kostaivanja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 170
Jeste i kod mene 4.4. Znaci, bez obzira sto je druga verzija KK, mora drugi modem?
Weather & clock widget androidMhm..
Je l' moze neka preporuka za weather widget uz nova (prime), i kako da namestim u novi dt2sleep?
https://play.google.com/store/apps/...idget&pcampaignid=APPU_dg5pVN6GFYffywOf6IHADw
A u Novi Double tap na status bar.. To je default opcija..
HvalaWeather & clock widget android
https://play.google.com/store/apps/...idget&pcampaignid=APPU_dg5pVN6GFYffywOf6IHADw
A u Novi Double tap na status bar.. To je default opcija..
Ovi gugl servisi su stvarno nenormalni, moram odraditi root pa disable services... probao neko iroot na 20h?
Na LiquidSmooth sam.Sve radi odlicno, samo mi ne radi rotacija? Stiklirano mi je auto rotations. U cemu moze da bude problem?
+1možeš i da skineš https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock i podesiš u gestures (nova) da se aktivira na dt
Moj je LS-KK-v3.2-2014-11-01. Rekao bih da je to zadnji? Na KK sam odavno, još na stocku sam prešao sa JB.Trebas biti na original kitkatu (tj kitkat modem, ne jb)
Zadnji liquidsmooth flashaj, na njemu je sve sredjeno, verzija 28.10 i novije (osim milestone) su zbrljali pa ne rade senzori.
bender_007; @kosta je napisao(la):Kako da vidim da li je milestone? U LiqidSmooth downloads ima opcija gde piše "LiquidSmooth Nightly Builds" i šalje me na net? Jel to ima neke veze? Sad sam primetio na listi u Update da imam za skidanje i MileStone 3.2. Jel odatle odraditi Update ili klasično flešovanje pomoću TWRP? i da, bez Dalvik Cache i Cache (da ne bi sve od početka podešavao)?
Nemam Milestone verziju. Imam LS-KK-v3.2-2014.11.01. Da li je moguće odraditi update sa liste iz fona ili moram preko TWRP i kako odraditi da ponovo ne moram sve od početka postavljati?
ako može pomoć oko viper4android?
(večito sam muziku slušao sa ipoda al' mi dosadilo da vučem i njega i tel)
-da li zaista poboljša pomalo jadan kvalitet zvuka sa tel ili je u rangu eqv. na plejeru?
-koji od onih sa gp skinuti?
Imas kod mene u mojoj temi, kliknes u potpisu. Moraces da probas da vidis. Nista ne skidas sa GP-a.
Uh. Samo flashaj preko postojece,obrisi cache. Onda gapps 8.1 staviy. Preporucio bi ipak nanovo :/
@duki994 - milestone je odlican, evo kvaliteta zvuka, danas sam ga ponovno instalirao, tj jutros i primao pozive cijeli dan i druga strana prica, ja ne slusam sta prica nego se divim kako je jasan zvuk. Prije milestonea, tj prije verzije 27.10. koja je izbacena iz upotrebe je bilo problema.
Baterija je brutalna, kamera s blicem ima problema no kad stavis stariji kernel (blackbird ili render 23) bude ok.
Tako sam neki dan, nakon cijelog radnog dana zavrsio na 78% baterije. A upaljeno sve, znaci wifi non stop, sinkronizacije na 2 maila preko gmaila, na email clientu preko email appa, drippler, tapatalk itd itd, odlicno.
I citam kako svi hvale stock 20G/H i mislim si idem staviti, ni blizu liquidu nije(naravno bez podesavanja itd, to je osobno iskustvo)
Svakako preporucujem probati na 2-3 dana barem. Meni je jedan od najdrazih romova sto se tice aospa. Mahdi mi nije po ukusu.
Ljudi, da li se custom recovery instalira na 20g/20h stock verziji isto kao i na proslim? Samo autorec aplikacija i kraj?
Ljudi, da li se custom recovery instalira na 20g/20h stock verziji isto kao i na proslim? Samo autorec aplikacija i kraj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari