Šta je novo?

LG G2

Poslednja izmena:
Na LiquidSmooth sam.Sve radi odlicno, samo mi ne radi rotacija? Stiklirano mi je auto rotations. U cemu moze da bude problem?

Trebas biti na original kitkatu (tj kitkat modem, ne jb)

Zadnji liquidsmooth flashaj, na njemu je sve sredjeno, verzija 28.10 i novije (osim milestone) su zbrljali pa ne rade senzori.

Bender da li si probao da prebacis na art na liquidsmooth?
Jel ima nekih problema?
Rom je odlican,nemam zamerki za ova dva dana kako ga koristim ali bih probao art ako radi kako treba.

Cijelo vrijeme mi je na art. Ne, nemas problema nikakvih na artu :)
@kosta, poglrdaj jel to milestone, to nisu oni nightly sto vidis u update appu

ako može pomoć oko viper4android?
(večito sam muziku slušao sa ipoda al' mi dosadilo da vučem i njega i tel)
-da li zaista poboljša pomalo jadan kvalitet zvuka sa tel ili je u rangu eqv. na plejeru?
-koji od onih sa gp skinuti?

Šta kažu najnovije vesti za Lolipop, ja trazio nesto, i svi su u fazonu, posle G trojke i na početku sledeće godine. I na koji sledeći korak da idem, čisto da znam šta me čeka, na CloudyG3 romu sam, da ga vratim na stock i da uradim official update ili možda opet bude neki port sa G trojke pre oficijelnog...

bender_007; @kosta je napisao(la):
Kako da vidim da li je milestone? U LiqidSmooth downloads ima opcija gde piše "LiquidSmooth Nightly Builds" i šalje me na net? Jel to ima neke veze? Sad sam primetio na listi u Update da imam za skidanje i MileStone 3.2. Jel odatle odraditi Update ili klasično flešovanje pomoću TWRP? i da, bez Dalvik Cache i Cache (da ne bi sve od početka podešavao)?

Poslednja izmena:
Ovdje
a8b15cbe6fb9c7fd1b3270330c9d98f4.jpg

Uh. Samo flashaj preko postojece,obrisi cache. Onda gapps 8.1 staviy. Preporucio bi ipak nanovo :/

ako može pomoć oko viper4android?
(večito sam muziku slušao sa ipoda al' mi dosadilo da vučem i njega i tel)
-da li zaista poboljša pomalo jadan kvalitet zvuka sa tel ili je u rangu eqv. na plejeru?
-koji od onih sa gp skinuti?

Imas kod mene u mojoj temi, kliknes u potpisu. Moraces da probas da vidis. Nista ne skidas sa GP-a.

db2eb3c2a96e8b1c8c739b46c6947cd8.jpg

e54d4b87eee765a097d28e2fcda470ff.jpg

c8bacf60e723d399406cdfe9dddcafb8.jpg

cce237a16978198a544509f0239a0215.jpg

9e32e2bb2d6c7340c669a8977e57cc0f.jpg

54ce952bd7f990576bb13ad4c42ddc89.jpg

5d928d8abbda90a552f9684dbeee6ac9.jpg

Stock rom D80220H
Brightness auto

Poslednja izmena:
To je to, isto kao i kod mene - samo što ja osvetljenje držim na 60-65% preko dana...
Auto mi je jedino za mračno okruženje pa da ne bije u oči :)

Nego jel zna neko koja je razlika između 20H i prethodnih verzija?

Uh. Samo flashaj preko postojece,obrisi cache. Onda gapps 8.1 staviy. Preporucio bi ipak nanovo :/

bender, kako te sluzi LS Milestone?
Primarno kakav je kvalitet zvuka pri pozivima, da li drzi dobro signal, i koliko baterije trosi u odnosu na stock (uz normalno koriscenje, browsing i slicno, bez 3D gaming-a)?

@duki994 - milestone je odlican :), evo kvaliteta zvuka, danas sam ga ponovno instalirao, tj jutros i primao pozive cijeli dan i druga strana prica, ja ne slusam sta prica nego se divim kako je jasan zvuk. Prije milestonea, tj prije verzije 27.10. koja je izbacena iz upotrebe je bilo problema.

Baterija je brutalna, kamera s blicem ima problema no kad stavis stariji kernel (blackbird ili render 23) bude ok.

Tako sam neki dan, nakon cijelog radnog dana zavrsio na 78% baterije. A upaljeno sve, znaci wifi non stop, sinkronizacije na 2 maila preko gmaila, na email clientu preko email appa, drippler, tapatalk itd itd :), odlicno.

I citam kako svi hvale stock 20G/H i mislim si idem staviti, ni blizu liquidu nije :) (naravno bez podesavanja itd, to je osobno iskustvo)

Svakako preporucujem probati na 2-3 dana barem. Meni je jedan od najdrazih romova sto se tice aospa. Mahdi mi nije po ukusu.

@duki994 - milestone je odlican :), evo kvaliteta zvuka, danas sam ga ponovno instalirao, tj jutros i primao pozive cijeli dan i druga strana prica, ja ne slusam sta prica nego se divim kako je jasan zvuk. Prije milestonea, tj prije verzije 27.10. koja je izbacena iz upotrebe je bilo problema.

Baterija je brutalna, kamera s blicem ima problema no kad stavis stariji kernel (blackbird ili render 23) bude ok.

Tako sam neki dan, nakon cijelog radnog dana zavrsio na 78% baterije. A upaljeno sve, znaci wifi non stop, sinkronizacije na 2 maila preko gmaila, na email clientu preko email appa, drippler, tapatalk itd itd :), odlicno.

I citam kako svi hvale stock 20G/H i mislim si idem staviti, ni blizu liquidu nije :) (naravno bez podesavanja itd, to je osobno iskustvo)

Svakako preporucujem probati na 2-3 dana barem. Meni je jedan od najdrazih romova sto se tice aospa. Mahdi mi nije po ukusu.

Isprobacu ga sutra :)
v20G me odusevljava kvalitetom slike na kameri.
Imao sam sigurno 1h SOT i 3G sinhronizacije 2 e-mail-a (tapatalk, facebook, viber takodje) i 20ak min poziva i ostalo mi je 72% baterije. Mada moguce da je blago podesavanje u STweaks pomoglo.

Cujem svi hvale LiquidSmooth i REV3NT3CH-a sto je otkinuo ROM :)
Dojadio mi je zamucen mumlav zvuk u razgovorima (srednji i basovi do daske, a visokih tonova kao da nema).

Zdravo društvo,

Da li neko zna kako se zove apk fajl Clock Daydream - a na LG G2?

Hvala.

Već par dana sam na LiquidSmooth, a od malopre na verziji Milestone po preporuci bender. Stvarno deluje sve najbolje od svih romova koje sam probao. Baterija kao da se uopšte ne troši?

:) samo stavi. Ja sam od aospa svasta probao, ovo je najstabilnije, Rev je picajzla i ono sto izadje ispod cekica je kvalitetno.
Stvarno sam onaj dan - dan prije stavljanja stocka rejpao mob i mislio sam si: "ma ne moze, stock ima bolju bateriju".

Bacon - default sve

Ljudi, da li se custom recovery instalira na 20g/20h stock verziji isto kao i na proslim? Samo autorec aplikacija i kraj?

Vrh Dno