jafazec
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.04.2007
- Poena
- 320
ako si gledao ovde gde sam ti rekao 300 mb je katastrofa
Hm,nisam,gledao sam iz task managera,sad i sam izvalih da nije isto..pogledacu ako se ponovo zabaguje i ovde gde si mi rekao
ako si gledao ovde gde sam ti rekao 300 mb je katastrofa
i meni se to desi cesto na stockuSad sam restartovao tel i ok radi za sada...ali ako se dobro secam,proveravao sam slobodan ram,bilo je oko 300mb minimum,sto ja mislim da je sasvim dovoljno i da ne bi smeo da baguje..ne znam,videcemo kako ce biti narednih dana..
Stevs, hvala puno na pomoci ali nemam vise zivaca da oporavljam osteceni forum/bazu.
Mislim da je ovo kad-tad moralo da se desi, nerado sve ovo cinim ali u sustini znam da je tako najbolje...
I opet bi se desavali problemi sa (ne)prepoznavanjem usera, neucitavanjem stranica do kraja, itd...
Hide my root. Ja koristim bas za d3 go![]()
ja probao -nije lose ali nece neke vidgete da mi ucita npr. vremeTo se i meni desavalo.
Stavi nova launcher i progledaces,veruj mi![]()
imaš lollipop? izgleda da je samo za nexus 5 napisao app
ako možete da nađete negde camera FV5 2.2 ona bi trebalo da radi
Ima li neko ideju zasto igo ne moze da mi se instalira?
Hvala, upravo mi je tako nešto trebalo.
Nova uz agressive desktop, nema brzeg launcheraevo vec par dana na novi+stock 20h nikakvih reload-ova, niti lagova
![]()
Meni je hide my root radio bez problema, ali naravno da se mogu desiti neki kad se igra sa rootom.
Nadjoh igo za art, ako treba nekom apk fajl, stavljam ga na dropbox. I naidjoh na neku apk koja resava onaj problem sa sd karticom i igo. Nama na G2 ne treba, ali ako neko zeli da proba da mu posaljem.
Kakvi problemi su bili sa Hide mu root? Ja bih ga koristio samo povremeno kad bih da pogledam nešto preko d3go...
Na G3 romu, verzija 2.0 pominjao je neko google play battery drain? Kako se resava?
Koji je novi google play service za nas kk, posto vidim ima tamp vise verzija uglavnom za lizu...![]()
Ima u Rom Toolbox Pro opcija "lower oom" koja podigne prioritet nekoj aplikaciji pa je Android duže drži u memoriji, samo ne znam koliko je to pouzdano...Ja sam hteo da pitam ako neko zna za resenje jednog problema.
Dok sam koristio g3 2.0 rom desavalo se cesto a najvise pri otkljucavanju da home screen odradi redraw.
Da li ima nekog resenja za to a da nije nova launcher?
Hteo sam malo da furam stock launcher ali ne mogu da predjem preko toga.
Na kojoj final kad je unofficial cyanogen12 u pitanju?Ima u Rom Toolbox Pro opcija "lower oom" koja podigne prioritet nekoj aplikaciji pa je Android duže drži u memoriji, samo ne znam koliko je to pouzdano...
Možda i xposed i App settings? Njime su beše zaključavali dialer na touchwizu.
Koliko imaš free rama kada ti se to dešava?
@cvejk to je izgleda neka bagovita verzija. Na nexusu je developer preview imao tu miscellaneous glupost kao no1 potrošača i to je bio neki battery drain vezan za wifi, sad na final nema miscellaneous uopšte na listi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari