Šta je novo?

LG G2

+ možeš mi slobodno u inbox. Makar potvrditi sto ti šaljem da imaš pripremljeno dok dodjem kuci da brzo možemo obaviti sve :)

Će da se sredi. Imao sam isti problem i uz malo Linuksa preko virtuelne mašine uspeo da ga povratim. Uz bender-ovu pomoć. Tako da vidi da ti bude ugašen, a za ostalo ćemo lako.

Da, i non stop sam bio u frci da će mi baterija otići jer sam ga dosta puta palio. Kad ono kad sam sve završio ostalo oko 75% baterije :) Tako da bi sa 100% trebalo bas dugo njakanja da izdrži.

Poslednja izmena:
Drugari, kakav je prijem signala 2g u ruralnim uslovima?
U kojim krajevima tacno? :D
Zavisi od mreze i od terena.

Uglavnom je solidan prijem. U planinskim krajevima i selima je dobar. Imam prijem u skoro svim selima u mom okrugu (u okolini Nisa je brutalan planinski teren).

Da li je sa update-om resen problem sa kamerom u low lights situacijama??? dvoumim se, mozda i troumim izmedju g2, s4 i htc one-a.. sta mi vi preporucujete?

U kojim krajevima tacno?
Tačnije istočna Srbija. Brdski predeli. Za sada imam Xperia P i signala na VIPu nemam. Plus je net u manjim mestima kriminalan. Ne tražim da imam pun signal, al' baš da ne pljusnem ovolike pare i da i dalje nemam signal. Nešto je dpdušđe i do VIPa, ali mislim da ne može baš toliko da im bude loš signal.
Još jedno pitanje. Je l' se S4 i9506 sa snapdragon 800 sa 2300 MHz praktično i izjednačava sa G2 po brzini procesora ili je to u praksi drugačije?

Da li je sa update-om resen problem sa kamerom u low lights situacijama??? dvoumim se, mozda i troumim izmedju g2, s4 i htc one-a.. sta mi vi preporucujete?

Ako ne planiraš ništa da menjaš kada kupiš G2, kamera će biti loša u mraku (preko dana je odlična).
Rešenje je instaliranje G3 roma (kompletan softver sa G3 telefona fenomenalno radi na G2 telefonu) ili da sačekaš da stigne Lolipop na G2 ...
Kada se stavi G3 softver na ovaj telefon (ili lolipop) on je definitivno najbolji izbor između ta tri modela.

Poslednja izmena:
Danilo,mislis da sa dolaskom lolipop-a nece biti potrebe sa fix-om,kako bi kamera radila nocu kao na ostalim flagship modelima?

Prema onoj slici sa lolipop roma - trebalo bi da bude konačno ok i bez cimanja sa romovima i instaliranjem fix-a.

To je ona slika sto si kacio gde se vidi digitalni sat? Reci mi odakle je autor tog roma 'cupao' i ubacio lolipop?

A prica kako Lolipop ce biti mnogo tesko rutovati pretpostavljam da ne pije vodu?

Daj boze da rese to,onda bi to bio zaista kompletan aparat

A prica kako Lolipop ce biti mnogo tesko rutovati pretpostavljam da ne pije vodu?

Ima tu neka priča koja dolazi, što je najgore, od Google-a, ali ne želim da verujem u nju :D
Mada kada su obogaljili i zabranili SD karticu na kitkat-u, ne bi me čudilo i ovo.

Daj boze da rese to,onda bi to bio zaista kompletan aparat

Videćemo, pa i sada je kompletan sa G3 romom :)

Poslednja izmena:
Na CloudyG3 2.0 ne radi onaj smart notice, weather widget, tj. ne mogu lokaciju da odaberem, je l je to neki standardan problem?
EDIT: Sredio sam, samo sam uključio Location. [emoji1]

Poslednja izmena:
Ima nešto što me iritira, a ne mogu da skontam šta je problem. Ni da li je to samo do G2 ili uopšte android - noviji. Stock 220c, singapurski, koliko vidim iz onog posta sa 846.str., no to sve nema veze. Za slučaj da uskoro izađe neki novi abdejt, napravio sam bekap, ono obično sa LG Backup, a hteo sam i da kopiram sve komplet, čisto Copy 1:1 na laptop. Dok je to nekad moglo preko total komandera (na starom telefonu), hm, ali ovo... Šta je problem, obeležim, stavim da kopira i najčešće se desi da samo explorer zatvori kao da je sve iskopirano, nikakvo obaveštenje, kad pogledam gotovo ništa nije kopirao. Malte ne, treba da kopiram dir po dir, da bi sve uspelo. Mislio sam, možda je tanak kabl - koristim na poslu neki stari od samsunga (malog preseka), pa eventualno padne napon pa se izgubi tel, probao drugi bolji kabl, ali isto... U principu, ima problem kad želim veću količinu podataka odjednom poslati na kopiranje.

Na CloudyG3 2.0 ne radi onaj smart notice, weather widget, tj. ne mogu lokaciju da odaberem, je l je to neki standardan problem?
EDIT: Sredio sam, samo sam uključio Location. [emoji1]
Тај ради само са упаљеном тренутном локацијом

Pozdrav svima, da se javim u vezi mog problema koji sam izlozio ovde. Ispostavilo se da je zvanican update koji sam dobio preko telefona resio problem u potpunosti. Možda nekome bude od koristi.

Vrh Dno