Šta je novo?

LG G2

Flashaj da ti napravi clean flash - brise ti SVE.

Javi da li radi sve - tj da li moras na garanciju ipak nositi. ako da, onda ona druga metoda nakon kdz'a, preko lg support toola, netko je vec bio objasnio.(da makne rooted status)

Posle flasha 20b stalno se restartuje i radi brisanje u recovery probao i preko LGMobile Support Tool da ga update-ujem na 20f ali nista mislim on prijavi da je instalacija prosla ali kada ukljucim download mode idalje stoji rooted a lg mobile tool kaze da je na fonu idalje 20b i ponovo nudi update.
Taj problem sam imao i na 4.2.2 znaci isto nisam moga da ga update-ujem uvek mi je stajalo 10b dok se nije pojavio kitkat

On sam stalno radi Factory reset. Radio sam cse.
Uspeo sam da ga vratim na 10b dobio status unroot pa ga flesovao na 20f .
Ali idalje nemam baseband i imei.
Da li mogu bez roota da vratim efs particije nekako ili moram ponovo da ga rootujem?

Poslednja izmena:
Kako je moguće da posle clean install, wipe svih casheova, posle g3,stavim svež CloudyPro, i ostane ringtone od g3 koji sam koristio da bude aktivan i još postoji na listi ringtone na novom romu???

Verovatno ga je Cloudyfa ubacio. Dopao se i njemu. :)

Teško, to mi je cp 2.2, davno skinuta, jos g3 port nije postojao, jos posle factory reseta je bio tu selektovan kao default.

Jedno pitanje, da li su ove Spigen Slim Armor futrole sto se prodaju kod nas za malo jace od hiljadu dinara original ili su neke kopije?

Normalno kineske kopije...
Imaš na dx.com da ih nađeš koliko hoćeš :)

Od početka koristim spigen i nema alternativu, jedino što povećava dimenzije telefona, ali to je kompromis na koji moraš pristati...

Sutra da prodajem G2-u mogao bih da stavim stanje 10/10 jer je stvarno tako kada se skine spigen i zaštita sa ekrana :)

Poslednja izmena:
Kopije. I to prilično loše. Imam dve kopije Spigen (Ultra Hybrid i Neo Hybrid) i obe sam morao da dorađujem na neki način kako bi bile funkcionalne i upotrebljive. Iz iskustva, ili se isprsi za original Spigen ili uzmi najjeftiniju silikonsku zaštitu.

On sam stalno radi Factory reset. Radio sam cse.
Uspeo sam da ga vratim na 10b dobio status unroot pa ga flesovao na 20f .
Ali idalje nemam baseband i imei.
Da li mogu bez roota da vratim efs particije nekako ili moram ponovo da ga rootujem?

efs particije vracas ako ih imas. Tj ako si napravio backup. Da li ti prikaze imei kad kucas *#06# ?

ako mislis na modem*1 i modem*2 oni su flashani svakako pri kdz flashu.

Savjetujem da picnes 4.2.2 stock i das im na garanciju.

Da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje,vredi li dati za G2 nov(15 dana star) 280e.garancija 2 god,fiskalni,sve uredno.vidim da po oglasima ima i jeftinije,ali sa bog te pit'o kakvom garancijom.Jos bih uzeo od poznanika tako da ne bi bilo problema ako se nesto desi.

što da ne. te kupovine od poznatih su uvek super stvar.

Naravno da ima. Crepljike ili cepanice su jeftine :) Uzimaj i ne razmisljaj puno. Vredi dati 10-20e vise za proveren telefon sa vazecom garancijom.

Za cloudy i optimusov g3 koji se tweaksbox koristi?

Uzeo sam ga i ja pre neki dan - odlican telefon za sad (pu, pu, da ga ne ureknem). Cak sam ga update na najnoviju verziju zvanicnog software-a i sve radi ok (a baterija drzi ludacki dugo).

Posle duzeg vremena stavio sam Mahdi 4.4.4 ROM sa Android L temom i mogu vam reci da mi je skroz cudan stock android posle LG skinova :) Videcu u narednih par dana kako ce mi leci i da li ce da radi nandroid restore na CloudyG3 1.2 :D

Danas stigao telefon. Vec sam krenuo da ga cackam. Sjajan je. Jedino sto me brine jeste sto se zagrejao u delu oko kamere, a nisam ga nesto previse forsirao. Nadam se da je to privremeno. :D

Pusti ga malo da vidi kakav je stock, pa onda nek predje na g3 da oseti razliku :)

Pa ok, onda se prvo igraj malo sa tim i kada izađe 1.3 verzija G3 roma ti flešuj :)

Poslednja izmena:
Posle duzeg vremena stavio sam Mahdi 4.4.4 ROM sa Android L temom i mogu vam reci da mi je skroz cudan stock android posle LG skinova :) Videcu u narednih par dana kako ce mi leci i da li ce da radi nandroid restore na CloudyG3 1.2 :D

kakav je sa baterijom i jel ima problem sa 2knock?

Presao bih na AOSP ali ne znam na koji... Ima neko neku preporuku :D?

Sinoc sam ga stavio tako da ce morati da prodje par dana pre nego sto dam sud o bateriji :). Knock on radi bez problema, knock off takodje radi samo na status baru.

ok, hvala ti :)
knock off može u novi sa nekom app za screen off ;)

Nazad
Vrh Dno