Šta je novo?

LG G2

Bez ijednog problema godinu dana i sad ovo ******-nisam siguran da ce prihvatiti garanciju koliko sam citao na xda

Moraju da prihvate garanciju, a i vremenom ce fleka postati izrazenija.

Jos pre mesec dana sam vratio na stock-jel treba jos nesto da uradim pre nego sto odnesem?

Telefon nije rutovan samo nemoze da se skloni rooted u download modu-u stvari moze ali posle svakog factory reseta ce se vratiti-evo sad npr nisam drndao tel i nema fleke ali cim se malo ugreje eto je nazad

Poslednja izmena:
Samo da ne ostane mesec dana kod njih - jos sad idu praznici

U VIP-u pre godinu dana=ima da se nacekam dok mi vrate

Poslednja izmena:
Telefon nije rutovan samo nemoze da se skloni rooted u download modu-u stvari moze ali posle svakog factory reseta ce se vratiti-evo sad npr nisam drndao tel i nema fleke ali cim se malo ugreje eto je nazad

Skloni rooted i ne radi factory reset, pa im tako nosi.

Najvise mogu da zadrze 45 dana, tako da... Trebalo bi da dobijes zamenski neki uredjaj dok ti se ovaj ne vrati.

Ma dace mi neku kantu da se sluzim nego nije to problem nego dali da sklanjam rooted ili ne i sto cu biti bez tel sigurno mesec dana. Jel neko imao takav problem ovde?

Poslednja izmena:
da5eebee977ed432aefa836ec50c66cf.jpg

Neku ovakvu olupinu daju kao zamenu dok ti je uredjaj na servisu na zalost :)

Ma ja se preporodio kad su mi dali zamjensko lg(neki mali, izgubio ga u džepu, nema nista, samo karakteristike pravog phona). To kad sam s3 nosio na garanciju, spržio touchscreen kontroler.

Malo drugacija na izgled ali da, to je to :D 155e placen tel+kamera 2004. God hahaha

Vrh Dno