kojom brzinom su se pojavljivali romovi cloudy 1.0 1.1 1.2 da nece skoro 1.3? jel zna neko? sve je super na 1.2 samo baterija ubi i nemogu nikako da resim :smash:
1.3 nije u planu jos. Dok ne izadje nova baza.
rece mi neko stavim bruce2728 kernel sta ti mislis?Evo ti odgovor od Bendera:
Probaj da vidiš za bateriju ovde: http://forum.benchmark.rs/showthrea...attery-Stats-**OBAVEZNO-pročitati-prvi-post**
Dobro isprati uputstvo!
Da li vredi preći sa iPhone5 na G2? Najviše me brine veličina samo telefona. Navikao sam na IP sa veličinom i ne znam da li bih sada mogao da se naviknem na nnešto veće.
kojom brzinom su se pojavljivali romovi cloudy 1.0 1.1 1.2 da nece skoro 1.3? jel zna neko? sve je super na 1.2 samo baterija ubi i nemogu nikako da resim :smash:
Da li vredi preći sa iPhone5 na G2? Najviše me brine veličina samo telefona. Navikao sam na IP sa veličinom i ne znam da li bih sada mogao da se naviknem na nnešto veće.
rece mi neko stavim bruce2728 kernel sta ti mislis?
A reko sam ti već otprilike sve. Samo sam dodatno stavio najnoviji cloudy kernel 1.4. Možda sada ima i noviji nisam gledao. I ovo je sve na offKAKO? RECI? :type:
Nemoj,ja sam presao i posle dva dana se pokajao.Da li vredi preći sa iPhone5 na G2? Najviše me brine veličina samo telefona. Navikao sam na IP sa veličinom i ne znam da li bih sada mogao da se naviknem na nnešto veće.
STA SA TIM BRUCE KERNELOM STA MISLIS? JEL TREBA NESTO POSEBNO DA SE BRISE ILI SAMO INSTALIRAM?
KAZI MI JOS SAMO GDE IMA OVAJ CLUDY 1.2 KERNEL POSEBNO PA CU PROBATI OVAJ BRUCE A POSLE DA VRATIM NA 1.2 AKO NEVALJA
sad imam 6.4 nije dobro nesto ima par bugova i sto je najvaznije baterija je slabaJa bih ti vise preporucio dorimanx-ov, ne znam zasto, ali imam sa njim najvise iskustva na par uredjaja.
Samo installok izvinjavam se-jel treba nesto da se brise ili samo install?
sad imam 6.4 nije dobro nesto ima par bugova i sto je najvaznije baterija je slaba
Samo install
Sad sam ukapirao da samo ne radi glasovno okidanje,sve ostalo radi.Nema veze sa dalvi i art.Kad stavim glasovno na on,odmah izbaci,žao nam je,kamera je stopirana.Onda moram u apps da obrišem cache i date da bi proradila.Jedino me nervira što se držanjem volume down automatski uključuje tek kada upalim ekran duplim klikom.Obrisao bih je,samo ne znam kako?Izvini što malo kasnim sa odgovorom. Nisam imao problema sa tom kamerom a i nisam na art-u. Nisam siguran da li može da se briže iz twrp. Imaš nekih aplikacija koje mogu da obrišu sistemske programe. Jesi li vratio na dalvik da vidiš da li radi?
Probaj da obrišeš iz Titaniuma. Ima opciju za deinstalaciju.Sad sam ukapirao da samo ne radi glasovno okidanje,sve ostalo radi.Nema veze sa dalvi i art.Kad stavim glasovno na on,odmah izbaci,žao nam je,kamera je stopirana.Onda moram u apps da obrišem cache i date da bi proradila.Jedino me nervira što se držanjem volume down automatski uključuje tek kada upalim ekran duplim klikom.Obrisao bih je,samo ne znam kako?
Nađi u podesavanjima tastature Bilingual suggestions i odčekiraj sve. To zakucava tastaturu. Šteta, jer je praktična opcija.Uzeo danas nov fon, dosao kuci i instant instalirao ovaj g3 rom, ne mogu da verujem koliko je ruzan onaj stock rom...
Nisam ga koristio jos ni 2h, desi mi se malo da laguje kada kucam nesto na tastaturi, tj ne odreaguje instant nego malo kasne slova, ne znam koji kernel da stavim i dal ce to da pomogne.![]()
Idi u settings - accessibility i nadji flash alerts i vidi da li je to ukljuceno. Jedino mi to pada na pamet zasto ti radi flash kad stige poruka ili poziv.
Pa to je to, na to sam mislio, mozes da podesis da ti blica kada te neko zove, kada stuzu poruku, notifikacije...
Paranormal activity: Cellphone editionpa neznam samo kako se to samo ukljucilo do juce nije bilo uopste ukljuceno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari