Šta je novo?

LG G2

Da li vredi preći sa iPhone5 na G2? Najviše me brine veličina samo telefona. Navikao sam na IP sa veličinom i ne znam da li bih sada mogao da se naviknem na nnešto veće.

Da li vredi preći sa iPhone5 na G2? Najviše me brine veličina samo telefona. Navikao sam na IP sa veličinom i ne znam da li bih sada mogao da se naviknem na nnešto veće.

lako ces se navici i moj je drugar to isto uradio i nije se pokajao mozes samo da se odusevis

kojom brzinom su se pojavljivali romovi cloudy 1.0 1.1 1.2 da nece skoro 1.3? jel zna neko? sve je super na 1.2 samo baterija ubi i nemogu nikako da resim :smash:
2e9yje5y.jpg
8ady5ehe.jpg

Poslednja izmena:

Ja sam prešao sa Galaxy S2 (koji je malo veći i širi od iPhone-a) i G2 mi je prvi dan bio malo neobičan zbog veličine. Drugi dan sam ga koristio bez čuđenja. :) Sada bi se teško odlučio da pređem na manji ekran. Lakši je rad na većem ekranu. Sve je preglednije.

rece mi neko stavim bruce2728 kernel sta ti mislis?

Ne koristim te kernele. Na CG3 1.2 baterija mi je ok. Sa Dorimanx kernelom sam izvlačio malo više iz baterije ali sam morao da podesim extreme profil. To opet prouzrokuje povremeno kočenje u radu, a to mi se ne sviđa. Ovako sam zadovoljan, bar za sada.

Nemoj,ja sam presao i posle dva dana se pokajao.

STA SA TIM BRUCE KERNELOM STA MISLIS? JEL TREBA NESTO POSEBNO DA SE BRISE ILI SAMO INSTALIRAM?
KAZI MI JOS SAMO GDE IMA OVAJ CLUDY 1.2 KERNEL POSEBNO PA CU PROBATI OVAJ BRUCE A POSLE DA VRATIM NA 1.2 AKO NEVALJA

Ne pisi velikim slovima.

ok izvinjavam se-jel treba nesto da se brise ili samo install?

Ja bih ti vise preporucio dorimanx-ov, ne znam zasto, ali imam sa njim najvise iskustva na par uredjaja.

sad imam 6.4 nije dobro nesto ima par bugova i sto je najvaznije baterija je slaba

Moras nauciti kada bilo sta flesujes, da mora da prodje 2-3 ciklusa da bi se i telefon i baterija stabilizovali. Tek tada mozes suditi o bateriji.

cloudyfa je pre nekih nedelju dana izbacio novi kernel. meni njegov g3 mnogo bolje radi sa njegovim kernelom nego sa poslednjih nekoliko dorijevih

Izvini što malo kasnim sa odgovorom. Nisam imao problema sa tom kamerom a i nisam na art-u. Nisam siguran da li može da se briže iz twrp. Imaš nekih aplikacija koje mogu da obrišu sistemske programe. Jesi li vratio na dalvik da vidiš da li radi?
Sad sam ukapirao da samo ne radi glasovno okidanje,sve ostalo radi.Nema veze sa dalvi i art.Kad stavim glasovno na on,odmah izbaci,žao nam je,kamera je stopirana.Onda moram u apps da obrišem cache i date da bi proradila.Jedino me nervira što se držanjem volume down automatski uključuje tek kada upalim ekran duplim klikom.Obrisao bih je,samo ne znam kako?

Uzeo danas nov fon, dosao kuci i instant instalirao ovaj g3 rom, ne mogu da verujem koliko je ruzan onaj stock rom...

Nisam ga koristio jos ni 2h, desi mi se malo da laguje kada kucam nesto na tastaturi, tj ne odreaguje instant nego malo kasne slova, ne znam koji kernel da stavim i dal ce to da pomogne. :)

Sad sam ukapirao da samo ne radi glasovno okidanje,sve ostalo radi.Nema veze sa dalvi i art.Kad stavim glasovno na on,odmah izbaci,žao nam je,kamera je stopirana.Onda moram u apps da obrišem cache i date da bi proradila.Jedino me nervira što se držanjem volume down automatski uključuje tek kada upalim ekran duplim klikom.Obrisao bih je,samo ne znam kako?
Probaj da obrišeš iz Titaniuma. Ima opciju za deinstalaciju.

Uzeo danas nov fon, dosao kuci i instant instalirao ovaj g3 rom, ne mogu da verujem koliko je ruzan onaj stock rom...

Nisam ga koristio jos ni 2h, desi mi se malo da laguje kada kucam nesto na tastaturi, tj ne odreaguje instant nego malo kasne slova, ne znam koji kernel da stavim i dal ce to da pomogne. :)
Nađi u podesavanjima tastature Bilingual suggestions i odčekiraj sve. To zakucava tastaturu. Šteta, jer je praktična opcija.

jel zna neko sta da radim?
cim me neko zove upali se blic od kamere par puta i posle stane sta sad?
juce sam instalirao drugu kameru pa se to pocelo desavati=u pocetku se desavalo samo kad nesto radim na tel kao npr pisem poruku i u tom momentu zazvoni i onda se pali blic a sad se desava stalno-deinstalirao sam sam drugu kameru uradio factory reset pa opet isto sta sad da radim? trenutno imam cloudy 1.2 i kernel 1.4 probao sam dorinmax juce 6.4 pa je imao bugove

Па обриши ту камеру и инсталирај неку другу па види да ли ће се дешавати поново.
Ако не проради мора ћеш поново флешовати ром.

Idi u settings - accessibility i nadji flash alerts i vidi da li je to ukljuceno. Jedino mi to pada na pamet zasto ti radi flash kad stige poruka ili poziv.

Pa to je to, na to sam mislio, mozes da podesis da ti blica kada te neko zove, kada stuzu poruku, notifikacije...

Ajde ljudi jel' neko kupovao kompletni display + touch + frame za ovaj phone? Kolika je cena? Da se nezeznem i narucim neki kineski display sa ispranim bojama.

Nazad
Vrh Dno