Šta je novo?

LG G2

Hvala Danilo sad cu da probam :) Da ali brzina i baterija je extra, treba ubaciti i poigrati se par dana smor je kad vrtish rom jedno-isti svaki dan :)

Poslednja izmena:
Drugari, 'ladno je SIM kartica pravila problem. Zameni sam je i sad imam mrežu. Net jes' s.....nje ali to je do operatera. Rekoše mi u VIPu da će u 2015. da počnu sa pojačavanjem signala u manjim sredinama jer su ove godine pojačavali signal u većim gradovima.

D2w mi je bitan pa moram njega ubaciti. A remote cu pokusati nekako da omogucim, ali sumnjam da cu. I skinuo bih ga rado da im sajt za skidanje radi.

Poslednja izmena:
Joj ja imam neki krsh net uploadovao bih ti al ***. A remote nece da shljaka ***

Ni sa nekom drugom app? Jos im ne radi sajt. Koja je poslednja verzija? Od 30og?

Procitah negde usput da ima. Ne znam kako im toliko sajt ne radi.

Interesuje me da li neko koristi handsfree ili neku app za video razgovor. Žale mi se ljudi da mnogo čuju svoj odjek, dok recimo dok isto raim preko iPad nema problema

Bacite oko na ovo izgleda da su na d800 resili onaj slucaj sa miscellaneous battery usage.. Da li je neko probao noviju verziju Cyanogena 12 za d802?

Trenutno sam na LS Milestone 3.2. Ako hoću na LS 4.0, jel treba instalacija Baseband za Android 5, jer sam sada na KK?

Nakon celodnevnog koriscenja ls 4.0 ipak se vidi da je alpha build. Neke sitnice koje ga cine neupotrebljivim za svaki dan. Ir ne radi, dialer fc mi ne smeta. Ali ima problem jer toggles ne mogu da se podesavaju, i jos neke stvari ne rade kako treba. Ali kad bude full verzija bice odlican rom jer je lagan i neverovatno brz i fluidan.

Ljudi mozda je bilo to vec pitanje, ali ima mng stranica da bih ga trazio.Cujem da je maps pustio onu foru kao za lumie, da bez neta radi i to vrhunski ali valjda treba da se skida nesto i da se ubaci u fon?
Ako neko zna kako i sta treba da uradim bio bih mu zahvalan. :)

Poslednja izmena:
Instaliras poslednji maps i to je to.
Sto se dialera tice to mi i ne smete, druge sitnice su u pitanju. Za par verzija cu ga opet probati.

Hocu da ubacim xcameru na flex romu shta treba sve da skinem koji drajver?

2014-11-25-22-18-26.jpg2014-11-25-22-18-36.jpg2014-11-25-22-18-57.jpg2014-11-25-22-19-08.jpg
Pozdrav svima, jednostavno sam morao da podelim ovo sa vama, sve je na stock-u, 20h verzija,utisci su pozitivni...sem kamere u nocnim uslovima naravno ;)

Je l može neko malo detaljnije da napiše iskustva vezana sa ART-om? Evo na primer ti Zulu, je l si ti prebacio?

Nazad
Vrh Dno