aj valjda ćeš uspeti da rešiš problem popravkom ili zamenom...

shanac ne znam kako je kod tebe u Nisu, ovde u Bgd imaju radnje koje "uvoze" telefone iz inostranstva, uglavnom Madjarske, pa su dosta jeftiniji. Moj drug je uzeo G2 pre 2 meseca u jednoj radnji kod Hrama Sv. Save koja je slicnog naziva. Nov, beli, 16 GB sa 2 godine garancije i fiskalnim za 300€.

Pa vidim i sam da sam trebao ovde prvo da dodjem. Al eto *****. Sutra idem kod 3 majstora da ga pogledaju. Ako je popravka jeftina to je onda to.
Sve u svemu videcemo ovih dana kako ce ispasti sve.
Nije mozda sve tako crno. (samo pozitivne misli)

Sve osim vracanja telefona prodavcu ti je totalno pogresna strategija. Ti si kupio polovan telefon koji radi, dakle ispravno stanje, a ne neispravno, neispitano i slicno. Lepo ti odes na vrata tom prodavcu i vrati svoje pare!

Pa vidim i sam da sam trebao ovde prvo da dodjem. Al eto *****. Sutra idem kod 3 majstora da ga pogledaju. Ako je popravka jeftina to je onda to.
Sve u svemu videcemo ovih dana kako ce ispasti sve.
Nije mozda sve tako crno. (samo pozitivne misli)

Nadam se da ne misliš ti da popravljas telefon, da daješ pare za popravku?

Naravno ne.. Odnecu ga da ga pogledaju, i da mi kazu koliko bi popravka kostala. Pa cemo onda videti.

Realno boli tebe briga koliko je popravka. Jel imas garanciju ? Tek si ga dobio vec ne valja ? Nosi na garanciju, platio si mob - trebas ga imati.

Javi kako prodje :)

Kontaktiraj sajt kp. On je garantovao sve da je uredu. Ima dokaze. Posto je vise od 30000 to je prevara. Pogotovu ako ga je odmah kontaktirao ide mu u prilog. I da za sve cuva dokaze.

Pa kad kupujesh telefon bez garancije od bilo koga uvek treba da se dogovori za radnu garanciju od nedelju dana, ako nesh ne stima vrnesh mu i vrne ti pare a ne ovako...

Do sad najbolji battery life prosek.. Optimus G3 1.4.1, dorimanx 9.4 bumped, twrp 2.0.2.1 bumped, KK bootloader, 20h baseband... Korišćenje standardno... Fb, viber, browsing, Tapatalk, greenify, location I sync ON.... Svi governorsi na prosesorima su na alucard i hp alucard, ugašen sweep2sleep i cron taskovi.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419237550828.png
    uploadfromtaptalk1419237550828.png
    189.3 KB · Pregleda: 193
  • uploadfromtaptalk1419237577086.png
    uploadfromtaptalk1419237577086.png
    159.7 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
Zuta mrlja mi se pojavi samo kad duze koristim telefon-npr 20 min i posle nestane jel to moze nekako da se resi a da nije slanje u servis?

Kod oneplus one sam citao da se tel stavi na sunce ili pod uv lampu, al nemoj me drzati za rec :)

Na Cloudy 2.1 sam, u roku od 24h telefon mi za dva puta ugasio sam od sebe i par puta se samo "zamrzao", nista osim reseta preko tastera nije pomogalo. Imam telefon nekolimo meseci i do sad nisam nikakvih problema. Jel ima neko ideju sta da radim ili da probam sa reflashom?

Na Cloudy 2.1 sam, u roku od 24h telefon mi za dva puta ugasio sam od sebe i par puta se samo "zamrzao", nista osim reseta preko tastera nije pomogalo. Imam telefon nekolimo meseci i do sad nisam nikakvih problema. Jel ima neko ideju sta da radim ili da probam sa reflashom?

Mislim da se i meni bas isto to desilo posle nekih mesec dana koriscenja. Posle toga sam se vratio na stock, a evo sad skoro nabacih Optimus G3 rom i kod njega mi nema zamrzavanja.

Ima v2.1 svojih zezancija - konkretno to se i meni desilo ranije...

Kada sam odradio KDZ, pa posle u LG MST - u vratio na fabričko stanje - nije se ponovilo...

Bolji je Cloudy od Optimusa kada se sve sabere i oduzme.

Poslednja izmena:
Hvala na savetima, ako nastavi da zeza, odradicu full wipe pa ponovo Cloudy, navikao sam na rom i do sada nisam imao problema, pa cemo videti :)

Nazad
Vrh Dno