Šta je novo?

LG G2

Pa, nisam sad trenutno :) Probao sam pre nekoliko dana i nema teorije da budem na kk a da ne piše rooted. Jedino mi benderova alatka završi posao.

Pa, nisam sad trenutno :) Probao sam pre nekoliko dana i nema teorije da budem na kk a da ne piše rooted. Jedino mi benderova alatka završi posao.

pa i posle nje uradi factory pa ces videti sta ti pise-isto rooted-kazem ti to je neka greska LG softvera o kojoj je bender pisao

Poslednja izmena:
Pogledaću kad dođem kući pa ću ti reći. Ali me interesuje u čemu je stvar, kako može da piše rooted ako ga nisam rutovao već samo ažurirao preko fabričkof softvera?

Pogledaću kad dođem kući pa ću ti reći. Ali me interesuje u čemu je stvar, kako može da piše rooted ako ga nisam rutovao već samo ažurirao preko fabričkof softvera?

fabricka greska ali ti telefon nije rutovan i to lako mozes da proveris

Ima pre par stranica uputstvo koje provereno radi - i dan danas mi i u download modu pise UNROOTED ;)
Jedino što me nervira kod stock kitkata bez ruta je to da ne mogu iz status bara da uklonim sat i neke aplikacije ne mogu da budu fullscreen ***

Poslednja izmena:
I ja se vratih na stock. Bez ruta, bez icega. Da vidimo kako ce da pegla sad. :)

Da li na stock 20h verzija,i dalje ima sekund dve kasnjenja sto se tice paljenja ekrana prilikom poziva?

Ima pre par stranica uputstvo koje provereno radi - i dan danas mi i u download modu pise UNROOTED ;)
Jedino što me nervira kod stock kitkata bez ruta je to da ne mogu iz status bara da uklonim sat i neke aplikacije ne mogu da budu fullscreen ***

A uputstvo je da se u support tool-u izabere engleski jezik i drzava Srbija i uradi update? To nisam probao.

I kod mene kasni po 2 sek id onoga ko poziva, prvo se cuje melodija 2sek pa onda pokaze broj.

uvek ce posle svakog factory pisati rooted-ja probao bar 10 puta bilo koji kdz da se stavi i bilo koja metoda-resenje je naravno da ako vas to nervira uradite kdz na jelly pa onda update i ne radite factory

Poslednja izmena:
Ljudi da li je iko do sada menjao staklo i digitajzer na G2? Koliko traze servisi za to i da li se movda vise isplati popraviti u kuci?

@danilo

Probao ja na poslu danas, bootuje se (doduse first boot je dosta duzi nego kod drugih romova, sigurno 2min pa i vise), kad se bootuje sve radi ok osim primanja poziva. Nisam mogao duze da se igram jer sam krenuo kuci i to je jedino sto sam primetio da ne radi. Nisam stigao da slikam nista pa da uporedim kameru ali sam gledao viewfinder i bilo je ok (ukljucio app samo na kratko)
Flashovao sam gapps iz prvog posta koje su radile ok, uradio update gmaila ...bukvalno za nekih 2-3h rada jedini problem su bili pozivi tj nisam mogao da se javim na dolazni poziv ...
Da sam imao vremena da se zezam i dalje moguce da bi jos nesko zakazalo ali za sada to je to. Ja cu sacekati jos par verzija pa definitivno prelazim na lolipop

Na LiquidSmooth sam.Sve radi odlicno, samo mi ne radi rotacija? Stiklirano mi je auto rotations. U cemu moze da bude problem?

Drugari, hvala na savetima. Ako se budem odlučio za G2, priključujem vam se za koji dan. Prvo da se pohvalim, a i da uđem u diskusiju. Još jednom hvala..

Vidim da ima KK Baseband za AOSP (pošto sam na LiquidSmooth), verovatno njega treba flešnuti? Mada, ja sam već na KK i pre toga bio, tako da mi nije jasno?

Nazad
Vrh Dno