Šta je novo?

LG G2

Ima u Rom Toolbox Pro opcija "lower oom" koja podigne prioritet nekoj aplikaciji pa je Android duže drži u memoriji, samo ne znam koliko je to pouzdano...
Možda i xposed i App settings? Njime su beše zaključavali dialer na touchwizu.

Koliko imaš free rama kada ti se to dešava?

@cvejk to je izgleda neka bagovita verzija. Na nexusu je developer preview imao tu miscellaneous glupost kao no1 potrošača i to je bio neki battery drain vezan za wifi, sad na final nema miscellaneous uopšte na listi.

To mi se ranije desavalo,sad sam na aosp romu,ali pitam ako neko ima neku soluciju.
Nije bilo problema sa ramom,bude slobodno min. 500mb ali stalno se desava redraw.
Probao sam sa app settings,nije resilo prblem.
Sve vise sumnjam da je lg nesto zeznuo oko launchera i da tu nema neke pomoci :)

Da li treba da imam ubacenu karticu drugog provajdera kad radim unlock, ili ne? Kupio sam kod, i sad ne znam da li da ga kucam sad ili kad mi odobre prenos u mts(to ce biti tek u ponedeljak)

Ok izvini ali u proteklih 4 god ja ne znam osobu koja nema smartphone ili bareb neki da je android ili wp8, ok mozda gresim neka me ispravi....
Npr. kolega sa faxa je moje godiste i nema. Tipa moj cale :D Itd. Znam barem 20ak ljudi raznih generacija koji mi padaju na pamet. Prosto nekom treba.

Npr. kolega sa faxa je moje godiste i nema. Tipa moj cale :D Itd. Znam barem 20ak ljudi raznih generacija koji mi padaju na pamet. Prosto nekom treba.
E pa tipa tvoj kolega,cale itd. Isto mogu da skinu app kao ti na androidu samo sto je za obican fon sada sve ima sto nekad nije bilo, npr. Ja sam iamo chat na nokiji 5720 ili onaj htc prvi smart koji nije bio android obican fon namestio sam drugo fb chat i ostale *******cije u to vreme, hocu da kazem da uvek ima neke app za takve stvari samo malo google sve se moze.... :)

Znam na sve to, ali to je za nas koji se razumemo. I mnogo je nezgodnije. Izlisno je pricati o potrebama. Meni licno mms ne treba :D

Dosta dugo koristim bruce rom, stabilan je i bez bagova, baterija extra izdrzljiva. naravno svrbe prstici pa bi da promenim, zanima me koji drugi je stabilan, sa dobrom kamerom i baterijom. Za cloudy vidim da se ljudi zale na bagove.

Dosta dugo koristim bruce rom, stabilan je i bez bagova, baterija extra izdrzljiva. naravno svrbe prstici pa bi da promenim, zanima me koji drugi je stabilan, sa dobrom kamerom i baterijom. Za cloudy vidim da se ljudi zale na bagove.
cloudy 2.0 ili 1.2 moj izbor bi bio 2.0-zbog baterije mada i 1.2 nije los samo sam mnogo duze koristio 2.0 pa mi je takvo misljenje-sve radi bez ikakvih bagova

Meni 2.1 ne baguje ič. Doduše ne koristim T-action i slično. Čak mi i dobro prikazuje koliko imam preostalog prostora.
Kod mene isto radi ok. Rebutovao se danas prvi put od kada sam stavio 2.1 pre desetak dana.

Pojavio se aosp 5.0, na bazi liquid smooth, sa cm kernelom. Isti problemi kao i sa cm romovima, verovatno zbog kernela. Je l' probao neko?

Hvala, jos jedbo pitanjq moze li recimo da se promeni i da luncher citav bude kao kod htc m7? Bukvalno isti od menija do imebika....

Pa samo instaliras apk od te xcam.
Drajvere vec imas u cloudy romu.
Imaces 2 aplikacije za kameru,stock g3 i ovu xcam.
Hvala, jos jedbo pitanjq moze li recimo da se promeni i da luncher citav bude kao kod htc m7? Bukvalno isti od menija do imebika....
Nije moguce,to je sense interfejs i rezervisan je za htc telefone.
Mozes uvek da kupis htc ako ti se toliko svidja njihov UI :)

Poslednja izmena:
Nikola, lg g2 sasvim odgovara, mada mi je lepsi luncer od htc, da menjam zbog toga tel. Definitivno ne.

I meni je sense bio najlepsi. Jedini manje funkcionalan mi je sonijev ui. Ovaj g3 je odlican. I subjektivno, vrlo lep.

Pozdrav svima,

Danas sam uzeo G2 od 32GB.
Zanima me kako da proverim koji je tip ekrana (LGD ili JDI)??
Smoricu se ako je JDI!

Telefon je proizveden oktobra 2014. Za nemacko je trziste.

Nije rutovan.

Unapred hvala.

Poslednja izmena:
Jel moze nekako bez rutovanja da se proveri koji je panel??

Ako ne, kako da ga rutujem? Firmware je 20d-EUR-XX.

Pozdrav svima,

Danas sam uzeo G2 od 32GB.
Zanima me kako da proverim koji je tip ekrana (LGD ili JDI)??
Smoricu se ako je JDI!

Telefon je proizveden oktobra 2014. Za nemacko je trziste.

Nije rutovan.

Unapred hvala.
Zašto ćeš se smoriti ako je jdi?

Nazad
Vrh Dno