Šta je novo?

LG G2

jel ima neko IGO apk za g2? moja se nesto zaglupila i nece da se instalira a lepo je dosad radilo sve

Aj baci meni hd ako radi na g3 romu?
Ja imam neki stari koji ne radi na ovom romu.

ne radi-pise mi user interface resolution 1080*1776 is not supported or compatibile skin can not be found

Ni jedan? Za HD verziju, rom mora da podržava opciju da sakriješ front touch buttons. Možda bi trebao da šerujem sys.txt? Ajd sad cu pa kad skineš probaj da zamenis u igo folderu isti.

Ni jedan? Za HD verziju, rom mora da podržava opciju da sakriješ front touch buttons. Možda bi trebao da šerujem sys.txt? Ajd sad cu pa kad skineš probaj da zamenis u igo folderu isti.

ni jedan-vratio sam danas na stock mozda to ima veze? ali i na stocku mi je pre radilo sve normalno

Poslednja izmena:
Ima tu malo veća zezancija oko navigacije :)
Nije samo apk i sys.txt bitan ...
Poslao sma vam pm ;)

nasao sam nesto na torrentu= sad samo stare mape da prebacim-sad sve radi :d u svakom slucaju hvala paganini

Poslednja izmena:
Ljudi imam jedan mali problem.Hoce nekad, retko ali hoce da prilikom otkljucavanja ekrana imam neki bug ili sta je vec da cim uradim double click ili pozadi otkljucam on vrlo brzo ugasi ekran, tj. kao da sam ga ugasio ja na brzinu i moramo veoma brzo da prodjem prstom da bih uspeo da otkljucam, tako hoce par puta da zeza i to posle prestane i super radi, kazem samo nekad mi se to desava ne stalno.Jel se nekom to desavalo i do cega bi to moglo biti ako neko zna?Imam stock verziju, tj. klasican 4.4.2 nista nisam dirao.
I to kad mi se desava ja kad ga otkljucam on normalno sve radi, nikakve greske pri radu nema.
Ako neko zna zbog cega bi to moglo da da se desava i zna resenje neka kaze, hvala unapred. :)

ja sam prebacio ceo igo folder sa nexus-a na g2 i sve radi... ako nekom treba neka mi se javi na pp

Kako nisam ?
Čekaj šaljem opet ...

Ne gledaj dalje i briši sve što do sada imaš, samo proćitaj uputstvo i sve će ti biti jasno ;)

danas sam vracao na stock kdz . stavio sam prvo 20f da bi posle sam prepoznao 20g-kada sam stavljao na 20 g pisalo mi je i dalje crvenim rooted u donjem levom uglu-jel to znaci da je root ostao ili sta?

Poslednja izmena:
Ljudi imam jedan mali problem.Hoce nekad, retko ali hoce da prilikom otkljucavanja ekrana imam neki bug ili sta je vec da cim uradim double click ili pozadi otkljucam on vrlo brzo ugasi ekran, tj. kao da sam ga ugasio ja na brzinu i moramo veoma brzo da prodjem prstom da bih uspeo da otkljucam, tako hoce par puta da zeza i to posle prestane i super radi, kazem samo nekad mi se to desava ne stalno.Jel se nekom to desavalo i do cega bi to moglo biti ako neko zna?Imam stock verziju, tj. klasican 4.4.2 nista nisam dirao.
I to kad mi se desava ja kad ga otkljucam on normalno sve radi, nikakve greske pri radu nema.
Ako neko zna zbog cega bi to moglo da da se desava i zna resenje neka kaze, hvala unapred. :)

Verovatno rukom ili necim drugim prekrijes senzor za automatsko osvetljenje. To su namerno uradili da recimo ukoliko je telefon u dzepu, da se slucajno ne otkljuca sam.
Mozes da proveris tako sto ces prekriti taj deo i pokusati da otkljucas telefon, svaki put ce se svetlo ukljuciti samo na sekund.

Do sad sam guglao i video sam da je to, hvala ti u svakom slucaju na odgovoru.Takodje mi se malo ova zastita (folija) pomerila malo tako da stoji na pola senzora pa cu videti da to promenim jer sam negde procitao da i to moze da predstavlja problem.

Pisali smo nekoliko puta, root nije ostao, ali je ostao taj flag rooted. Ne diraj ništa, neka stoji, kad zatreba ima više načina da se skloni.

Pisali smo nekoliko puta, root nije ostao, ali je ostao taj flag rooted. Ne diraj ništa, neka stoji, kad zatreba ima više načina da se skloni.

znam da je neko pisao skoro trazio sam ali nisam nasao-ako znas koja strana napisi-prosli put kad sam kdz-ovao nije pisalo rooted a danas mi je ostalo

Ja ne mogu da skinem rooted nikako. Flesovao sam 4.2.2 pa uradio update preko LG suite I ponovo mi se vratio. Probao hard reset, one fore sa xda I nije mi uspelo

Jedna varijanta je da se uradi .kdz sa jelly bean romom, to bi trebalo da briše. Druga je da se uradi dva puta kdz sa kit kat romom, koliko se sećam, pisao je @danilopantelic nekoliko strana ranije.

Vrh Dno