Šta je novo?

LG G2

ljudi jel moze hitno pomoc!!! :/ naime ne radi mi vise knock on...usao sam u hidden menu i slucajno kliknuo ono all test prvu opciju..i zatim je naglo prekinuo...knock on i off je prestao da radi..
onda sam isao update touch firmware i nista nije pomoglo..zatim sam flesovao kitkad baseband 802...takodje nista..
inace sam na cloudyg3 romu

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Probao sam 10f kdz ali mi on posle ne nudi apdejt. Mozda ce sa tom verzijom kdz da prodje. Aj ako use nek napise ovde, umorio sam se danas od flesovanja

:)

znaci uradim kdz ovog europe open i onda OTA update?

Da, tako. Ima još načina, ali nisam baš ulazio u problematiku, ovo bi trebalo da radi.

@Dwyane Wade, mislim da treba i ti kdz da uradiš, jer si mu verovatno sklonio neki fajl koga nema u custom romovima. Ili sačekaj bender da se javi.

Da, tako. Ima još načina, ali nisam baš ulazio u problematiku, ovo bi trebalo da radi.

@Dwyane Wade, mislim da treba i ti kdz da uradiš, jer si mu verovatno sklonio neki fajl koga nema u custom romovima. Ili sačekaj bender da se javi.
voleo bih kad ne bi to morao nego da ne diram nista cloudyg3

verovatno mogu i preko pc suita onda na kit kat jel?ili bas mora OTA?

flesno sam opet cloudyg3 i nista se nije desilo..ostalo mi je isto ne radi knock on..sve ono sam pokusao i nsita :/ ne znam sta da radiim

nece da krene kdz na taj europe pet puta sam probao i nece

@dwyane, meni je nestao knock on kada sam sa g3 roma vrato restore iz twrp-a na stok lg g2...
knock on sam vratio po ovom uputstvu
http://www.mylgphones.com/how-to-fix-lg-g2-knock-on-not-working-issue.html
ps. knock off je radio
ps2. knock off mozes lako da resis pomocu aplikacije za screen off i nekog lancera (apex, nova..._)

Sve sam ja ovo probao...meni kad je ukljuceno samo prevlacenje ne radi ni knock off ni on...a kada stavim knock code..tada radi knock ono kada ukucam sifru..knock off nikad..ne znam sta da radim ;/

a inace ovaj step 3...all auto test..ja sam tu slucajno i usao i izgubio knock on...jer mi se ekran zacrneo i nesto zabo i samo sam ga nasilno ugasio..od toga ne radi
i sad kad udjem isto je crno ne desava se nista

Poslednja izmena:
evo sad vracam na 20 f to ide ali nece kdz na europe jelly bean zasto?

dejan

Probaj CSE flash (briše i karticu). I clear phone software update registry.

Deinstaliraj stock Lg Mobile Support Tool ako ga imaš.

ma meni je fon radio normalno nego sam usao u hidden menu i auto test aplikacija....
jel bese ako flesujem kdz brise mi se sve?

Onaj link je za dejana.:)

Normal flash ne briše ništa (koliko se sećam), cse flash briše sve. U svakom slučaju, prvo kopiraš internu za svaki slučaj.

Momci jedno kratko pitanje.Resio da probam Cloudy G3.Sad sam na Stock KK,rutovan,imam TWRP recovery.
Buni me samo jedan stvar.U temi na xda pise da se pri instalaciji odradi "flash KK Baseband".
Da li je to obavezno,tj da li treba,jer vidim da ovde niste to pominjali?

Hvala!

Momci jedno kratko pitanje.Resio da probam Cloudy G3.Sad sam na Stock KK,rutovan,imam TWRP recovery.
Buni me samo jedan stvar.U temi na xda pise da se pri instalaciji odradi "flash KK Baseband".

Hvala!

vec imas kk baseband. ne treba nista dodatno da flesujes.

Hvala!

to treba ako dolazis sa jelly-a

posto sam vec skinuo na 20f tu mi je radio towel root -a na 20 g neradi -pa sam onda opet rootovao pa uzeo onu benderovu alatku i tako skinuo taj flag root i evo sad lepo pise onrooted dok stavljam 20g :) kakva zezancija stvarno neznam zasto nije hteo na jelly bean

Benderova metoda radi i prikazuje unrooted u download mode sve dok se ne uradi factory reset, ali je i dalje rooted u stock recovery-iju.

Benderova metoda radi i prikazuje unrooted u download mode sve dok se ne uradi factory reset, ali je i dalje rooted u stock recovery-iju.

u pravu si-kad sam stavio 20 g i uradio factory reset isto mi pise u download modu rooted-i kako onda to trajno da izbrisem? kad nece preko kdz-a?
ispravka-evo sad je krenulo sa onim tvojim kdz-om sto si okacio link

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno