Šta je novo?

LG G2

Imaš na playstore-u.

sve sam odradio sem nove kamere pa cu videti kako se ponasa hvala

Poske reseta se isto ponasa baterija kernel 6.3 da ili ne? Jel neko probao?

A ti najpre da naučiš osnovne stvari pa posle da flashujesh?
Posto nisi napredni korisnik ostavi na Dalvik-u, da nedodjes da pitaš sto mi ne radi ovo ili ono...

malo sam nestrpljiv to mi je mana citao sam svasta neki kazu da je dobro a neki ne pa sam sad lepo stavio kernel 6.4 pa cemo videti :) netreba mi nista drugo sve je radilo super samo da se baterija poboljsa

@danilov,trenutno sam na G3 1.1 romu.Instalirao sam G3 pro kameru.Medjutim,kad pokušam da promenim u njoj nešto od podešavanja,odmah krašira.Vidim da je integrisana,ako hoću da je obrišem,može preko TWRP?Inače sam na ART,ne znam ima li to veze?

Jel menjao neko samo staklo bez ekrana? Drugaru ispao mob sa 30 cm na ćošak i odmah se polomilo staklo. Ekran i touch rade. Znam da je to veoma zeznut posao menjati samo staklo ali ako neko zna neki servis koji je to vec radio nek napiše.

Inače drzi ga u futroli radnim danima a kad je vikend skida futrolu. Rekao sam mu da je to glupa praksa - ili drzis futrolu stalno ili nikad.

Nemoj da ti menjaju samo staklo, jer ne postoji original, ja sam jedva uspeo da sredim sve to, da su mi tri puta stavljali neka stakla i ekrane kod kojih se desavalo svasta, ali na kraju su mi stavili original deo, bukvalno pola telefona, ceo ekran i staklo sa prednjom ovom plastiku, sve zajedno, kostalo me je 15000din u Krusevcu.

koliko je g2 potrebno da se napuni od 0 do 100% na stock romu? i g3 romu,.. generalno jel se brzo puni?

Poslednja izmena:
Kad bih stavljao mahdi, skidam rom, skidam patch za d802, gapps(ciji su bolji?) , i tim redom flash?

Nemoj da ti menjaju samo staklo, jer ne postoji original, ja sam jedva uspeo da sredim sve to, da su mi tri puta stavljali neka stakla i ekrane kod kojih se desavalo svasta, ali na kraju su mi stavili original deo, bukvalno pola telefona, ceo ekran i staklo sa prednjom ovom plastiku, sve zajedno, kostalo me je 15000din u Krusevcu.

To su oni serviseri sto rade preko qrca. Za ovo treba ima strpljenja i moze da se napravi tako da se nevidi da je menjano. Meni samom opste nije problem zameniti komplet staklo + touch i ekran. Al za ovaj pipao posao treba neki iskusan serviser. Mislim da je i Igoritza pominjao nekog ko je vec iskusan u tim poslovima.

Pozdrav, jel može neko da mi pošalje link na PM nekog proverenog prodavca sa KP za LG G2 32Gb? Hvala

kojom brzinom su se pojavljivali romovi cloudy 1.0 1.1 1.2 da nece skoro 1.3? jel zna neko? sve je super na 1.2 samo baterija ubi i nemogu nikako da resim :smash:

@danilov,trenutno sam na G3 1.1 romu.Instalirao sam G3 pro kameru.Medjutim,kad pokušam da promenim u njoj nešto od podešavanja,odmah krašira.Vidim da je integrisana,ako hoću da je obrišem,može preko TWRP?Inače sam na ART,ne znam ima li to veze?

Izvini što malo kasnim sa odgovorom. Nisam imao problema sa tom kamerom a i nisam na art-u. Nisam siguran da li može da se briže iz twrp. Imaš nekih aplikacija koje mogu da obrišu sistemske programe. Jesi li vratio na dalvik da vidiš da li radi?

Vrh Dno