Šta je novo?

LG G2

Sad sam restartovao tel i ok radi za sada...ali ako se dobro secam,proveravao sam slobodan ram,bilo je oko 300mb minimum,sto ja mislim da je sasvim dovoljno i da ne bi smeo da baguje..ne znam,videcemo kako ce biti narednih dana..
i meni se to desi cesto na stocku

Stevs, hvala puno na pomoci ali nemam vise zivaca da oporavljam osteceni forum/bazu.

Mislim da je ovo kad-tad moralo da se desi, nerado sve ovo cinim ali u sustini znam da je tako najbolje...

I opet bi se desavali problemi sa (ne)prepoznavanjem usera, neucitavanjem stranica do kraja, itd...

To se i meni desavalo.
Stavi nova launcher i progledaces,veruj mi :)

Ti vidžeti mogu samo na lg launcer, ni na jedan drugi.

Ne moze fabricki widget na novi da radi.Ja koristim hd widgets za vreme,odlican je a i lepo izgleda.
Edit: pretece me sugradjanin :)

Poslednja izmena:
Nova uz agressive desktop, nema brzeg launchera :) evo vec par dana na novi+stock 20h nikakvih reload-ova, niti lagova :)

Ne podržava ta Lollipop api... Treba ti 2.2 verzija.

Ima li neko ideju zasto igo ne moze da mi se instalira?

Možda zato što koristiš ART koji je kod kitkat-a u beta fazi ...
Ukratko ništa strašno, važno je da imaš najbolji mogući content folder, pa samo promeniš apk koji radi na artu ;)

Hvala, upravo mi je tako nešto trebalo.

Meni je taj program stvorio više problema nego koristi...
Snimi ocene i komentare na GP-u :D

Nova uz agressive desktop, nema brzeg launchera :) evo vec par dana na novi+stock 20h nikakvih reload-ova, niti lagova :)

+1
Samo šta će ti agressive desktop ?
Radi sve kao ludo, još ako se stave animacije na fast + ove nove lolipop promene ...

Meni je hide my root radio bez problema, ali naravno da se mogu desiti neki kad se igra sa rootom.
Nadjoh igo za art, ako treba nekom apk fajl, stavljam ga na dropbox. I naidjoh na neku apk koja resava onaj problem sa sd karticom i igo. Nama na G2 ne treba, ali ako neko zeli da proba da mu posaljem.

Poslednja izmena:
Kakvi problemi su bili sa Hide mu root? Ja bih ga koristio samo povremeno kad bih da pogledam nešto preko d3go...

Meni je hide my root radio bez problema, ali naravno da se mogu desiti neki kad se igra sa rootom.
Nadjoh igo za art, ako treba nekom apk fajl, stavljam ga na dropbox. I naidjoh na neku apk koja resava onaj problem sa sd karticom i igo. Nama na G2 ne treba, ali ako neko zeli da proba da mu posaljem.

iGO_Israel_9.6.29.427562_ART_TEST-1.apk je zadnja verzija :)
Problem SD kartice nema veze sa igo navigacijom nego sa Google-om i androidom nažalost...
Ima ovde više o tome - http://www.androidcentral.com/kitkat-sdcard-changes
A ima i više aplikacija za ovaj problem - https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix&hl=en

ps. Izašle nove mape za iGO Primo - Q2.2014 HERE i TomTom 2014.06

Kakvi problemi su bili sa Hide mu root? Ja bih ga koristio samo povremeno kad bih da pogledam nešto preko d3go...

I ne sećam se više - uglavnom ta aplikacija mi je pravila probem drugim aplikacijama, a osim toga sam izgubio i rut :)
Probao i onaj xposed modul koji je bolje zamišljen (baš za pojedinačnu aplikaciju), ali ne radi ni on ***
Okreni obrni, najlakše je otići u superSU i jednom odčekirati nego se zezati sa time.

Poslednja izmena:
Taj igo sam i skinuo. Znam da je problem do kk ali ovo resava ja msm za igo. Nisam probao.

Na G3 romu, verzija 2.0 pominjao je neko google play battery drain? Kako se resava?

Ja sam hteo da pitam ako neko zna za resenje jednog problema.
Dok sam koristio g3 2.0 rom desavalo se cesto a najvise pri otkljucavanju da home screen odradi redraw.
Da li ima nekog resenja za to a da nije nova launcher?
Hteo sam malo da furam stock launcher ali ne mogu da predjem preko toga.

Sasvim sam slucajno instalirao pravu verziju haha inace, od jutros od 8h do malopre baterija na cyanu 12, non stop upaljen data transfer, bez wifija.. Pozitivno skroz. Nekih vecih bagova nema, jedino sto nedostaju napredne opcije u podesavanjima i kamera naravno ali otom potom..
cd4d65569f7a10e19818f56bff4056fc.jpg

72051acfdba5778bd93570b4e8b42ea7.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam hteo da pitam ako neko zna za resenje jednog problema.
Dok sam koristio g3 2.0 rom desavalo se cesto a najvise pri otkljucavanju da home screen odradi redraw.
Da li ima nekog resenja za to a da nije nova launcher?
Hteo sam malo da furam stock launcher ali ne mogu da predjem preko toga.
Ima u Rom Toolbox Pro opcija "lower oom" koja podigne prioritet nekoj aplikaciji pa je Android duže drži u memoriji, samo ne znam koliko je to pouzdano...
Možda i xposed i App settings? Njime su beše zaključavali dialer na touchwizu.

Koliko imaš free rama kada ti se to dešava?

@cvejk to je izgleda neka bagovita verzija. Na nexusu je developer preview imao tu miscellaneous glupost kao no1 potrošača i to je bio neki battery drain vezan za wifi, sad na final nema miscellaneous uopšte na listi.

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem sa Telenorovim podesavanjima za MMS? Na sajtu sam nasao neka podesavanja, medjutim, u telefonu nije 100% isti naziv svih polja pa sam malo zbunjen gde sta ide. Par puta su mi slali automatska podesavanja, ali MMS nece da salje ni da prima.

http://www.telenor.rs/?section=private&page=6949

Ima u Rom Toolbox Pro opcija "lower oom" koja podigne prioritet nekoj aplikaciji pa je Android duže drži u memoriji, samo ne znam koliko je to pouzdano...
Možda i xposed i App settings? Njime su beše zaključavali dialer na touchwizu.

Koliko imaš free rama kada ti se to dešava?

@cvejk to je izgleda neka bagovita verzija. Na nexusu je developer preview imao tu miscellaneous glupost kao no1 potrošača i to je bio neki battery drain vezan za wifi, sad na final nema miscellaneous uopšte na listi.
Na kojoj final kad je unofficial cyanogen12 u pitanju?

Nazad
Vrh Dno