Šta je novo?

LG G2

Ček da skinem dok nisam prešao granicu mada nema nekog poboljšanja preteranog u kombinaciji sa G3 romom...

Stigao danas G2, pokusao sam update preko LG PC suita ali nema novije verzije.
uze2azes.jpg

Production date: 06/2014 verzija od 32Gb black i "MADE IN KOREA" of course :)

Poslednja izmena:
Zasto u aplikaciji CPU-Z vidim da je CPU 0 uvek aktivan(300-900 MHz),dok su CPU 1,2 i 3 uvek stopirani?U isto vreme vidim da mi temperatura baterije ode i do 38C?Zar ne bi trebalo sva jezgra da se ukljucuju sa opterecenjem,da ne bi doslo do grejanja?

Zasto u aplikaciji CPU-Z vidim da je CPU 0 uvek aktivan(300-900 MHz),dok su CPU 1,2 i 3 uvek stopirani?U isto vreme vidim da mi temperatura baterije ode i do 38C?Zar ne bi trebalo sva jezgra da se ukljucuju sa opterecenjem,da ne bi doslo do grejanja?
kad bi bespotrebno radila sva jezgra podigla bi se temp i baterija bi ti trajala 3 puta manje min. Jedno jezgro je aktivno jer vise nije potrebno. Kada je potrebno aktiviraju se ostala.

Za sve koji su imali i imaju problem sa zutim flekama na ekranu, informacija da sam danas preuzeo telefon iz VIPa, reklamacija je uvazena i zamenjen kompletan displej sa touch panelom. Od trenutka predaje telefona do preuzimanja proslo je 24 dana. Kod mene se fleka pojavila na sredini u gornjem delu ekrana, u duzini od 1 cm.

Za sve koji su imali i imaju problem sa zutim flekama na ekranu, informacija da sam danas preuzeo telefon iz VIPa, reklamacija je uvazena i zamenjen kompletan displej sa touch panelom. Od trenutka predaje telefona do preuzimanja proslo je 24 dana. Kod mene se fleka pojavila na sredini u gornjem delu ekrana, u duzini od 1 cm.

Hvala. Moraću da ga nosim pred more ili posle mora, samo ne znam sta cu da koristim u medjuvremenu.

jel cesto to problem sa zutim flekama na g2,. zbog cega se pojavljuju? rad sam da uzmem ovaj tel :)

Citam temu od pocetka, da ne trazim sada jer ko zna na kojoj strani se nalazi, kako se zove aplikacija koja drasticno poboljsava boje/kontrast panela? Takodje me zanima i aplikacija koja skriva navigacione tastere cinci celu povrsinu upotrbljivom u svakoj prilici? Hvala

jel cesto to problem sa zutim flekama na g2,. zbog cega se pojavljuju? rad sam da uzmem ovaj tel :)
Malo sam citao po forumima i kako navode izgleda da te fleke nastaju usled pregrevanja procesora sto dalje prouzrokuje paljenje lepka kojim je zalepljen displej. Telefon je u potpunosti funkcionalan ali je problem estetske prirode. Neki navode da se to uglavnom desava kod Custom romova, redje na stock-u.

Kakva su vam iskustva kombinati g3 1.2 i najnoviji dori? Ja sam imao problem sa baterijom na 1.1+dori 5.6

Znaci nista specijalno da ne ocekujem posle "fabrickih podesavanja" ? :(

Jel postoji ovakvo nešto uopšte?
Imas na g2 temi moj screen calibrator, sinoc postavio novu verziju.
P.s. jel se smije ostaviti link od fb stranice za lajkati ? (Pravio sam za android, g2 posebice pa cu na nju stavljati sve progije sto pravim itd, svi dobri ljudi dobrodosli :) )

Imas na g2 temi moj screen calibrator, sinoc postavio novu verziju.
P.s. jel se smije ostaviti link od fb stranice za lajkati ? (Pravio sam za android, g2 posebice pa cu na nju stavljati sve progije sto pravim itd, svi dobri ljudi dobrodosli :) )

Posalji meni na pm link, ali da li se staviti nisam upucen :D

moze li neko da mi kaze kako da resim problem sa baterijom i prostorom posto mi je posle instalacije cloudy 1.2 ostalo 2.8 gb prostora i baterija mi je uzasna a pogasio sam skoro sve na sleep je ok ali cim upalim ekran krece da vuce kao ludo AKO SAM DOSADAN ILI AKO PONAVLJAM TEMU IZVINJAVAM SE

Posle instalacije je preporučljivo uraditi factory reset. Stabilnije će raditi i očistiće ti memoriju u telefonu. Verovatno će to uticati i na bateriju.

PowerManagerService.WakeLocks - sta ulaze u ovaj wakelock sve? Svi partial wakelocks?

Posle instalacije je preporučljivo uraditi factory reset. Stabilnije će raditi i očistiće ti memoriju u telefonu. Verovatno će to uticati i na bateriju.

a kako sad to da uradim? jel gubim sva podesavanja ili ne? jel moram sve ponovo da instaliram?

a kako sad to da uradim? jel gubim sva podesavanja ili ne? jel moram sve ponovo da instaliram?

Ideš u podešavanja telefona i uđeš u "Backup & reset". Tu na dnu imaš opciju "Factory data reset". To ti briše sve podatke u telefonu i vraća ga na početno fabričko stanje.
Malo iznad te opcije imaš "LG Backup service". Tu možeš da izabereš da ti napravi bekap podešavanja, poruka, poziva, programa, zavisi šta ti je bitno. Naravno, ako napraviš bekap, obavezno prebaci bekap fajl na kompjuter ili fleš, jer prilikom resetovanja nema pošteđenih fajlova. :)
Jednom sam probao "LG Backup" ali nije uspeo da mi vrati podatke. Stao je u pola posla. Ima i onih koji su uspeli da ih vrate. Čisto da ti napomenem.

Ideš u podešavanja telefona i uđeš u "Backup & reset". Tu na dnu imaš opciju "Factory data reset". To ti briše sve podatke u telefonu i vraća ga na početno fabričko stanje.
Malo iznad te opcije imaš "LG Backup service". Tu možeš da izabereš da ti napravi bekap podešavanja, poruka, poziva, programa, zavisi šta ti je bitno. Naravno, ako napraviš bekap, obavezno prebaci bekap fajl na kompjuter ili fleš, jer prilikom resetovanja nema pošteđenih fajlova. :)
Jednom sam probao "LG Backup" ali nije uspeo da mi vrati podatke. Stao je u pola posla. Ima i onih koji su uspeli da ih vrate. Čisto da ti napomenem.
imam napravljen backup na lg backup i imam napravljen backup na recowery jel to sve prebacujem na komp? i sta mi onda vraca cloudy ili ovaj rom sto sam imao pre?
i posle toga sta radim? sve ponovo?

imam napravljen backup na lg backup i imam napravljen backup na recowery jel to sve prebacujem na komp? i sta mi onda vraca cloudy ili ovaj rom sto sam imao pre?
i posle toga sta radim? sve ponovo?

Prebaci oba bekapa na komp. Ako negde zapne sa LG Backup-om, možeš posle iskoristi bekap od recovery-ja da vratiš kako je bilo. Factory data reset ti resetuje rom koji trenutno koristiš. Znači vraća ti Cloudy.
Kada vrati Cludy, idi na "File restore & management" u LG Backup-u i ako sve uradi kako treba, ne bi trebalo da imaš neka cimanja oko podešavanja. Naravno, ako si stavio sve što ti treba u bekap.

jel se gubi root i ova podesavanja? i taj recovery jel i njega gubim ili ne? jel imas ti neki problem sa tel? sta koristis?

Ne gube se root i recovery. Ako ti nešto ne bude odgovaralo, imaš bekap za recovery i vrati kako je bilo.

Nazad
Vrh Dno