Flešuj jelly bean, negde grešiš, mora da može. Probaj sa drugog računara. I onda ota update.
Ili sačekaj bendera.
lepo ti kazem da nema-ali mi u download modu nije vise crveno pa cu ovako preko support toola-nema OTA sto puta sam probao-pise KORISTITE POSLEDNJU DOSTUPNU VERZIJU OS mozda je do VIP-a jer ja nikad nijedan update nisam dobio OTA sve sam radio preko support tool-aKako nema ota? U software updates na telefonu kad odeš mora da ima check for updates, ne gledaš tamo gde treba. Ne može preko lg mobile support tool-a, ni ovog modovanog, niti stock lg, samo ota.
Je l radio neko otkljucavanje g2 (telenor)? Presao bih u mts sledeci mesec
ne radi-pise mi user interface resolution 1080*1776 is not supported or compatibile skin can not be found
Ni jedan? Za HD verziju, rom mora da podržava opciju da sakriješ front touch buttons. Možda bi trebao da šerujem sys.txt? Ajd sad cu pa kad skineš probaj da zamenis u igo folderu isti.
Rezolucija aplikacije nije samo vezana za instalaciju, tj. .apk fajl vec za data.zip fajl u root folderu aplikacije. Velicine od 15ak do preko 100mb...tu je skin programa u rezoluciji koja ti treba. Ako to nevalja slika nece biti preko celog ekrana i sl. U .sys fajlu su samo podesavanja, moze da se menja kao tekst document. Sve kad se složi onda radi.Uploadovan sys.txt, backup svoj prvo pa stavi ovaj sto sam uplodovao, na istom mestu je na drive.
Moze update preko LG Support tool, bar za stock...Kako nema ota? U software updates na telefonu kad odeš mora da ima check for updates, ne gledaš tamo gde treba. Ne može preko lg mobile support tool-a, ni ovog modovanog, niti stock lg, samo ota.
Znaci imas opciju za OTA ali ti ne nudi nista novo, malo se ne razumete...lepo ti kazem da nema-ali mi u download modu nije vise crveno pa cu ovako preko support toola-nema OTA sto puta sam probao-pise KORISTITE POSLEDNJU DOSTUPNU VERZIJU OS mozda je do VIP-a jer ja nikad nijedan update nisam dobio OTA sve sam radio preko support tool-a
Znam da ima ali mi ne nudi novu verziju i nemoze izgleda preko suport toola posto mi je opet isto usput sad mi vise ne radi knock onMoze update preko LG Support tool, bar za stock...
Znaci imas opciju za OTA ali ti ne nudi nista novo, malo se ne razumete...
Meni na 3 LGa ne znam da li je 1,2put ponudio OTA...sve sam radio preko kompa.
uglavnom opet isto ****** posle factory reseta opet pise rooted =ako neko nesto zna nek napise-na jelly mi nece OTA
Stavis jelly bean, cse. I nema boga da pise rooted. Ili, 4.4.2 kdz, rootas,stavis moj unrooter. Pokrenes njega, on obavi posao. Onda u supersu app ides na full unroot. To je to. Preferiram prvu metodu.
to nisam znao evo sad sam na 20f rootovao pa tvoja alatka pa super su trajni unroot i evo opet pise unrooted-znaci ako sad uradim factory pisace rooted opet jel?Da..nakon factory reseta na 4.4.2 dobijes rooted. To nije do tebe. Nakon svakog factory reseta imas rooted. Znaci osoba koja nikada nije rootala, skine 4.4.2 ota i napravi factory reset ima rooted u download mode.
znaci da sad nemoze da se udje u trag mom rutovanju?Yap. To je zato sto 4.4.2 ima gresku, lg je zaboravio par fajlova ubaciti("zaboravio")
Vidi jel imas supersu instaliran.
^ ako dajes ba garanciju mozes im slobodno i jb ostaviti. I da pise rooted, nije tvoja greska jer nisi ni rootao uopce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari