jel ima neko IGO apk za g2? moja se nesto zaglupila i nece da se instalira a lepo je dosad radilo sve
Samo da radi-svejedno-moze obeHD ili non HD?
Aj baci meni hd ako radi na g3 romu?
Ja imam neki stari koji ne radi na ovom romu.
1+ moze i meni ;-)Aj baci meni hd ako radi na g3 romu?
Ja imam neki stari koji ne radi na ovom romu.
Meni je radilo lepo godinu dana i nesto sam brljao i cao sad vise neceČim uploadujem na drive, saljem vam link
ne radi-pise mi user interface resolution 1080*1776 is not supported or compatibile skin can not be found
ne radi-pise mi user interface resolution 1080*1776 is not supported or compatibile skin can not be found
Ni jedan? Za HD verziju, rom mora da podržava opciju da sakriješ front touch buttons. Možda bi trebao da šerujem sys.txt? Ajd sad cu pa kad skineš probaj da zamenis u igo folderu isti.
ni jedan
Uploadovan sys.txt, backup svoj prvo pa stavi ovaj sto sam uplodovao, na istom mestu je na drive.
Ima tu malo veća zezancija oko navigacije
Nije samo apk i sys.txt bitan ...
Poslao sma vam pm![]()
Ima tu malo veća zezancija oko navigacije
Nije samo apk i sys.txt bitan ...
Poslao sma vam pm![]()
HvalaKako nisam ?
Čekaj šaljem opet ...
Ne gledaj dalje i briši sve što do sada imaš, samo proćitaj uputstvo i sve će ti biti jasno![]()
Ljudi imam jedan mali problem.Hoce nekad, retko ali hoce da prilikom otkljucavanja ekrana imam neki bug ili sta je vec da cim uradim double click ili pozadi otkljucam on vrlo brzo ugasi ekran, tj. kao da sam ga ugasio ja na brzinu i moramo veoma brzo da prodjem prstom da bih uspeo da otkljucam, tako hoce par puta da zeza i to posle prestane i super radi, kazem samo nekad mi se to desava ne stalno.Jel se nekom to desavalo i do cega bi to moglo biti ako neko zna?Imam stock verziju, tj. klasican 4.4.2 nista nisam dirao.
I to kad mi se desava ja kad ga otkljucam on normalno sve radi, nikakve greske pri radu nema.
Ako neko zna zbog cega bi to moglo da da se desava i zna resenje neka kaze, hvala unapred.![]()
danas sam vracao na stock kdz . stavio sam prvo 20f da bi posle sam prepoznao 20g-kada sam stavljao na 20 g pisalo mi je i dalje crvenim rooted u donjem levom uglu-jel to znaci da je root ostao ili sta?
Pisali smo nekoliko puta, root nije ostao, ali je ostao taj flag rooted. Ne diraj ništa, neka stoji, kad zatreba ima više načina da se skloni.
gde da skinem jelly bean kdz?Jedna varijanta je da se uradi .kdz sa jelly bean romom, to bi trebalo da briše. Druga je da se uradi dva puta kdz sa kit kat romom, koliko se sećam, pisao je @danilopantelic nekoliko strana ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari