U kojim krajevima tacno?Drugari, kakav je prijem signala 2g u ruralnim uslovima?
http://forum.benchmark.rs/forumdisplay.php?47-mobilnih-telefona-PDA-uređaja-tableta-i-navigacijaDa li je sa update-om resen problem sa kamerom u low lights situacijama??? dvoumim se, mozda i troumim izmedju g2, s4 i htc one-a.. sta mi vi preporucujete?
Tačnije istočna Srbija. Brdski predeli. Za sada imam Xperia P i signala na VIPu nemam. Plus je net u manjim mestima kriminalan. Ne tražim da imam pun signal, al' baš da ne pljusnem ovolike pare i da i dalje nemam signal. Nešto je dpdušđe i do VIPa, ali mislim da ne može baš toliko da im bude loš signal.U kojim krajevima tacno?
Da li je sa update-om resen problem sa kamerom u low lights situacijama??? dvoumim se, mozda i troumim izmedju g2, s4 i htc one-a.. sta mi vi preporucujete?
A prica kako Lolipop ce biti mnogo tesko rutovati pretpostavljam da ne pije vodu?
Daj boze da rese to,onda bi to bio zaista kompletan aparat
Тај ради само са упаљеном тренутном локацијомNa CloudyG3 2.0 ne radi onaj smart notice, weather widget, tj. ne mogu lokaciju da odaberem, je l je to neki standardan problem?
EDIT: Sredio sam, samo sam uključio Location. [emoji1]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari