- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
imas li neki predlog za kameru? ova bas i nije nesto ranije sam imao vise opcijaNe gube se root i recovery. Ako ti nešto ne bude odgovaralo, imaš bekap za recovery i vrati kako je bilo.
imas li neki predlog za kameru? ova bas i nije nesto ranije sam imao vise opcijaNe gube se root i recovery. Ako ti nešto ne bude odgovaralo, imaš bekap za recovery i vrati kako je bilo.
E Sale legenda. Ni ne znate koliko mu treba podici spomenik za koliko djela.postavio sale u drugoj temi, ja preneo.
evo još jednom![]()
Probaj i google cameru, nije losa![]()
Ajd objasni malo ako hocesProbaj bruce2728 kernel![]()
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732648Ajd objasni malo ako hoces
A ti najpre da naučiš osnovne stvari pa posle da flashujesh?
Posto nisi napredni korisnik ostavi na Dalvik-u, da nedodjes da pitaš sto mi ne radi ovo ili ono...
Nemoj da ti menjaju samo staklo, jer ne postoji original, ja sam jedva uspeo da sredim sve to, da su mi tri puta stavljali neka stakla i ekrane kod kojih se desavalo svasta, ali na kraju su mi stavili original deo, bukvalno pola telefona, ceo ekran i staklo sa prednjom ovom plastiku, sve zajedno, kostalo me je 15000din u Krusevcu.
rom,patch,gapps,baš tim redom.Strava je rom.Preko TWRP stalno menjam Mahdi i G3.Kad bih stavljao mahdi, skidam rom, skidam patch za d802, gapps(ciji su bolji?) , i tim redom flash?
@danilov,trenutno sam na G3 1.1 romu.Instalirao sam G3 pro kameru.Medjutim,kad pokušam da promenim u njoj nešto od podešavanja,odmah krašira.Vidim da je integrisana,ako hoću da je obrišem,može preko TWRP?Inače sam na ART,ne znam ima li to veze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari